Maaltijdservice Baarle-Nassau

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Baarle-Nassau voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Baarle-Nassau? Geholpen door onze tool vindt u gemakkelijk verschillende bezorgdiensten in uw regio. Warme gerechten, of een vriesvers maaltijd die nog even in de magnetron moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €4,80 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kalkoen in pangangsaus, Sajour lodeh en nasi goreng en Gehaktschotel, prei à la crème, aardappelpuree, kaas? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Geen probleem! Door de maaltijdservice in Baarle-Nassau geniet u van ambachtelijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBaarle-Nassau
Netnummer0162 (+31162)
Postcode5111
PrijsindicatieVanaf €6,44
Maaltijd suggestieAspergesoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Baarle-Nassau

We zien meer en meer maaltijdservices in de regio van Baarle-Nassau. We hebben het over erkende partijen als Diepvriesman en/of Spar. Echter, ook heel lokaal ontstaan er verscheidene organisaties en restaurants. Iedere service biedt z’n eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van Seniorenmaaltijd.nl kan u daardoor de leveranciers probleemloos met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket. Is er sprake van maaltijdvoorkeuren als eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Baarle-Nassau? Er is gelukkig een alternatief. Best veel kant-en-klaar maaltijden aan huis zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Nadien wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven voedingswaarden intact. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse maaltijden
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Baarle-Nassau. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal geregeld via een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

De meeste firma’s hebben ook een praktische boodschappenservice voor gehandicapten. Daarmee bestelt men snel nuttige boodschappen zoals sandwich spread en abrikozenjam. Niet zelden gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Baarle-Nassau

Bent u op zoek naar ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Baarle-Nassau? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn diverse soorten maaltijden die mogelijk passen bij uw situatie en mogelijke allergieën. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Couscous, kip, mergueze worst en Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen. Op seniorenmaaltijd.nl ziet u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Hiermee kunt u zeer goedkoop gezonde maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt meestal geen vast contract. Bekijk ook meer informatie over Spar: eet smakelijk.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Het VershoekskeCor van der Bokstraat 35111 VCBaarle-Nassau
Keurslager van StrienHoofdstraat 645109 ADs Gravenmoer
Eethuis van HolstKardinaal van Rossumstraat 655104 HLDongen
ThebeSint Janstraat 65111 VRBaarle-Nassau
Keurslager MutsaersWilhelminaplein 155121 ESRijen
Keurslager de JongRaadhuisstraat 255126 CKGilze
Sint Franciscus – De VertoeverijKerkstraat 205126 GCGilze
Slagerij LaurijssenHofstade 1a5131 ZKAlphen
Slagerij MutsaersDoctor Kuyperlaan 1795142 TCWaalwijk
Actief ZorgIndustrieweg 485145 PWWaalwijk
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Baarle-Nassau voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door bijvoorbeeld de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree is er al vanaf €5,25.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Stamppot Boerenkool met rookworst vindt u vaak al vanaf €5,45.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans is beschikbaar vanaf €7,2.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Thenthuk, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Fraises Wilhelmine achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Baarle-Nassau. Meer informatie leest u op www.baarle-nassau.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Uitgekookt.

Feiten

Voorbeelden van maaltijden

 • Spagheti carbonara
 • Sucade Hollandaise
 • Maaltijdpoffertjes
 • Zalm in dillesaus
 • Zuurkoolstamppot

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Baarle-Nassau aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na welk soort ouderenmaaltijd aansluit op uw voedingspatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk aangesloten aanbieders en maak een keuze. Check vooral de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire dienstverleners hebben een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kan men zonder problemen een nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders kan dit door te bellen, door gerechten in te vullen, of email / internet. De (warme) maaltijden wordt in de regel bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met om en nabij de 25 maaltijden. Als we het hebben over vriesvers kunt u meestal kiezen uit 90+ vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje krijgt men één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Hutspot, gesneden rundvlees en Slavink met andijvie a la crème gek aard jus. Daardoor zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De menu’s worden normaliter door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Bij vriesverse gerechten om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. De warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of hulpbehoevenden zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. Denk aan steun bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Baarle-Nassau. De ontvangen voorziening is een goede uitkomst voor:

 • Voordelig eten bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Netjes bezorgd in o.a. Baarle – Nassau, Ulicoten, Wijk 02.
 • Korting op thuismaaltijden van een leverancier waar de gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Baarle-Nassau maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Via www.baarle-nassau.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 5109, 5110, 5111).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente