Maaltijdservice Moerdijk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Moerdijk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Moerdijk? Aan de hand van onze tool achterhaalt u probleemloos verschillende organisaties die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of vriesverse gerechten die nog even in de magnetron moeten: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €5,05 p.p. Smullen van Stoofpotje met peer rundvlees en puree of Kipstoofpotje, champignonsaus, appelcompôte, patat? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdservice in Moerdijk profiteert u van verse maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteMoerdijk
Netnummer0168 (+31168)
Postcode4761
PrijsindicatieVanaf €6,79
Maaltijd suggestieGestoofde prei

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Moerdijk

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in Moerdijk. We hebben het over belangrijke leveranciers als Diepvriesman en/of Wesselius maaltijden. Echter, ook heel lokaal zien we verschillende initiatieven en wijkrestaurants. Elke organisatie biedt een eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij deze pagina kan u daardoor de services probleemloos tegen elkaar afzetten. Het selecteren van de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval bepaalde wensen als vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Moerdijk? Ook dan bent u welkom! Opvallend veel thuismaaltijden voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap worden de ingrediënten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Moerdijk. Vaak toegepast door bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Diverse organisaties beschikken over een praktische boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Hierdoor koop men snel praktische of verse producten als honing of rijstepap. Vaak zonder bezorgkosten wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Moerdijk

Hebt u interesse in voedzame diepvriesmaaltijd in Moerdijk? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn verscheidene menu’s die mogelijk rijmen met uw situatie voedingspatroon. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Pulled pork zoete aardappelpuree in bonenmix of Snijbonen met een kipfilet. Verderop bieden wij verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u extra voordelig gezonde maaltijden met verse ingrediënten en weinig zout en andere toevoegingen testen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De menu’s worden vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt meestal geen abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Koolhydraatarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR MaaltijdserviceMarkt 194758 BLStanddaarbuiten
Keurslager van ElterenKerkstraat 44751 HNOud Gastel
SPAR ZeggeOnze Lieve Vrouwestraat 1084735 AEZegge
Keurslager JongmansZevenbergsepoort 164791 AEKlundert
Fendertse HoeveKadedijk 34793 GAFijnaart
Senioren-assistentBrouwhuisplein 1 C44811 DPBreda
CareynNieuwe Prinsenkade 204811 VCBreda
B & B MaaltijdenHaagweg 275a4813 XABreda
Thebe CateringMinervum 72924817 ZMBreda
Slagerij KroeseGraaf Hendrik III Plein 494819 CKBreda
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Moerdijk voor ouderen wijken nogal af. De prijs heeft te maken met onderdelen als de aanbieder, het soort maaltijd, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Scholfilet met kerrieroom uit de oven bestelt u vanaf €4,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Pastaschotel: kip met broccoli is verkrijgbaar vanaf €4,5.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Jumping Jack Salmon is beschikbaar vanaf €6.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Preisoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Kaiserschmarren om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Moerdijk. Meer hierover kunt u teruglezen op www.moerdijk.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Jumbo.

Stats & Facts

 • Provincie: Noord-Brabant
 • Gemeente: Moerdijk
 • (Regio) nummer: 0168 (+31168)
 • Postcode: 4761
 • Veel gezochte wijk: Zevenbergen

Maaltijden suggesties

 • Stoofpotje rundvlees
 • Kip Andorra schotel
 • Boerengehaktschotel
 • Runderlever in saus
 • Runderlapje in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Moerdijk aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na welk type kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk professionele aanbieders en geef de voorkeur door. Let met name op het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele aanbieders werken met een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men zonder moeite nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders kan dat telefonisch, via een menulijst, of via de iPad. De magnetronmaaltijden worden vaak aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met grofweg 30 maaltijden. In het aanbod van vriesvers is er een keus te maken uit 80+ blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Tagliatelleschotel met kip of Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus en een Italiaanse rijstschotel. Op die manier ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat u deze besteld heeft. Aan de hand van de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De opwarmmaaltijden worden vaak door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Diverse ouderen of mensen met een beperking hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. Het betreft een thuishulp voor koken, eten en opruimen. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Moerdijk. De beschikbare tegemoetkoming heeft als voordeel:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Netjes bezorgd in o.a. Zevenbergen, Zevenbergschen Hoek, Langeweg, Klundert, Moerdijk, Noordhoek, Standdaarbuiten, Fijnaart, Heijningen, Willemstad, Helwijk.
 • Korting op een maaltijden voor ouderen van een maaltijdservice waar de gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Moerdijk maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Middels www.moerdijk.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 4780, 4781, 4782).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente