Maaltijdservice Westdorpe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Westdorpe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Westdorpe? Via deze website doorzoekt u probleemloos diverse aanbieders in uw regio. Maaltijden warm bezorgd, of een kant-en-klaar maaltijd die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €5,40 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Rundvlees in saus en Halskarbonade met mosterdjus en rode bieten, gekookte aardappelen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdservice in Westdorpe geniet u van verse maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieZeeland
GemeenteTerneuzen
Netnummer0115 (+31115)
Postcode4554
PrijsindicatieVanaf €6,72
Maaltijd suggestieParijse worteltjes

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Westdorpe

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices die bezorgen in Westdorpe. Neem bijv. populaire services als Van Smaak of Albert Heijn. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich tal van initiatieven en speciale eetpunten. Iedere leverancier wordt gekenmerkt door z’n eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Met behulp van onze tool kan u de bezorgers eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket. Is er sprake van voorkeuren als veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Westdorpe? Dat hoeft niet erg te zijn! Best veel maaltijden aan huis voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Daarna worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven voedingswaarden ongedeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Vers van het land
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Westdorpe. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

De meeste services hanteren ook een bruikbare boodschappenservice voor chronisch zieken. Daarmee koop men moeiteloos belangrijke boodschappen als allesreiniger of theekoekjes. Gewoonlijk zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Westdorpe

Hebt u interesse in de lekkerste diepvriesmaaltijd in Westdorpe? Of zoekt u echt 100% verse koelverse magnetronmaaltijden? Of neigt u meer naar een instelling die zich focust op tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn relatief veel mogelijkheden die mogelijk rijmen met uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Couscous, kip, mergueze worst of Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen. Op deze pagina treft u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Daarmee kunt u zeer goedkoop vers bereidde maaltijden gemaakt met verse producten en zonder conserveringsmiddelen proeven. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden vaak geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopende overeenkomst. U kunt hier ook meer lezen over Uitgekookt.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR Peter BollemanWaterpoortstraat 44553 BGPhilippine
SVRZ – de MolenhofMolenstraat 144543 CMZaamslag
SPAR MaaltijdservicePlein 194543 BJZaamslag
Keurslager BiesbroeckFrans van Waesberghestraat 54561 ABHulst
Hulst voor ElkaarGrote Markt 244561 EBHulst
ZorgSaamTabakstraat 54561 HWHulst
ZorgSaam – Blaauwe HoeveTruffinoweg 24561 NTHulst
SPAR B de BuckPoorterslaan 44561 ZNHulst
BuurtzorgHoofdstraat 134564 AMSint Jansteen
SPAR MaaltijdserviceMartje van Wardje 274564 CZSint Jansteen
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Westdorpe voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door onderdelen als de leverancier, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Scharrolletjes, hollandaisesaus, erwten, wilde spinazie, rijst wordt al bezorgd vanaf €5,6.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Pangafilet in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree kan je kopen vanaf €4,45.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Procureurlapje met groenten kunt u al bestellen vanaf €6,6.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Kokos-bonensoep, extra groenten en voor de volledigheid een Banana split om mee af te sluiten. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Terneuzen. Meer daarover kunt u vinden op www.terneuzen.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Vloeibare maaltijden.

Kerngegevens

 • Provincie: Zeeland
 • Gemeente: Terneuzen
 • (Net) nummer: 0115 (+31115)
 • Centrale postcode: 4554
 • Lokale wijk: Terneuzen

Maaltijden tips

 • Gekruide krieltjes
 • Hutspot met hachee
 • Flensjes met fruit
 • Champignon omelet
 • Gewokte spinazie

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Westdorpe aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst wat voor categorie bezorgmaaltijd rijmt met uw wensenlijstje. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de populaire bezorgservices en geef de voorkeur door. Bekijk met name het assortiment, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste services hebben een scherp geprijsd proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met geschikte services.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? Dan kunt u probleemloos een nieuwe bestelling doorgeven. Vaak doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of met de computer. De (warme) maaltijden wordt gewoonlijk bezorgd middels een lokale leverancier in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met ruwweg 30 gerechten. Kiest u voor vriesvers dan is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle services hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Pittige sperzieboontjes en Kip op Brabantse wijze. Parijse worteltjes. Aardappelpuree. Daardoor zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De gerechten worden in de regel door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: elke week. In het geval van vriesvers: elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme maaltijd is daarbij cruciaal. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij eten en drinken in huis. Denk aan iemand die helpt bij inkopen doen, koken en schoonmaken. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022). Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Westdorpe. Deze regeling kan u veel opleveren:

 • Voordelig eten via een wooninstelling of restaurant. Bezorging in onder meer Terneuzen Centrum, Terneuzen West, Terneuzen Zuid, Terneuzen Noord, Terneuzen Oost, Buitengebied Terneuzen, Kern Axel, Buitengebied Axel, Kern Biervliet, Buitengebied Biervliet, Kern Hoek, Buitengebied Hoek, Kern Koewacht, Buitengebied Koewacht, Kern Overslag, Buitengebied Overslag, Kern Philippine, Buitengebied Philippine, Kern Sas van Gent, Buitengebied Sas van Gent, Kern Sluiskil, Buitengebied Sluiskil, Kern Spui, Buitengebied Spui, Kern Westdorpe, Buitengebied Westdorpe, Kern Zaamslag, Buitengebied Zaamslag, Kern Zuiddorpe, Buitengebied Zuiddorpe.
 • Goedkope thuismaaltijden van een maaltijdservice waar de gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Westdorpe maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Via www.terneuzen.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 4554).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan