Maaltijdservice Etten-Leur

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Etten-Leur voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Etten-Leur? Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u supersnel verschillende organisaties die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of een diepvries maaltijd die nog even in de magnetron moeten: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €4,45 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Rundvlees in tijmsaus en Kipschnitzel met boontjes en satesaus? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijdservice in Etten-Leur hebt u toegang tot complete maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteEtten-Leur
Netnummer076 (+3176)
Postcode4875
PrijsindicatieVanaf €6,61
Maaltijd suggestieDoperwtensoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Etten-Leur

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de omgeving van Etten-Leur. Bijvoorbeeld erkende services als Eet Smakelijk en/of Gooise Tafel. Maar ook in de buurt zijn er tal van initiatieven en zorginstellingen. Elke optie heeft zo z’n eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van Seniorenmaaltijd.nl kan u daarom de services snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket. Zijn er in uw geval bepaalde wensen zoals bijv. vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Etten-Leur? Dat is niet erg! Erg veel maaltijden aan huis voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Nadien worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven voedingswaarden gegarandeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Etten-Leur. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter afgehandeld door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Verschillende bezorgers hebben daarnaast een handige boodschappenservice voor senioren. Hierdoor krijgt u gelijk verse of handige boodschappen als beschuit of salades. Vaak zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Etten-Leur

Hebt u interesse in de lekkerste diepvriesmaaltijd in Etten-Leur? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een bedrijf gericht op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden allerlei bezorgmaaltijden die mogelijk passen bij uw omstandigheden en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst of Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst. Onderstaand ontdekt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk kunnen helpen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u verrassend voordelig vers bereidde maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig zout en andere toevoegingen proeven. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden vaak bezorgt door een lokale / regionale bezorger. U zit meestal niet vast aan een vast lidmaatschap. Lees ook verder over: Diepvriesmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslagerij van CaulilStationsstraat 24872 TDEtten-Leur
Keurslagerij LodewijkKapelstraat 334841 GEPrinsenbeek
BuurtzorgMarkt 20b4841 ACPrinsenbeek
Slagerij BilletMolenstraat 1124881 CVZundert
Hendrikx keurslagerMolenstraat 1904881 GHZundert
De KnollentuinSt. Bavostraat 254891 CGRijsbergen
Stichting Social CateringAbdis van Thornstraat 544901 ZBOosterhout
ThebeWarandelaan 64904 PCOosterhout
Margot bij de HandAbraham Bloemaerthoek 194907 RDOosterhout
Slagerij van GilsArkendonk 644907 XPOosterhout
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Etten-Leur voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door zaken als de leverancier, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Schnitzel,tuinbonen, groentesaus, aardappelpuree, bieslook bestelt u vanaf €6.
 • Diepvriesmaaltijd als Visschotel met wortel en gebakken aardappel kan je kopen vanaf €3,7.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Minestronesoep is er al vanaf €6,55.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Komkommersoep, een gezonde salade en iets fris zoals Tartufo om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Etten-Leur. Aanvullende info is beschikbaar op www.etten-leur.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Glutenvrije maaltijden.

Informatie

 • Provincie: Noord-Brabant
 • Gemeente: Etten-Leur
 • Regionummer: 076 (+3176)
 • Postcodegebied: 4875
 • Veel gezochte wijk: Etten-Leur

Tips voor maaltijden

 • Gekookte aardappels
 • Gegrilde kippenpoot
 • Gekruide krieltjes
 • Hutspot met hachee
 • Rundvlees in saus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Etten-Leur regelen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst wat voor categorie seniorenmaaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Check vooral het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire dienstverleners hebben een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men gelijk nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of email / internet. De magnetronmaaltijden worden niet zelden geleverd door een vertrouwde bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met circa 25 maaltijden. In het aanbod van vriesvers kunt u meestal kiezen uit 70+ blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een daghap, zonder keuze. Soms is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke leveranciers voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Boe­ren­kool­stoof met ei en Gestoofde prei. Hiermee zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van een handige bestellijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De magnetronmaaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van elke week. In het geval van vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd stimuleert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme maaltijd is daarbij cruciaal. Sommige senioren of hulpbehoevenden hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Daarom bieden een aantal organisaties hulp bij koken of regelen van maaltijden. Dit heeft te maken met ondersteuning bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Etten-Leur. Deze voorziening biedt goede ondersteuning voor:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een wijkrestaurant of eetpunt. Inclusief levering in de wijken Etten-Leur Midden woongebied, Etten-Leur Midden, Bedrijventerrein Vosdonk, Etten-Leur landelijk gebied, Etten-Leur Noord woongebied, Etten-Leur Noord bedrijventerrein, Etten-Leur Noord verspreide huizen, Etten-Leur Zuid woongebied, Etten-Leur Zuid bedrijventerrein, Etten-Leur Zuid bedrijventerrein Trivium, Etten-Leur Zuid verspreide huizen.
 • Gesubsidieerde maaltijden aan huis van een service waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Etten-Leur maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Via www.etten-leur.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 4870, 4871, 4872, 4873, 4874, 4875, 4876, 4877, 4878, 4879).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan