Maaltijdservice Kapellebrug

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kapellebrug voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Kapellebrug? Dankzij deze website treft u probleemloos verschillende organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of een opwarmmaaltijd die alleen maar even de magnetron in hoeven: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €3,65 per keer. Aanschuiven voor Kipnuggets, kerriesaus, gebakken aardappelen of Groentemix, kormasaus, basmatirijst? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijdservice in Kapellebrug ontvangt u ambachtelijke maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieZeeland
GemeenteHulst
Netnummer0114 (+31114)
Postcode4565
PrijsindicatieVanaf €6,74
Maaltijd suggestieGekruide krieltjes

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten augustus 2022

Senioren maaltijdservice in Kapellebrug

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices die bezorgen in Kapellebrug. Denk dan aan grote bedrijven als Kantenklaarmaaltijden.nl en/of Kooc. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor verschillende initiatieven en verswinkels. Iedere organisatie wordt bestempeld door z’n eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via onze tool kunt u dus de bedrijven overzichtelijk op een rijtje zetten. Het uitkiezen van een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat aangenamer. Moeite met kiezen? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er dieetwensen zoals lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Kapellebrug? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Opvallend veel maaltijden aan huis kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kapellebrug. Perfect voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

De meeste bezorgers voorzien in een speciale boodschappenservice voor gehandicapten. Zo koop u direct praktische of verse producten als volle melk of rijstepap. Niet zelden zonder bezorgkosten tot in de keuken (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Kapellebrug

Bent u specifiek op zoek naar gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Kapellebrug? Of zoekt u echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of wenst u juist een service gericht op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn meerdere type aanbieders die mogelijk aansluiten bij uw wensenlijstje en eventuele dieet. Geniet onbezorgd van maaltijden als Kip kerrie ananas met risotto of Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen. Op seniorenmaaltijd.nl bieden wij diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Op die manier kunt u tegen een zeer scherpe prijs verse maaltijden met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een persoonlijke bezorger. U zit meestal niet vast aan een doorlopende afneemverplichting. Bekijk ook meer informatie over Mealhero.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR MaaltijdserviceMartje van Wardje 274564 CZSint Jansteen
BuurtzorgHoofdstraat 134564 AMSint Jansteen
SPAR B de BuckPoorterslaan 44561 ZNHulst
Slagerij Valents-Gravenstraat 1874567 ADClinge
Aan-Z MaaltijdvoorzieningMarkt 14571 BGAxel
Slagerij de ZeeuwKerkdreef 44571 GJAxel
SVRZ – De VursscheRooseveltlaan 14571 HTAxel
SPAR VogelwaardeEsdoornstraat 154581 AKVogelwaarde
ZorgSaam – AntoniusPastoor Versterplein 14587 CWKloosterzande
Slagerij KrijnenMarkiezaatsweg 114612 PLBergen op Zoom
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kapellebrug voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs heeft te maken met elementen als de aanbieder, het totale assortiment, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd zoals Pompoensoep met vermicelli is beschikbaar vanaf €4,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Kip in kerriesaus, doperwten, rijst vindt u vaak al vanaf €4,45.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Rabarbercompote is er al vanaf €7,3.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Broccolisoep, een extra salade en een toetje als Vanille mousse om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Hulst. Meer daarover is beschikbaar op www.gemeentehulst.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Diepvriesmaaltijden.

Gegevens

 • Provincie: Zeeland
 • Gemeente: Hulst
 • Netnummer: 0114 (+31114)
 • Centrale postcode: 4565
 • Lokale wijk: Hulst

Maaltijden suggesties

 • Spagheti carbonara
 • Sucade Hollandaise
 • Maaltijdpoffertjes
 • Zalm in dillesaus
 • Zuurkoolstamppot

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Kapellebrug regelen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na wat voor soort opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de aangesloten maaltijdservices en geef de voorkeur door. Controleer goed het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote maaltijdservices bieden een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde services.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men zonder problemen nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dit door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De kant-en-klaar maaltijden worden veelal bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in augustus 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met circa 20 gerechten. Gaat men voor vriesvers, dan is het assortiment beperkt tot 80+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Lekkerbekje in dillesaus, worteltjes en doperwten mix en aardappelpuree en Vegetarische balletjes in satésaus, bami goreng. Hierdoor kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De menu’s worden normaliter door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers spreken we van om de 3 dagen. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme maaltijd is daarbij cruciaal. Diverse senioren of mensen met een beperking zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven hulp rondom de maaltijd. Bijvoorbeeld een thuishulp voor koken of het toedienen van eten. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO augustus 2022), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Voor ouderen met een laag inkomen is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Kapellebrug. Deze subsidie heeft als voordeel:

 • Voordelig aanschuifen bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Bezorging in onder andere Hulst, St. Jansteen, Clinge, Grauw, Heikant, Nieuw Namen, Kapellebrug, Kloosterzande, Lamswaarde, Ter Hole, Vogelwaarde, Hengstdijk, Ossenisse.
 • Gesubsidieerde maaltijden aan huis van een leverancier waar uw gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Kapellebrug maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Op www.gemeentehulst.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 4565).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan