Maaltijdservice Oosterhout

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oosterhout voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Oosterhout? Middels www.seniorenmaaltijd.nl achterhaalt u snel en simpel diverse bezorgdiensten die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een opwarmmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €3,75 per keer. Aanschuiven voor Vis in hollandaisesaus, tuttifrutti en babyworteltjes en gebakken krieltjes of Gepaneerde kalkoenschnitzel? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijdservice in Oosterhout profiteert u van heerlijke gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteOosterhout
Netnummer0162 (+31162)
Postcode4902
PrijsindicatieVanaf €6,83
Maaltijd suggestieHutspot, hachee

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Oosterhout

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in de omgeving van Oosterhout. Denk dan aan interessante leveranciers als Apetito en/of Kooc. Ook in deze plaats zelf zijn er uitstekende instanties en vrijwilligersorganisaties. Elke optie wordt bestempeld door een eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Aan de hand van onze tool kunt u derhalve de bedrijven rustig met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor de best passende verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket. Heeft u allergieën of dieetwensen als bijvoorbeeld glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Oosterhout? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een groot aantal maaltijden aan huis voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven structuur en smaak optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oosterhout. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaal verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Verschillende bezorgers hebben ook een premium boodschappenservice voor ouderen. Hierdoor haalt u eenvoudig verse of handige boodschappen als koeken en chocolade vla. In de regel gratis afgeleverd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Oosterhout

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Oosterhout? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn veel verschillende magnetronmaaltijden die mogelijk aansluiten bij uw voorkeuren en eventuele dieet. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Stamppot Boerenkool met rookworst of Kippensoep met vermicelli. Op seniorenmaaltijd.nl tonen wij bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Op deze manier kunt een voor een lage prijs verse maaltijden met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt vaak geleverd door uw eigen bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een vast abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Glutenvrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Stichting Social CateringAbdis van Thornstraat 544901 ZBOosterhout
De KnollentuinSt. Bavostraat 254891 CGRijsbergen
Hendrikx keurslagerMolenstraat 1904881 GHZundert
ThebeWarandelaan 64904 PCOosterhout
Margot bij de HandAbraham Bloemaerthoek 194907 RDOosterhout
Slagerij van GilsArkendonk 644907 XPOosterhout
Vermeulen CateringHeistraat 254909 BDOosteind
Keurslager de WijsAdelstraat 144921 BRMade
De WijngaerdCyclaamstraat 2a4921 JCMade
Stichting Welzijn & Ondersteuning GeertruidenbergVenestraat 184931 BPGeertruidenberg
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oosterhout voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd is afhankelijk van elementen als het bedrijf, herkomst ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Flensjes met fruit wordt al bezorgd vanaf €5,15.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Groentensoep met gehaktballen wordt al bezorgd vanaf €5,1.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Varkenssaucijs in jus kunt u al laten bezorgen vanaf €6,65.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Preisoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Kwark als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Oosterhout. Meer details kunt u vinden op www.oosterhout.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Koolhydraatarme maaltijden.

Gegevens

 • Provincie: Noord-Brabant
 • Gemeente: Oosterhout
 • Netnummer: 0162 (+31162)
 • Postcodegebied: 4902
 • Populaire wijk: Oosterhout-Centrum

Maaltijd voorbeelden

 • Venkelsoep met dille
 • Aspergesoep met zalm
 • Pasta/tonijnschotel
 • Varkenssteak in jus
 • Sucade Hollandaise

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Oosterhout regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst welk type maaltijdservice matcht met uw gesteldheid. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk de professionele leveranciers en kies er een. Check vooral de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste maaltijdservices werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kan men zonder moeite een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk doet u dat telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of online. De thuismaaltijden worden doorgaans thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met ruwweg 15 gerechten. Gaat men voor vriesvers, dan is het aanbod gelimiteerd tot 100+ blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel leveranciers hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Scharrolletjes, hollandaisesaus, erwten, wilde spinazie, rijst of Pilav. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Via de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden in de regel door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij gerechten maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd is cruciaal voor uw energie en levenslust. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is essentieel. Veel ouderen of gehandicapten hebben problemen met het zelfstandig koken. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden hulp rondom de maaltijd. U kunt denken aan ondersteuning bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Oosterhout. De ontvangen voorziening kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerd eten bij een concept als Open Tafel. Bezorging in onder meer Oosterhout-Centrum, Slotjes, West, Strijen, Leijsenakkers, Oosterheide, Dommelbergen, Vrachelen, Industrieterrein Zuid, Industrieterrein Noord, Buitengebied Oosterhout, Den Hout, Oosteind, Dorst.
 • Goedkope thuismaaltijden van een bedrijf waar uw gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Oosterhout maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Middels www.oosterhout.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 4909).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente