Maaltijdservice Hoek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hoek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Hoek? Met behulp van deze pagina treft u eenvoudig verschillende bedrijven in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of een vriesverse gerecht die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €5,30 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, gekookte aardappelen, sperziebonen of Venkelsoep met dille? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdservice in Hoek profiteert u van vers bereidde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieZeeland
GemeenteTerneuzen
Netnummer0115 (+31115)
Postcode4542
PrijsindicatieVanaf €6,68
Maaltijd suggestieGestoofde peertjes

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2022

Senioren maaltijdservice in Hoek

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices die actief zijn in Hoek. Denk dan aan grote aanbieders als Thuisgekookt.nl of Spar. Maar ook op regionaal niveau bestaan er prima initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Elke service heeft weer een eigen keuken en voorwaarden. Geholpen door deze website kunt u derhalve de bezorgers rustig naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket. Bestaan er voorkeuren zoals onder andere eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Hoek? Er kan meer dan u denkt! Nogal wat maaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Nadien worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse maaltijden
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hoek. Perfect voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal geregeld via een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Meerdere bezorgers bieden ook een speciale boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Hierdoor bestelt men direct nuttige boodschappen zoals vuilniszakken en leverkaas. Doorgaans gratis bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Hoek

Gaat uw interesse uit naar gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Hoek? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit velerlei maaltijdservices die mogelijk voldoen aan uw gesteldheid en eetpatroon. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Zalm in dillesaus of Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen. Op seniorenmaaltijd.nl treft u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Onze tip: begin met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u tegen een zeer scherpe prijs uitstekende maaltijden met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelen uitproberen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een doorlopend abonnement. Lees ook meer over Koelvers maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Restaurant de BraakmanPatrijzenlaan 34542 GGHoek
SPAR MartensKerkplein 14541 EVSluiskil
BuurtzorgVliegende Vaart 74537 DHTerneuzen
SPAR MaaltijdservicePlein 194543 BJZaamslag
SVRZ – de MolenhofMolenstraat 144543 CMZaamslag
SPAR Peter BollemanWaterpoortstraat 44553 BGPhilippine
Keurslager BiesbroeckFrans van Waesberghestraat 54561 ABHulst
Hulst voor ElkaarGrote Markt 244561 EBHulst
ZorgSaamTabakstraat 54561 HWHulst
ZorgSaam – Blaauwe HoeveTruffinoweg 24561 NTHulst
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hoek voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door factoren als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd zoals Varkensreepjes in champignonsaus, broccoli, bloemkool, wortelmix en aardappelpuree is er al voor €5,15.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Stoofpotje peer, rundvlees en puree vindt u vaak al vanaf €4,55.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Grootmoeders kippannetje bestelt u vanaf €6,75.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Kerriesoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Chocolademousse als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Terneuzen. Aanvullende info kunt u vinden op www.terneuzen.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Zoutarme maaltijden.

Kerngegevens

 • Provincie: Zeeland
 • Gemeente: Terneuzen
 • (Net) nummer: 0115 (+31115)
 • Postcode: 4542
 • Lokale wijk: Terneuzen

Voorbeelden van maaltijden

 • Gebakken krieltjes
 • Prei-gehaktschotel
 • Push Up Meatballs
 • Braadworst in jus
 • Rundvlees in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Hoek aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na wat voor opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk de meest gekozen maaltijddiensten en kies een geschikte. Controleer goed de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de aanbieders werken met een scherp geprijsd proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men zonder problemen opnieuw bestellen. Dikwijls is dat mogelijk telefonisch, door de menukaart in te vullen, of online. De kant-en-klaar maaltijden worden veelal geleverd door een vriendelijke bezorgservice in mei 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met om en nabij de 20 gerechten. In het aanbod van vriesvers is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke leveranciers voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Spaghetti bolognese of Kippendijstukjes in satésaus, bami goreng. Op die manier kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra u deze besteld heeft. Aan de hand van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment om de 4 dagen. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd vormt de basis voor een goede balans en energie. Een dagverse warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige senioren of hulpbehoevenden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden hulp rondom de maaltijd. We hebben het over assistentie bij koken, eten en opruimen. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2022). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Hoek. De tegemoetkoming kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Netjes bezorgd in o.a. Terneuzen Centrum, Terneuzen West, Terneuzen Zuid, Terneuzen Noord, Terneuzen Oost, Buitengebied Terneuzen, Kern Axel, Buitengebied Axel, Kern Biervliet, Buitengebied Biervliet, Kern Hoek, Buitengebied Hoek, Kern Koewacht, Buitengebied Koewacht, Kern Overslag, Buitengebied Overslag, Kern Philippine, Buitengebied Philippine, Kern Sas van Gent, Buitengebied Sas van Gent, Kern Sluiskil, Buitengebied Sluiskil, Kern Spui, Buitengebied Spui, Kern Westdorpe, Buitengebied Westdorpe, Kern Zaamslag, Buitengebied Zaamslag, Kern Zuiddorpe, Buitengebied Zuiddorpe.
 • Korting op kant-en-klaar maaltijden van een maaltijdservice waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Hoek maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Op www.terneuzen.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 4542).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan