Maaltijdservice Tholen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tholen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Tholen? Met behulp van onze vergelijker doorzoekt u eenvoudig verschillende bedrijven in de buurt. Warm geleverd, of een dagvers gerecht die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €5,15 per keer. Smullen van Stamppot boerenkool met worst en Babi ketjap, pikante groenten met ananas en bami goreng? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Geen probleem! Via de maaltijdservice in Tholen ontvangt u vers bereidde maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieZeeland
GemeenteTholen
Netnummer0166 (+31166)
Postcode4691
PrijsindicatieVanaf €6,06
Maaltijd suggestieVegetarische roerbakstukjes

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2023

Senioren maaltijdservice in Tholen

We zien meer en meer maaltijdservices die actief zijn in Tholen. Neem bijv. populaire services als Kantenklaarmaaltijden.nl en Gooise Tafel. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij verscheidene instanties en zorginstellingen. Ieder bedrijf levert een eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels www.seniorenmaaltijd.nl kan u daardoor de bezorgdiensten overzichtelijk op een rijtje zetten. Een keuze maken voor de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket. Heeft u te maken met bepaalde wensen als veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Tholen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Veel maaltijden aan huis voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Kleine en grote porties
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tholen. Een redding voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Verscheidenebedrijven hanteren ook een nuttige boodschappenservice voor chronisch zieken. Daarmee koop men eenvoudig de supermarktartikelen als filet americain en sandwich spread. Dikwijls zonder bezorgkosten op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Tholen

Hebt u interesse in complete diepvriesmaaltijd in Tholen? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse magnetronmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit een groot aantal leveranciers die mogelijk aansluiten op uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes of Snijbonen met een kipfilet. Hieronder bieden wij een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Op deze manier kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit meestal niet vast aan een doorlopende afneemverplichting. U kunt hier ook meer lezen over Zoutarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager GeilingsTerreplein 64691 AATholen
SPAR MaaltijdserviceSchoolstraat 24681 BKNieuw Vossemeer
SPAR de BergAchterstraat 52-544675 BXSt. Philipsland
SVRZ – Ten AnkerPrins Clauslaan 14691 ZATholen
Tafeltje-dek-je AllevoDokter Tazelaarstraat 14695 BPSt. Maartensdijk
SPAR MaaltijdserviceMarkt 33-344695 CGSt. Maartensdijk
De SchutseF.M. Boogaardweg 104697 GMSint Annaland
SPAR van WijnenMolenstraat 14698 BAOud Vossemeer
GroenhuysenPostbus 15964700 BNRoosendaal
Keurslager van OevelenNispensestraat 64701 CWRoosendaal
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tholen voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van factoren als de organisatie, de grootte van de keuken, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Kabeljauw in kruidensaus kunt u al laten bezorgen vanaf €6,45.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kipfilet in piri piri saus is verkrijgbaar vanaf €4,65.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Geglaceerde wortel is beschikbaar vanaf €6,75.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Vissoep, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Appelmoes als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Vanzelfsprekend kan men via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Tholen. Aanvullende info treft u op www.tholen.nl. Lees ook verder over Dieetmaaltijden.

Kerngegevens

 • Provincie: Zeeland
 • Gemeente: Tholen
 • (Net) nummer: 0166 (+31166)
 • Postcodegebied: 4691
 • Populaire wijk: Tholen

Suggesties van maaltijden

 • Lamsvlees in rozemarijnsaus
 • Hutspot, gesneden rundvlees
 • Snijbonen met een kipfilet
 • Stamppot Witlof met gehakt
 • Kipstukjes in mosterdsaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Tholen bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na wat voor kant-en-klaar maaltijd klopt met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de aangesloten aanbieders en geef de voorkeur door. Let goed op de voedingswaarden, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende services werken met een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kan men zonder moeite nog een bestelling doen. Steeds vaker kan dat door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. De maaltijden voor senioren worden vaak thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juni 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ongeveer 30 gerechten. In het aanbod van vriesvers kan men kiezen uit 80+ blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdservices bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Spitskoolschotel met cashewnoten en aardappelpuree met tuinkruiden of Sucadelapje met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen. Hierdoor ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesverse maaltijden maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd vormt de basis voor een goede balans en energie. Een dagverse warme maaltijd is daarbij cruciaal. Veel bejaarden of mensen met een beperking zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van hulp rondom de maaltijd. Bijvoorbeeld hulp bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Deze hulp valt onder de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Tholen. Een regeling kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Voordelig eten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Bezorging in onder andere Tholen, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Sint-Annaland, Oud-Vossemeer, Sint Philipsland.
 • Gesubsidieerde maaltijden aan huis van een bezorgdienst waar de gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Tholen maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Middels www.tholen.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 4690, 4691).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente