Maaltijdservice Terneuzen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Terneuzen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Terneuzen? Middels deze pagina ontdekt u eenvoudig diverse aanbieders in de buurt. Tafeltje dekje, of kant-en-klaar maaltijden die nog even in de magnetron moeten: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €4,10. Smullen van Rundergehaktbal met hopjesjus. Blauwe bliksem met peer of Varkensfiletlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, bloemkool? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdservice in Terneuzen hebt u toegang tot heerlijke gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieZeeland
GemeenteTerneuzen
Netnummer0115 (+31115)
Postcode4531
PrijsindicatieVanaf €6,05
Maaltijd suggestieKoolvisfilet in mosterdsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2023

Senioren maaltijdservice in Terneuzen

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices die actief zijn in Terneuzen. Neem bijv. grote bedrijven als Vers aan tafel en/of Smakelijk Thuys. Ook in deze plaats zelf zien we prima instellingen en restaurants. Iedere partij onderscheidt zich door zijn eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de bedrijven overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve wat aangenamer. Twijfelt u nog? Begin dan met een goedkoop proefpakket. Zijn er in uw geval specifieke wensen zoals o.a. lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Terneuzen? Geen probleem! Een aanzienlijk deel van de maaltijden aan huis voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Hierna worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven structuur en smaak onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Porties ruim voldoende
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Terneuzen. Een redding voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls op touw gezet door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Verscheidenebezorgers beschikken over een praktische boodschappenservice voor chronisch zieken. Hiermee haalt u zonder moeite nuttige boodschappen zoals allesreiniger of volle melk. Gewoonlijk gratis mee bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Terneuzen

Bent u op zoek naar voedzame diepvriesmaaltijd in Terneuzen? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse magnetronmaaltijden? Of wenst u juist een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit diverse mogelijkheden die mogelijk aansluiten bij uw eisen en eventuele voedingsvoorschrift. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Stamppot Boerenkool met rookworst en Aspergesoep met zalm. Op deze pagina tonen wij suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u tegen een zeer scherpe prijs gezonde maaltijden gemaakt met verse producten en weinig koolhydraten keuren. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit meestal niet vast aan een vast contract. Bekijk ook meer over Vegetarische maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
De Zorgbalie maaltijdenNoordstraat 104531 GGTerneuzen
BuurtzorgOranjeplein 14511 CKBreskens
SPAR MaaltijdserviceDorpsstraat 24507 BKSchoondijke
ZorgSaamStadhuisplein 34531 GZTerneuzen
De BlideAlberdingk Thijmstraat 14532 CZTerneuzen
Slagerij SchneiderAlvarezlaan 204536 BDTerneuzen
Keurslager de BoeyeAxelsestraat 264537 AKTerneuzen
BuurtzorgVliegende Vaart 74537 DHTerneuzen
SPAR MartensKerkplein 14541 EVSluiskil
Restaurant de BraakmanPatrijzenlaan 34542 GGHoek
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Terneuzen voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door aspecten als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd zoals Stamppot Hutspot met worst is verkrijgbaar vanaf €4,7.
 • Een vriesverse maaltijd als Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €3,6.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Prei-gehaktschotel bestelt u vanaf €7,5.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Minestronesoep, een extra salade en een toetje als Soesje als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Terneuzen. Meer details kunt u vinden op www.terneuzen.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Proefpakket.

Kerngegevens

 • Provincie: Zeeland
 • Gemeente: Terneuzen
 • Regionummer: 0115 (+31115)
 • Centrale postcode: 4531
 • Veel gezochte wijk: Terneuzen

Voorbeelden van maaltijden

 • Vegetarische roerbakstukjes
 • Stamppot spitskool met kaas
 • Tortellini gevuld met kaas
 • Stamppot Hutspot met worst
 • Kippenvlees in kerriesaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Terneuzen regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na wat voor soort opwarmmaaltijd matcht met uw eetpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de populaire maaltijdservices en selecteer er een. Let met name op het type maaltijden, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende leveranciers geven een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kunt u wekelijks een nieuwe menulijst invullen. Vaak kan dit door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in april 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met plusminus 25 maaltijden. Binnen het vriesvers-segment is er een keus te maken uit 100+ vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje krijgt men een daghap, zonder keuze. Soms is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer leveranciers hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Gestoofde prei of Omelet in champignonsaus. Zodoende krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van 2 wekelijks. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd draagt bij aan uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden hebben problemen met het zelfstandig koken. Om die reden zijn er een aantal vormen van hulp bij maaltijden. Bijvoorbeeld een thuishulp voor inkopen doen, koken en schoonmaken. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2023), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Terneuzen. Een tegemoetkoming kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een concept als Open Tafel. Levering in o.a. Terneuzen Centrum, Terneuzen West, Terneuzen Zuid, Terneuzen Noord, Terneuzen Oost, Buitengebied Terneuzen, Kern Axel, Buitengebied Axel, Kern Biervliet, Buitengebied Biervliet, Kern Hoek, Buitengebied Hoek, Kern Koewacht, Buitengebied Koewacht, Kern Overslag, Buitengebied Overslag, Kern Philippine, Buitengebied Philippine, Kern Sas van Gent, Buitengebied Sas van Gent, Kern Sluiskil, Buitengebied Sluiskil, Kern Spui, Buitengebied Spui, Kern Westdorpe, Buitengebied Westdorpe, Kern Zaamslag, Buitengebied Zaamslag, Kern Zuiddorpe, Buitengebied Zuiddorpe.
 • Korting op een maaltijden voor ouderen van een leverancier waar uw gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Terneuzen maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Middels www.terneuzen.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 4530, 4531, 4532, 4533, 4535, 4536, 4537, 4538).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente