Maaltijdservice Nieuw Namen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nieuw Namen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Nieuw Namen? Geholpen door onze tool vergelijkt u gemakkelijk diverse aanbieders die aan huis leveren. Warme gerechten, of dagverse gerechten die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €4,60 p.p. Genieten van Rundvlees hoy sin met atjar komkommer en bami goreng of Garnalensoep? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdservice in Nieuw Namen smult u weer van vers bereidde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieZeeland
GemeenteHulst
Netnummer0114 (+31114)
Postcode4568
PrijsindicatieVanaf €6,77
Maaltijd suggestieStroganoff du chef

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Nieuw Namen

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de omgeving van Nieuw Namen. Denk aan grote organisaties als Thuisgekookt.nl en/of Handgraaf maaltijden. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er verschillende instellingen en verswinkels. Elke organisatie biedt een eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. D.m.v. deze website kan u de services probleemloos naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket. Heeft u maaltijdvoorkeuren als gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Nieuw Namen? Dat hoeft niet erg te zijn! Opvallend veel maaltijden aan huis voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd 200 gram groente
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nieuw Namen. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Meerdere services faciliteren daarnaast een nuttige boodschappenservice voor bejaarden. Daarmee bestelt u snel belangrijke boodschappen als peren of volle melk. Niet zelden kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Nieuw Namen

Bent u specifiek op zoek naar heerlijke diepvriesmaaltijd in Nieuw Namen? Of prefereert u vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden vele mogelijkheden die mogelijk aansluiten op uw voorkeuren en menu voorkeuren. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Lasagna bolognese of Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen. Onderstaand ziet u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Hiermee kunt u tegen een zeer scherpe prijs smaakvolle maaltijden met veel groenten en weinig koolhydraten testen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Het eten wordt vaak geleverd door uw eigen bezorger. Er is meestal geen sprake van een doorlopende afneemverplichting. Op deze website leest u ook meer over Diepvriesman.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij Valents-Gravenstraat 1874567 ADClinge
SPAR MaaltijdserviceMartje van Wardje 274564 CZSint Jansteen
BuurtzorgHoofdstraat 134564 AMSint Jansteen
Aan-Z MaaltijdvoorzieningMarkt 14571 BGAxel
Slagerij de ZeeuwKerkdreef 44571 GJAxel
SVRZ – De VursscheRooseveltlaan 14571 HTAxel
SPAR VogelwaardeEsdoornstraat 154581 AKVogelwaarde
ZorgSaam – AntoniusPastoor Versterplein 14587 CWKloosterzande
Slagerij KrijnenMarkiezaatsweg 114612 PLBergen op Zoom
TanteLouiseBoerenverdriet 184613 AKBergen op Zoom
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nieuw Namen voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt wordt gevormd door zaken als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Stamppot Andijvie met spekjes is beschikbaar vanaf €5,95.
 • Diepvriesmaaltijd als Stamppot spinazie a la creme is er al voor €3,5.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Gebonden goulashsoep is beschikbaar vanaf €6,8.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Juliennesoep, een extra salade en iets lichts zoals Sundae als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Hulst. Aanvullende info kan u lezen op www.gemeentehulst.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Kant en klaar maaltijden.

Stats & Facts

 • Provincie: Zeeland
 • Gemeente: Hulst
 • Netnummer: 0114 (+31114)
 • Postcode: 4568
 • Populaire wijk: Hulst

Voorbeelden van maaltijden

 • Kip korma, rijstmix
 • Gebakken kibbeling
 • Prei-gehaktschotel
 • Kippenbout in jus
 • Pasta kip madras

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Nieuw Namen aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst wat voor type opwarmmaaltijd aansluit op uw wensenlijstje. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk populaire maaltijdservices en kies een geschikte. Kijk goed na het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele services hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met alle dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kan men overzichtelijk nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders doet u dat per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. Uw bestelling wordt altijd tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst van zo’n 30 gerechten. Bij vriesvers is er een keus te maken uit 90+ blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje krijgt men een vast weekmenu. Soms is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke services komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Kip piri piri, gebakken wedges, wokgroenten of Runderlapje rodewijnsaus, rustica, spinazie, doperwten, truffelpuree. Handig, want zo kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers is dat elke week. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd draagt bij aan uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme maaltijd is essentieel. Sommige senioren of beperkten kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Daarom zijn er verschillende vormen van thuishulp rondom koken en eten. Het gaat om assistentie bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Nieuw Namen. De beschikbare tegemoetkoming kan u veel opleveren:

 • Voordelig eten bij een wijkrestaurant of eetpunt. Zij leveren in de regio, waaronder Hulst, St. Jansteen, Clinge, Grauw, Heikant, Nieuw Namen, Kapellebrug, Kloosterzande, Lamswaarde, Ter Hole, Vogelwaarde, Hengstdijk, Ossenisse.
 • Voordelige thuismaaltijden van een bedrijf waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Nieuw Namen maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Op www.gemeentehulst.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 4568).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan