Maaltijdservice Hulst

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hulst voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Hulst? Middels onze vergelijker vindt u gemakkelijk diverse bezorgdiensten die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een dagvers gerecht die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €5,45. Genieten van Rundervink met mosterdsaus, Parijse worteltjes en gele rijst en Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is een oplossing! Door de maaltijdservice in Hulst geniet u van gezonde maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieZeeland
GemeenteHulst
Netnummer0114 (+31114)
Postcode4561
PrijsindicatieVanaf €5,98
Maaltijd suggestieBabi ketjap, mihoen goreng

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2023

Senioren maaltijdservice in Hulst

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices die actief zijn in Hulst. Denk dan aan interessante bedrijven als Freasy en/of Kievit. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor uitstekende partijen en sociale voorzieningen. Iedere aanbieder biedt een “eigen” type maaltijd en voorwaarden. Door middel van onze tool kan u daarom de bezorgdiensten snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket. Heeft u te maken met allergieën of dieetwensen zoals bijvoorbeeld zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Hulst? Er is een oplossing! Een groot aantal maaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven structuur en smaak gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hulst. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaal geregeld via een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Veel organisaties bieden ook een nuttige boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Op die manier krijgt men gelijk verse of handige boodschappen als snoeptomaatjes en koffiekoeken. Meestal zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Hulst

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van handige diepvriesmaaltijd in Hulst? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of wenst u juist een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit een groot aantal leveranciers die mogelijk aansluiten op uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree of Macaroni in tomatensaus, ham, kaas. Onderstaand bekijkt u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Met zo’n proefbox kunt een voor een lage prijs ambachtelijke maaltijden gemaakt met verse producten en weinig vet, zout of andere toevoegingen proeven. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een vaste bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een vast abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Van Smaak.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager BiesbroeckFrans van Waesberghestraat 54561 ABHulst
SPAR Peter BollemanWaterpoortstraat 44553 BGPhilippine
SVRZ – de MolenhofMolenstraat 144543 CMZaamslag
Hulst voor ElkaarGrote Markt 244561 EBHulst
ZorgSaamTabakstraat 54561 HWHulst
ZorgSaam – Blaauwe HoeveTruffinoweg 24561 NTHulst
SPAR B de BuckPoorterslaan 44561 ZNHulst
BuurtzorgHoofdstraat 134564 AMSint Jansteen
SPAR MaaltijdserviceMartje van Wardje 274564 CZSint Jansteen
Slagerij Valents-Gravenstraat 1874567 ADClinge
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hulst voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door zaken als het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Stamppot Zuurkool met appel wordt al bezorgd vanaf €6,05.
 • Een vriesverse maaltijd als Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook wordt al bezorgd vanaf €4,15.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Alaska-koolvis in mosterdsaus kunt u al bestellen vanaf €6,4.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Witte tomatensoep, extra groenten en iets fris zoals Tiramisu mousse na. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Hulst. Praktische info kunt u vinden op www.gemeentehulst.nl. Bekijk ook meer informatie over Maaltijdservice.nl.

Informatie

 • Provincie: Zeeland
 • Gemeente: Hulst
 • (Regio) nummer: 0114 (+31114)
 • Centrale postcode: 4561
 • Veel gezochte wijk: Hulst

Maaltijd voorbeelden

 • Babi pangang, rijstfantasie
 • Babi ketjap, mihoen goreng
 • Gehaktballetjes in uienjus
 • Ajam pangang, bami goreng
 • Appelcompote met vanille

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Hulst aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast welk soort kant-en-klaar maaltijd klopt met uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk gespecialiseerde leveranciers en kies er een. Controleer goed de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de verstrekkers bieden een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men snel en simpel opnieuw bestellen. Gewoonlijk doet u dat per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. Uw bestelling wordt gemiddeld genomen bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in april 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met ruwweg 20 gerechten. In het aanbod van vriesvers kan men kiezen uit 70+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Verse fruitsalade en Kip, sperziebonen, aardappelpuree. Zodoende kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden normaliter door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse aanbod 1 of 2 keer per week. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme maaltijd is heel belangrijk. Veel ouderen of beperkten kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij eten en drinken in huis. Bijvoorbeeld een thuishulp voor boodschappen doen en koken. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Hulst. De ontvangen tegemoetkoming kan u veel opleveren:

 • Voordelig eten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Levering in o.a. Hulst, St. Jansteen, Clinge, Grauw, Heikant, Nieuw Namen, Kapellebrug, Kloosterzande, Lamswaarde, Ter Hole, Vogelwaarde, Hengstdijk, Ossenisse.
 • Korting op thuismaaltijden van een maaltijdservice waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Hulst maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Middels www.gemeentehulst.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 4560, 4561, 4562).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente