Maaltijdservice Steenbergen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Steenbergen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Steenbergen? Met behulp van www.seniorenmaaltijd.nl vindt u supersnel verschillende organisaties in uw regio. Een warme maaltijdservice, of een vriesvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €5,10 per persoon. Aan tafel voor Nasi goreng, quorn, satésaus of Varkenslapje in jus. Gestoofde prei. Mini krieltjes paprika-tijm? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijdservice in Steenbergen hebt u toegang tot de lekkerste maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteSteenbergen
Netnummer0592 (+31592)
Postcode4652
PrijsindicatieVanaf €6,92
Maaltijd suggestieSpaghetti Napoli

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Steenbergen

We zien meer en meer maaltijdservices die actief zijn in Steenbergen. U kunt denken aan belangrijke bedrijven als Royal Foods en Jumbo. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich allerlei organisaties en wijkrestaurants. Ieder bedrijf onderscheidt zich door zijn eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels deze website kan u daardoor de bezorgers probleemloos naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Spelen er dieetwensen zoals onder andere eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Steenbergen? Dat is niet erg! Best veel thuismaaltijden voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Steenbergen. Een redding voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal gedaan door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Veel aanbieders hebben ook een bruikbare boodschappenservice voor chronisch zieken. Hierdoor koop u direct praktische of verse producten als cola en cake. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Steenbergen

Bent u specifiek op zoek naar de lekkerste diepvriesmaaltijd in Steenbergen? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er zijn vele soorten maaltijden die mogelijk passen bij uw situatie en mogelijke allergieën. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen of Kip in kerriesaus, doperwten, rijst. Op seniorenmaaltijd.nl treft u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u heel voordelig de lekkerste maaltijden met dagverse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een vaste bezorger. Er is meestal geen sprake van een doorlopend abonnement. Lees ook verder over: Uitgekookt.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Maaltijddienst SteenbergenFabrieksdijk 64651 BRSteenbergen
Culinair KommersVoltweg 34631 SRHoogerheide
Slagerij GeilingsRaadhuisstraat 534631 NBHoogerheide
BuurtzorgDorpsstraat 304661 HPHalsteren
Keurslager van der ZandeDorpsstraat 1744661 HVHalsteren
Keurslagerij LittooijRaadhuisplein 294671 DADinteloord
SPAR de BergAchterstraat 52-544675 BXSt. Philipsland
SPAR MaaltijdserviceSchoolstraat 24681 BKNieuw Vossemeer
Keurslager GeilingsTerreplein 64691 AATholen
SVRZ – Ten AnkerPrins Clauslaan 14691 ZATholen
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Steenbergen voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd hangt af van onderdelen als het bedrijf, het soort maaltijd, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Spaghetti, tonijn, kappertjes wordt al bezorgd vanaf €6.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans kunt u al laten bezorgen vanaf €3,9.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Boerenkool, rundergehakt is beschikbaar vanaf €5,95.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Aspergesoep, een extra salade en een dessert als Fruit om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Steenbergen. Meer daarover treft u op www.steenbergen.nl. Lees ook verder over Koelvers maaltijden.

Stats & Facts

Maaltijd voorbeelden

 • Bami, quorn, satésaus
 • Varkensvlees in saus
 • Aspergesoep met zalm
 • Pittige Thaise soep
 • Geglaceerde wortel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Steenbergen regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst wat voor soort bezorgmaaltijd aansluit op uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de populaire bezorgservices en kies er een. Controleer goed de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele services hanteren een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kunt u probleemloos weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak is dat mogelijk door even te bellen, door gerechten in te vullen, of online. De seniorenmaaltijden worden in algemene zin bezorgd middels een vertrouwde bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met grofweg 15 maaltijden. Kiest u voor vriesvers dan is het aanbod gelimiteerd tot 80+ vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. ZoalsKalkoen in licht romige champignonsaus, broccoli en rösti rondjes en Lekkerbekje in kerrie-gembersaus. Meergroentenstamppot. Hierdoor krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Via een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Bij gerechten maaltijden wekelijks. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd bevordert uw energie en levenslust. Een warme maaltijd in de avond mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of gehandicapten kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij maaltijden. We hebben het over ondersteuning bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Deze hulp valt onder de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Steenbergen. Uw regeling kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Voordelig aanschuifen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Bezorging in onder andere Steenbergen, Kruisland, De Heen, Dinteloord, Nieuw-Vossemeer.
 • Gesubsidieerde maaltijden aan huis van een maaltijdservice waar een gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Steenbergen maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Via www.steenbergen.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 4650, 4651, 4652, 4756).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente