Maaltijdservice Zaamslag

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zaamslag voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Zaamslag? Via seniorenmaaltijd.nl vindt u supersnel verschillende bezorgdiensten in de buurt. Een warme maaltijdservice, of een bezorgmaaltijd die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €4,15 per maal. Genieten van Appelcompote met vanille of Vissersstoofpotje met basilicumsaus, worteltjes en witte rijst? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdservice in Zaamslag geniet u van ambachtelijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieZeeland
GemeenteTerneuzen
Netnummer0115 (+31115)
Postcode4543
PrijsindicatieVanaf €6,69
Maaltijd suggestieGebakken kibbeling

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Zaamslag

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in de regio van Zaamslag. U kunt denken aan grote organisaties als Van Smaak of Budget meals. Maar ook lokaal kan men kiezen voor verscheidene partijen en vrijwilligersorganisaties. Iedere partij heeft zo zijn eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van Seniorenmaaltijd.nl kan u daarom de services probleemloos tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval voorkeuren als onder andere kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Zaamslag? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Legio maaltijden aan huis voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Daarna wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Ambachtelijk bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Kleine en grote porties
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zaamslag. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

De meeste firma’s hebben daarnaast een speciale boodschappenservice voor bejaarden. In dat geval bestelt u snel nuttige boodschappen zoals halfvolle yoghurt en halfvolle kwark. Normaal gratis afgeleverd tot in de keuken (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Zaamslag

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Zaamslag? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn verscheidene seniorenmaaltijden die mogelijk voldoen aan uw wensenlijstje en mogelijke diëten. Op die manier kunt u weer genieten van Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen en Rode bieten met een speklap en jus. Op seniorenmaaltijd.nl bekijkt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Met zo’n proefbox kunt een voor een lage prijs smaakvolle maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig zout en andere toevoegingen uitproberen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt vaak bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt meestal geen doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer over Tafeltje Dekje.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR MaaltijdservicePlein 194543 BJZaamslag
Restaurant de BraakmanPatrijzenlaan 34542 GGHoek
SPAR MartensKerkplein 14541 EVSluiskil
SVRZ – de MolenhofMolenstraat 144543 CMZaamslag
SPAR Peter BollemanWaterpoortstraat 44553 BGPhilippine
Keurslager BiesbroeckFrans van Waesberghestraat 54561 ABHulst
Hulst voor ElkaarGrote Markt 244561 EBHulst
ZorgSaamTabakstraat 54561 HWHulst
ZorgSaam – Blaauwe HoeveTruffinoweg 24561 NTHulst
SPAR B de BuckPoorterslaan 44561 ZNHulst
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zaamslag voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt is afhankelijk van factoren als de organisatie, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Stoofpotje peer, rundvlees en puree is verkrijgbaar vanaf €4,95.
 • Diepvriesmaaltijd als Stamppot koolraap met appel wordt al bezorgd vanaf €4,4.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Aspergeragout met mini krieltjes met peterselie wordt al bezorgd vanaf €6,4.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Thukpa, een extra rauwkostsalade en een toetje als Yoghurt om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Terneuzen. Meer daarover kunt u vinden op www.terneuzen.nl. Lees ook verder over Gemalen maaltijden.

Informatie

 • Provincie: Zeeland
 • Gemeente: Terneuzen
 • Regionummer: 0115 (+31115)
 • Postcode: 4543
 • Lokale wijk: Terneuzen

Suggesties van maaltijden

 • Gepofte aardappels
 • Slavink in uienjus
 • Nasi babi pangang
 • Lamsvlees in saus
 • Runderstoofpotje

Plekken in de buurt


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Zaamslag bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na wat voor ouderenmaaltijd past bij uw leefpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk de professionele leveranciers en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het assortiment, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De bekende maaltijd-verzorgers hanteren een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Vervolgens kunt u zonder moeite een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak doet u dat door even te bellen, door gerechten in te vullen, of email / internet. De bezorgmaaltijden worden gemiddeld genomen aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met ruwweg 20 gerechten. Spreken we over vriesvers, dan is het aanbod gelimiteerd tot 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als bijv. Macaroni-gehakt schotel of Varkensgeschnetzeltes in specerijenjus. Koolrabi met kruiden. Aardappelschotel met spek en ui. Zo zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesverse gerechten om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd vormt de basis voor uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme maaltijd is essentieel. Sommige ouderen of gehandicapten lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven hulp aan huis gericht op maaltijden. Bijvoorbeeld assistentie bij inkopen doen, koken en schoonmaken. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Zaamslag. Zo’n regeling biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerd eten bij een wijkrestaurant of eetpunt. Levering in alle wijken zoals Terneuzen Centrum, Terneuzen West, Terneuzen Zuid, Terneuzen Noord, Terneuzen Oost, Buitengebied Terneuzen, Kern Axel, Buitengebied Axel, Kern Biervliet, Buitengebied Biervliet, Kern Hoek, Buitengebied Hoek, Kern Koewacht, Buitengebied Koewacht, Kern Overslag, Buitengebied Overslag, Kern Philippine, Buitengebied Philippine, Kern Sas van Gent, Buitengebied Sas van Gent, Kern Sluiskil, Buitengebied Sluiskil, Kern Spui, Buitengebied Spui, Kern Westdorpe, Buitengebied Westdorpe, Kern Zaamslag, Buitengebied Zaamslag, Kern Zuiddorpe, Buitengebied Zuiddorpe.
 • Gesubsidieerde kant-en-klaar maaltijden van een bedrijf waar uw gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Zaamslag maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Op www.terneuzen.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 4543).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan