Maaltijdservice Spui

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Spui voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Spui? Aan de hand van deze pagina treft u eenvoudig verschillende leveranciers die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of kant-en-klaar maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €5,55. Genieten van Hutspot, hachee of Varkensfilet in jus, sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Geen probleem! Door middel van de maaltijdservice in Spui hebt u toegang tot gezonde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieZeeland
GemeenteTerneuzen
Netnummer0115 (+31115)
Postcode4539
PrijsindicatieVanaf €6,66
Maaltijd suggestieSucade Hollandaise

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2023

Senioren maaltijdservice in Spui

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in Spui. U kunt denken aan belangrijke maaltijdbezorgers als Meat&Meals en Etume. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij tal van instanties en sociale voorzieningen. Iedere aanbieder onderscheidt zich door een “eigen” keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Middels deze website kan u daarom de firma’s probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er bepaalde wensen als bijv. gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Spui? Dat hoeft niet erg te zijn! Een aanzienlijk deel van de maaltijden aan huis zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Gezond en lekker
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Spui. Een uitkomst voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal geregeld via een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Een aantal organisaties faciliteren daarnaast een handige boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Hierdoor krijgt u snel belangrijke boodschappen als schouderham en kaas. Normaal kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Spui

Hebt u interesse in heerlijke diepvriesmaaltijd in Spui? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit een hoop mogelijkheden die mogelijk passen bij uw wensenlijstje en voedingsadvies. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Stamppot spinazie a la creme of Groenteburger, prei, aardappelen. Op deze pagina tonen wij een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Met deze proefbox kunt een voor een lage prijs ambachtelijke maaltijden met dagverse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit meestal niet vast aan een abonnement. Bekijk ook meer over Natriumarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgVliegende Vaart 74537 DHTerneuzen
Keurslager de BoeyeAxelsestraat 264537 AKTerneuzen
Slagerij SchneiderAlvarezlaan 204536 BDTerneuzen
SPAR MartensKerkplein 14541 EVSluiskil
Restaurant de BraakmanPatrijzenlaan 34542 GGHoek
SPAR MaaltijdservicePlein 194543 BJZaamslag
SVRZ – de MolenhofMolenstraat 144543 CMZaamslag
SPAR Peter BollemanWaterpoortstraat 44553 BGPhilippine
Keurslager BiesbroeckFrans van Waesberghestraat 54561 ABHulst
Hulst voor ElkaarGrote Markt 244561 EBHulst
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Spui voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd komt tot stand door elementen als de leverancier, de grootte van de keuken, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Stamppot Witlof met gehakt is verkrijgbaar vanaf €5,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Flensjes met fruit kunt u al laten bezorgen vanaf €5,05.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes kan je kopen vanaf €6,25.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bietensoep, een gezonde salade en iets fris zoals Vanille ijs om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Terneuzen. Meer details bekijkt u op www.terneuzen.nl. Of klik door voor meer informatie over Koolhydraatarme maaltijden.

Stats & Facts

 • Provincie: Zeeland
 • Gemeente: Terneuzen
 • (Regio) nummer: 0115 (+31115)
 • Hoofdpostcode: 4539
 • Veel gezochte wijk: Terneuzen

Voorbeelden van maaltijden

 • Gestoofde peertjes
 • Hutspot, rundvlees
 • Witlof a la creme
 • Stamppot zuurkool
 • Spaghetti Napoli

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Spui regelen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na welk soort kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw omstandigheden. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de professionele maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Let met name op het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire verstrekkers hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kunt u moeiteloos weer nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk is dat mogelijk via telefoon, via de papieren bestellijst of via de iPad. De gerechten worden in de regel tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in juni 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 15 menu’s. Als we het hebben over vriesvers hebt u de keuze uit 80+ blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje treft men een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Onder andere Zomerse kip met amandel, sperziebonen paprikamiz en basmatirijst of Doperwtensoep. Zodoende kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u deze besteld heeft. Met behulp van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De magnetronmaaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers is dat wekelijks. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten heeft invloed op uw energie en levenslust. Een dagverse warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of beperkten hebben problemen met het zelfstandig koken. Mede daardoor bieden een aantal organisaties hulp bij koken of regelen van maaltijden. Dit heeft te maken met steun bij koken of het toedienen van eten. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2023) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Spui. Deze subsidie is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een concept als Open Tafel. Levering in o.a. Terneuzen Centrum, Terneuzen West, Terneuzen Zuid, Terneuzen Noord, Terneuzen Oost, Buitengebied Terneuzen, Kern Axel, Buitengebied Axel, Kern Biervliet, Buitengebied Biervliet, Kern Hoek, Buitengebied Hoek, Kern Koewacht, Buitengebied Koewacht, Kern Overslag, Buitengebied Overslag, Kern Philippine, Buitengebied Philippine, Kern Sas van Gent, Buitengebied Sas van Gent, Kern Sluiskil, Buitengebied Sluiskil, Kern Spui, Buitengebied Spui, Kern Westdorpe, Buitengebied Westdorpe, Kern Zaamslag, Buitengebied Zaamslag, Kern Zuiddorpe, Buitengebied Zuiddorpe.
 • Gesubsidieerde maaltijden voor ouderen van een bedrijf waar de gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Spui maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Op www.terneuzen.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 4539).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan