Maaltijdservice Oisterwijk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oisterwijk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Oisterwijk? Geholpen door seniorenmaaltijd.nl achterhaalt u probleemloos alle firma’s in uw regio! Warme gerechten, of dagverse gerechten die een paar minuten in de magnetron gaan: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €5,55 per maal. Genieten van Erwtensoep of Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijdservice in Oisterwijk hebt u toegang tot heerlijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteOisterwijk
Netnummer013 (+3113)
Postcode5061
Maaltijd prijs€6,82
Vaak gekozen maaltijdAppelpannenkoek

aanvragen-maaltijd Advertentie: Voordelig Uitgekookt proefpakket

Senioren maaltijdservice in Oisterwijk

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in en rondom Oisterwijk. Denk dan aan populaire aanbieders als Uitgekookt en Marley Spoon. Ook binnen de gemeente ontstaan er verschillende aanbieders en restaurants. Iedere service wordt gekenmerkt door zijn eigen aanbod en voorwaarden. Door gebruik te maken van onze tool kunt u de bezorgdiensten gemakkelijk met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een goedkoop proefpakket. Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen zoals bijv. kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Oisterwijk? Er is een oplossing! Meer en meer thuismaaltijden voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oisterwijk. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Dikwijls verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Veel services voorzien in een handige boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Hierdoor koop men zonder moeite praktische of verse producten als muesli en vers fruit. Vaak gratis bezorgd door de vaste bezorger juni 2021.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Oisterwijk

Liefhebber van een handige diepvriesmaaltijd in Oisterwijk? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden diverse type aanbieders die overeenstemmen met uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie of Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen? Verderop vindt u een aantal maaltijdvoorzieningen in en rondom Oisterwijk. Bestel eerst eens een proefpakket. Gewoonlijk kan men voor aantrekkelijke prijzen smaakvolle maaltijden met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Er geldt geen vast contract. Ga verder naar: Gemalen maaltijden.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice
uitgekookt
 • Uitgekookt
 • Altijd verse ingrediënten
 • Persoonlijke service
 • Hoge voedselveiligheid
apetito
 • Apetito
 • Eten op zelf gekozen tijdstip
 • Weinig retouren
 • Heerlijke thuis uit eten
food-connect
 • Food Connect
 • Uniek voor senioren
 • Geen abonnement
 • Verse gerechten voor thuis
maaltijdservice-nl
vers-aan-tafel
mealhero
 • Mealhero
 • Thuis uit eten!
 • Moderne hoogwaardige keuken
 • Snelle gekoelde bezorgservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oisterwijk voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd is afhankelijk van factoren als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Kipfilet in piri piri saus kunt u al laten bezorgen vanaf €6,25.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes kunt u al bestellen vanaf €3,85.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Kip tikka masala, kruidenrijst met doperwten is er al vanaf €6,2.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Gamjatang, een stukje fruit en een toetje als Cranachan om mee af te sluiten. Is uw budget niet toereikend? Vanzelfsprekend kan men een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Oisterwijk. Meer daarover is beschikbaar op www.oisterwijk.nl. Lees meer over: Eiwitrijke maaltijden.

Gegevens

Top-maaltijden

 • Varkensvlees in saus
 • Aspergesoep met zalm
 • Pittige Thaise soep
 • Spaghetti bolognese
 • Kip-groenteschotel

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Oisterwijk bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst wat voor soort kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw eisen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de populaire aanbieders en maak een keuze. Kijk goed na de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste maaltijd-verzorgers hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Dan kunt u direct nog een bestelling doen. In veel gevallen doet u dit telefonisch, door gerechten in te vullen, of via de website. Het eten wordt dikwijls geleverd aan huis door een regionale bezorger in juni 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst van zo’n 15 maaltijden. Binnen het vriesvers-segment kunt u kiezen uit 50 – 100 vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje is er vaak een speciaal dagmenu. Steeds vaker is vers op maat een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel leveranciers komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Zalm in roomsaus en Gehakt in kappertjessaus. Daardoor krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Middels de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers is dat elke 3/4 dagen. Bij vriesvers spreken we van om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten is van belang voor een goede balans en energie. Elke dag een warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of mensen met een beperking lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Hierom bieden een aantal organisaties hulp rondom de maaltijd. Bijvoorbeeld hulp bij boodschappen doen en koken. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2021), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Oisterwijk. Een voorziening is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerd eten bij een concept als Open Tafel. Inclusief levering in de wijken Verspr.h. westen en noorden Moerg., Pannenschuur, Heukelom, Buitengebied (Zuid), Omgeving Vinkenberg / Heuvelstraat, Omgeving George Perklaan, Centrum Moergestel, ’t Westend / ’t Seuverick, Bunders / Levenskerk, Buitengebied Kerkhoven, Aterhoef / Klompven, Omgeving Industrieterrein, Centrum Oisterwijk, Verspr.h. oosten en zuiden Moerg., Omgeving Broekzijde.
 • Gesubsidieerde kant-en-klaar maaltijden van een service waar uw gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Oisterwijk maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Via www.oisterwijk.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 5060, 5061, 5062, 5063).

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00Alle plaatsen in deze gemeente