Maaltijdservice Halderberge

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Halderberge voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Halderberge? Middels deze pagina vergelijkt u eenvoudig verschillende organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of koelverse gerechten die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €4,35 per persoon. Genieten van Kruudmoes met gortepap en Kalkoenschnitzel met jus, gebakken wedges en sperziebonen? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdservice in Halderberge ontvangt u gezonde maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteHalderberge
Netnummer0165 (+31165)
Postcode4731
PrijsindicatieVanaf €6,69
Maaltijd suggestieChampignonsoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Halderberge

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices die actief zijn in Halderberge. We hebben het over populaire services als Van Marle en/of Vers Voor Thuis. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor uitstekende partijen en restaurants. Iedere partij wordt gekenmerkt door zijn eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels onze vergelijker kunt u de bedrijven op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van eerst een proefpakket. Spelen er bepaalde voorkeuren als o.a. zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Halderberge? Geen probleem! Best veel kant-en-klaar maaltijden aan huis kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven structuur en smaak beschermd. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Halderberge. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig georganiseerd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Verschillende firma’s hanteren ook een bruikbare boodschappenservice voor ouderen. Daarmee krijgt men moeiteloos de boodschappen zoals stroopwafels of huzarensalade. Normaal kosteloos bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Halderberge

Bent u op zoek naar complete diepvriesmaaltijd in Halderberge? Of prefereert u de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u juist een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit relatief veel mogelijkheden die mogelijk matchen met uw wensen en eventuele dieet. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Stamppot prei met roomkaas of Witlof ovenschotel. Op deze pagina vindt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Hiermee kunt u verrassend voordelig de lekkerste maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt vaak geleverd door uw eigen bezorger. Er is meestal geen sprake van een doorlopende afneemverplichting. Lees ook meer over Maaltijdservice.nl.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager BuyzenProfessor van Ginnekenstraat 204731 JZOudenbosch
Slagerij MachielseKloosterstraat 64724 EEWouw
Keurslager MondenSint Janstraat 384714 EHSprundel
SPAR ZeggeOnze Lieve Vrouwestraat 1084735 AEZegge
Keurslager van ElterenKerkstraat 44751 HNOud Gastel
SPAR MaaltijdserviceMarkt 194758 BLStanddaarbuiten
Keurslager JongmansZevenbergsepoort 164791 AEKlundert
Fendertse HoeveKadedijk 34793 GAFijnaart
Senioren-assistentBrouwhuisplein 1 C44811 DPBreda
CareynNieuwe Prinsenkade 204811 VCBreda
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Halderberge voor ouderen variëren nogal. De prijs hangt namelijk af van factoren als het bedrijf, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie vindt u vaak al vanaf €5,65.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Spinazie à la crème met champignons wordt al bezorgd vanaf €3,95.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Varkenslapje in champignonsaus is beschikbaar vanaf €7,15.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Komkommersoep, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Pêche melba om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Halderberge. Meer daarover kunt u teruglezen op www.halderberge.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Maaltijdservice.

Stats & Facts

Maaltijden tips

 • Kip Andorra schotel
 • Gebakken aardappels
 • Runderlever in saus
 • Parijse worteltjes
 • Nasi babi pangang

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Halderberge bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst welk soort bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk de meest gekozen bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed het assortiment, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire maaltijd-verzorgers geven een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u zonder problemen nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dit door even te bellen, door gerechten in te vullen, of via internet. De kant-en-klaar maaltijden worden veelal geleverd door een behulpzame bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met ongeveer 25 maaltijden. Kiest u voor vriesvers dan kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Varkenslapje in champignonsaus of Groentensoep. Op die manier krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra men deze ook zelf besteld heeft. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Koelvers: elke week 2 keer. Binnen het vriesverse segment 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten draagt bij aan uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Sommige ouderen of mensen met een beperking hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij eten en drinken. U kunt denken aan steun bij koken of het toedienen van eten. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022). Voor ouderen met een laag inkomen is er een subsidie maaltijdvoorziening Halderberge. Deze voorziening is een goede uitkomst voor:

 • Voordelig aanschuifen bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Bezorging in onder meer Oud Gastel, Stampersgat, Oudenbosch, Hoeven, Bosschenhoofd.
 • Goedkope thuismaaltijden van een bezorgdienst waar uw gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Halderberge maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Middels www.halderberge.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 4730, 4731, 4751).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente