Maaltijdservice Tilburg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tilburg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Tilburg? Aan de hand van seniorenmaaltijd.nl bekijkt u eenvoudig verschillende services in de buurt. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een magnetronmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €4,80 per maaltijd. Aanschuiven voor Lamsvlees in rozemarijnsaus of Varkensoester met champignonroomsaus, sperziebonen en aardappelpuree? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Geen probleem! Door middel van de maaltijdservice in Tilburg beschikt u over gezonde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteTilburg
Netnummer013 (+3113)
Postcode5038
PrijsindicatieVanaf €6,93
Maaltijd suggestieRunderstoofpotje

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Tilburg

Er zijn nogal wat maaltijdservices in en rondom Tilburg. Bijvoorbeeld erkende bedrijven als Meat&Meals en/of Kooc. Maar ook op regionaal niveau zijn er verschillende partijen en slagerijen. Iedere partij hanteert een eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van onze vergelijker kan u de organisaties rustig vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een betaalbaar proefpakket. Zijn er menu-voorkeuren zoals bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Tilburg? Er kan meer dan u denkt! Opvallend veel maaltijden aan huis houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. In de volgende stap wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven smaak en vitamines ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Eenvoudig op te warmen
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tilburg. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig gedaan door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Diverse organisaties faciliteren daarnaast een praktische boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Hiermee bestelt u gelijk belangrijke boodschappen als koeken of desem bol grof. Veelal kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Tilburg

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van complete diepvriesmaaltijd in Tilburg? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit verscheidene thuismaaltijden die mogelijk passen bij uw gesteldheid en mogelijke diëten. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Maaltijdsalade met kip en avocado of Nasi goreng speciaal, kip in satésaus. Op deze pagina ontdekt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u heel voordelig complete maaltijden met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden vaak geleverd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een abonnement. Op deze website leest u ook meer over Apetito.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
MaaltijdenExpresBoomstraat 1615038 GRTilburg
SPAR AertsBurg. Van de Mortelplein 415037 PJTilburg
Slagerij van de ZandeAmer 55032 AZTilburg
De WeverDoctor Deelenlaan 65042 ADTilburg
Slagerij van der DonkPaletplein 125044 JBTilburg
Slagerij van HestTilburgseweg 815051 ABGoirle
Van RoesselDorpsstraat 635051 CJGoirle
ThebeKerkstraat 45051 LBGoirle
Slagerij La CucinaGemullehoekenweg 55061 MAOisterwijk
Keurslager van HoofKreitenmolenstraat 275071 BAUdenhout
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tilburg voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd komt tot stand door bijvoorbeeld het bedrijf, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree is er al voor €6,3.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen is beschikbaar vanaf €5,2.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Spareribs, aardappelpuree met persillade, andijvie à la crème is er al vanaf €6,1.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Czernina, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Taart om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Potentieel kan u een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Tilburg. Praktische info treft u op www.tilburg.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Tafeltje Dekje.

Feiten

 • Provincie: Noord-Brabant
 • Gemeente: Tilburg
 • (Net) nummer: 013 (+3113)
 • Centrale postcode: 5038
 • Wijk: Centrum

Maaltijden suggesties

 • Varkenssaucijs in jus
 • Venkelsoep met dille
 • Klapstuk met hutspot
 • Pasta/tonijnschotel
 • Spagheti carbonara

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Tilburg aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst wat voor ouderenmaaltijd matcht met uw eisen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de populaire maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de services verstrekken een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kan men gemakkelijknog een bestelling doen. Dikwijls kan dat per telefoon, met behulp van de menukaart, of via de website. Het eten wordt doorgaans bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 25 menu’s. Spreken we over vriesvers, dan kunt u kiezen uit 50 – 100 blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje treft men een vaststaand menu per dag. Soms is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste aanbieders werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst of Runderlapje, spruitjes, gekookte aardappelen. Zo zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat men deze ook zelf besteld heeft. Via de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Hoe werkt de bezorging?

De menu’s worden vaak door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse aanbod 2 wekelijks. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of gehandicapten kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven thuishulp rondom koken en eten. Denk aan assistentie bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Tilburg. De tegemoetkoming biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Netjes bezorgd in o.a. Centrum, Oud-Zuid, Oud-Noord, West, Noord, Oost, Zuid, Berkel-Enschot, Reeshof, Udenhout.
 • Korting op magnetronmaaltijden van een bedrijf waar een gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Tilburg maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Via www.tilburg.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 5000, 5001, 5002, 5003, 5004, 5011, 5012, 5013, 5014, 5015, 5017, 5018, 5021, 5022, 5025, 5026, 5032, 5035, 5036, 5037, 5038, 5041, 5042, 5043, 5044, 5045, 5046, 5047, 5048, 5049).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente