Maaltijdservice Axel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Axel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Axel? Geholpen door onze tool vindt u overzichtelijk verschillende services die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of magnetronmaaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €4,00. Aan tafel voor Slavink in uienjus en Kipgehaktballetjes in jus met stamppot prei? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdservice in Axel geniet u van de lekkerste maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieZeeland
GemeenteTerneuzen
Netnummer0115 (+31115)
Postcode4571
PrijsindicatieVanaf €6,79
Maaltijd suggestieKip korma, rijstmix

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2022

Senioren maaltijdservice in Axel

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de regio van Axel. Denk dan aan grote partijen als Maaltijdservice.nl of EkoPlaza. Maar ook op regionaal niveau zijn er verschillende initiatieven en zorginstellingen. Elke leverancier heeft zo een eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Via onze tool kunt u dus de organisaties rustig naast elkaar zetten. Een keuze maken voor een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Zijn er allergieën of dieetwensen als onder andere gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Axel? Er is een oplossing! Een groot aantal maaltijden aan huis voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Hierna worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Vol van smaak
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Axel. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Verschillende leveranciers hebben daarnaast een speciale boodschappenservice voor gehandicapten. Zodoende krijgt men moeiteloos praktische of verse producten als cake en koffiepads. Meestal kosteloos bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Axel

Wilt u af en toe genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Axel? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse magnetronmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden diverse soorten maaltijden die mogelijk passen bij uw eisen en menu voorkeuren. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Hete Bliksem met een speklapje en Varkenshaasstukjes in bearnaisesaus. Spinazie à la crème. Volkoren spaghetti. Op deze pagina ziet u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Hiermee kunt u zeer goedkoop smaakvolle maaltijden met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit meestal niet vast aan een doorlopend abonnement. Lees ook verder over: Van Smaak.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij Valents-Gravenstraat 1874567 ADClinge
SPAR MaaltijdserviceMartje van Wardje 274564 CZSint Jansteen
BuurtzorgHoofdstraat 134564 AMSint Jansteen
Aan-Z MaaltijdvoorzieningMarkt 14571 BGAxel
Slagerij de ZeeuwKerkdreef 44571 GJAxel
SVRZ – De VursscheRooseveltlaan 14571 HTAxel
SPAR VogelwaardeEsdoornstraat 154581 AKVogelwaarde
ZorgSaam – AntoniusPastoor Versterplein 14587 CWKloosterzande
Slagerij KrijnenMarkiezaatsweg 114612 PLBergen op Zoom
TanteLouiseBoerenverdriet 184613 AKBergen op Zoom
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Axel voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door onderdelen als de maaltijdservice, het soort maaltijd, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Groentensoep met gehaktballen is verkrijgbaar vanaf €6.
 • Vriesverse maaltijd als Stamppot spitskool met kaas kunt u al laten bezorgen vanaf €4,2.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Gehaktschijf met appelcompote is er al vanaf €5,9.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Ossenstaartsoep, een stukje fruit en een toetje als Mokka ijs achteraf. Is uw budget niet toereikend? Vanzelfsprekend kan men de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Terneuzen. Meer informatie leest u op www.terneuzen.nl. Op deze website leest u ook meer over Uitgekookt.

Belangrijke info

 • Provincie: Zeeland
 • Gemeente: Terneuzen
 • (Regio) nummer: 0115 (+31115)
 • Hoofdpostcode: 4571
 • Lokale wijk: Terneuzen

Tips voor maaltijden

 • Varkenslapje in jus
 • Gepofte aardappels
 • Runderlapje in jus
 • Nasi babi pangang
 • Bami babi ketjap

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Axel regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast wat voor categorie maaltijdservice past bij uw wensenlijstje. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de aangeraden aanbieders en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het assortiment, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de aanbieders hebben een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kan men wekelijks nog een bestelling doen. Meestal kan dat via telefoon, via de papieren bestellijst of met de computer. De maaltijden voor ouderen worden standaard thuisbezorgd middels een regionale bezorger in mei 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met ruwweg 20 maaltijden. Binnen het vriesvers-segment is het assortiment beperkt tot 90+ blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdservices werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Twentse gehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, snijbonen en Tapasballetjes in arrabiatasaus. Bladspinazie. Tortelloni. Daardoor zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u deze besteld heeft. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden vaak door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten is cruciaal voor een goede balans en energie. Een dagverse warme maaltijd is heel belangrijk. Sommige ouderen of beperkten kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties hulp bij maaltijden. Het gaat om iemand die helpt bij boodschappen doen en koken. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u een laag inkomen? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Axel. Een voorziening heeft als voordeel:

 • Voordelig eten bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Bezorging in onder meer Terneuzen Centrum, Terneuzen West, Terneuzen Zuid, Terneuzen Noord, Terneuzen Oost, Buitengebied Terneuzen, Kern Axel, Buitengebied Axel, Kern Biervliet, Buitengebied Biervliet, Kern Hoek, Buitengebied Hoek, Kern Koewacht, Buitengebied Koewacht, Kern Overslag, Buitengebied Overslag, Kern Philippine, Buitengebied Philippine, Kern Sas van Gent, Buitengebied Sas van Gent, Kern Sluiskil, Buitengebied Sluiskil, Kern Spui, Buitengebied Spui, Kern Westdorpe, Buitengebied Westdorpe, Kern Zaamslag, Buitengebied Zaamslag, Kern Zuiddorpe, Buitengebied Zuiddorpe.
 • Korting op seniorenmaaltijden van een bedrijf waar de gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Axel maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Via www.terneuzen.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 4570, 4571, 4581).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan