Maaltijdservice Oisterwijk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oisterwijk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Oisterwijk? Door gebruik te maken van seniorenmaaltijd.nl doorzoekt u moeiteloos diverse bezorgdiensten die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of een koelverse maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €4,45 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Rundergehaktbal, bloemkool met saus en gekookte aardappelen of Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdservice in Oisterwijk hebt u toegang tot de lekkerste gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteOisterwijk
Netnummer013 (+3113)
Postcode5061
PrijsindicatieVanaf €6,82
Maaltijd suggestieAppelpannenkoek

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Oisterwijk

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices die actief zijn in Oisterwijk. We hebben het over populaire leveranciers als Meat&Meals of Culinair Kommers. Maar ook in de buurt ontstaan er verscheidene aanbieders en speciale eetpunten. Iedere optie onderscheidt zich door zijn eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. D.m.v. Seniorenmaaltijd.nl kunt u de organisaties op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van eerst een proefpakket. Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen als bijvoorbeeld vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Oisterwijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Steeds meer maaltijden aan huis voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Nadien worden ze snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Kleine en grote porties
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oisterwijk. Vaak toegepast door bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen verzorgd door een plaatselijk restaurant.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Een aantal aanbieders beschikken over een speciale boodschappenservice voor chronisch zieken. Zo krijgt u moeiteloos de supermarktartikelen als jong belegen kaas en afwasborstel. Gewoonlijk kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Oisterwijk

Op zoek naar een oplossing voor gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Oisterwijk? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder gericht op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit verscheidene mogelijkheden die mogelijk passen bij uw voorkeuren en eetpatroon. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Kruudmoes met gortepap en Shoarma met zuurkool. Onderstaand ziet u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Daarmee kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig zout en andere toevoegingen proberen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden vaak geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit meestal niet vast aan een abonnement. Bekijk ook meer informatie over Gemalen maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij La CucinaGemullehoekenweg 55061 MAOisterwijk
ThebeKerkstraat 45051 LBGoirle
Van RoesselDorpsstraat 635051 CJGoirle
Keurslager van HoofKreitenmolenstraat 275071 BAUdenhout
Maaltijd Service de HilverGelderstraat 275081 AAHilvarenbeek
ZuidZorg WijkzorgDoornboomstraat 345091 CBOost- West- en Middelbee
Joris Zorg – VestakkerGanzeakkers 55091 CRMiddelbeers
Keurslager LaureijsDorpsplein 245094 GJLage Mierde
SPAR MaaltijdserviceEuropaplein 455101 VWDongen
Eethuis van HolstKardinaal van Rossumstraat 655104 HLDongen
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De kosten van maaltijden aan huis in Oisterwijk voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door o.a. de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst wordt al bezorgd vanaf €4,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen vindt u vaak al vanaf €4,9.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Appelpannenkoek wordt al bezorgd vanaf €7,35.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Schaaldierensoep, extra groenten en een dessert als Soesje als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Oisterwijk. Praktische info treft u op www.oisterwijk.nl. Of klik door voor meer informatie over Eiwitrijke maaltijden.

Kerngegevens

Tips voor maaltijden

 • Varkensvlees in saus
 • Aspergesoep met zalm
 • Pittige Thaise soep
 • Spaghetti bolognese
 • Kip-groenteschotel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Oisterwijk aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst welk type kant-en-klaar maaltijd matcht met uw eisen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de meest gekozen leveranciers en maak een keuze. Kijk goed na het assortiment, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste dienstverleners werken met een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kan men gelijk nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans kan dat door te bellen, via een menulijst, of met de computer. De gerechten worden vaak geleverd door een vriendelijke bezorgservice in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met grofweg 20 menu’s. Kiest u voor vriesvers dan hebt u de keuze uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdservices komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Vleeskroketten, appelcompôte, pommes mignonettes of Varkenslapje in jus. Zo zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De gerechten worden normaliter door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse aanbod elke 3/4 dagen. Vriesvers: maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme maaltijd is daarbij van groot belang. Veel senioren of hulpbehoevenden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Hierom bieden een aantal organisaties hulp rondom de maaltijd. Bijvoorbeeld iemand die helpt bij koken of het toedienen van eten. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Oisterwijk. Een subsidie kan u veel opleveren:

 • Lagere prijzen bij een restaurant in de buurt. Inclusief levering in de wijken Verspr.h. westen en noorden Moerg., Pannenschuur, Heukelom, Buitengebied (Zuid), Omgeving Vinkenberg / Heuvelstraat, Omgeving George Perklaan, Centrum Moergestel, ’t Westend / ’t Seuverick, Bunders / Levenskerk, Buitengebied Kerkhoven, Aterhoef / Klompven, Omgeving Industrieterrein, Centrum Oisterwijk, Verspr.h. oosten en zuiden Moerg., Omgeving Broekzijde.
 • Gesubsidieerde thuismaaltijden van een leverancier waar de gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Oisterwijk maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Middels www.oisterwijk.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 5060, 5061, 5062, 5063).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente