Maaltijdservice Sint Jansteen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint Jansteen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Sint Jansteen? Geholpen door deze website achterhaalt u moeiteloos diverse bezorgdiensten die aan huis leveren. Warm geleverd, of vriesverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €5,05 per gerecht. Aan tafel voor Reepjes kippenvlees in jus of Varkenslapje in jus? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdservice in Sint Jansteen hebt u toegang tot gezonde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieZeeland
GemeenteHulst
Netnummer0114 (+31114)
Postcode4564
PrijsindicatieVanaf €6,73
Maaltijd suggestieVerse worst in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Sint Jansteen

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in Sint Jansteen. Neem belangrijke bedrijven als Mealhero of Jumbo. Ook in de gemeente zelf ontstaan er allerlei instellingen en wijkrestaurants. Elk bedrijf wordt bestempeld door een eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van onze tool kunt u derhalve de leveranciers overzichtelijk met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren zoals gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Sint Jansteen? Dat hoeft niet erg te zijn! Flink wat thuismaaltijden voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven voedingswaarden ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint Jansteen. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Meestal afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

De meeste aanbieders voorzien in een praktische boodschappenservice voor chronisch zieken. Op die manier haalt u direct belangrijke boodschappen als snijworst of toetjes. In de regel zonder bezorgkosten door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Sint Jansteen

Bent u specifiek op zoek naar handige diepvriesmaaltijd in Sint Jansteen? Of prefereert u de meest verse koelverse magnetronmaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit een hoop type aanbieders die mogelijk passen bij uw eisen en diëten/allergieën. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Varkensreepjes in champignonsaus, broccoli, bloemkool, wortelmix en aardappelpuree of Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat. Onderstaand ontdekt u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Met deze proefbox kunt u extra voordelig voedzame maaltijden met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een vast lidmaatschap. Lees ook meer over Apetito.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgHoofdstraat 134564 AMSint Jansteen
SPAR B de BuckPoorterslaan 44561 ZNHulst
ZorgSaam – Blaauwe HoeveTruffinoweg 24561 NTHulst
SPAR MaaltijdserviceMartje van Wardje 274564 CZSint Jansteen
Slagerij Valents-Gravenstraat 1874567 ADClinge
Aan-Z MaaltijdvoorzieningMarkt 14571 BGAxel
Slagerij de ZeeuwKerkdreef 44571 GJAxel
SVRZ – De VursscheRooseveltlaan 14571 HTAxel
SPAR VogelwaardeEsdoornstraat 154581 AKVogelwaarde
ZorgSaam – AntoniusPastoor Versterplein 14587 CWKloosterzande
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint Jansteen voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van factoren als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Chili con carne, gehakt, rijst wordt al bezorgd vanaf €6,4.
 • Vriesverse maaltijd als Zalm in dillesaus bestelt u vanaf €4,65.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Appelpannenkoek bestelt u vanaf €7,25.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Vermicellisoep, extra groenten en een toetje als Clafoutis als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Hulst. Meer informatie kan u lezen op www.gemeentehulst.nl. Op deze website leest u ook meer over Natriumarme maaltijden.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Zeeland
 • Gemeente: Hulst
 • Netnummer: 0114 (+31114)
 • Postcodegebied: 4564
 • Wijk: Hulst

Tips voor maaltijden

 • Geglaceerde wortel
 • Kip-groenteschotel
 • Naturel-pannenkoek
 • Verse fruitsalade
 • Gekruide speklap

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Sint Jansteen aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst wat voor type opwarmmaaltijd past bij uw situatie. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de professionele bezorgservices en kies er een. Check vooral het assortiment, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire maaltijdservices hanteren een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kan men eenvoudigeen nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker doet u dit per telefoon, met behulp van de menulijst, of email / internet. De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met ruwweg 25 menu’s. Bij vriesvers hebt u de keuze uit 80+ vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle aanbieders hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Rundergehaktbal, bloemkool met saus en gekookte aardappelen en Runderlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen. Daardoor kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden vaak door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. In het geval van koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten bevordert uw energie en levenslust. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is essentieel. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Mede daardoor bieden een aantal organisaties hulp rondom de maaltijd. Dit heeft te maken met steun bij koken, eten en opruimen. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Sint Jansteen. De subsidie kan u veel opleveren:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een wijkrestaurant of eetpunt. Levering in o.a. Hulst, St. Jansteen, Clinge, Grauw, Heikant, Nieuw Namen, Kapellebrug, Kloosterzande, Lamswaarde, Ter Hole, Vogelwaarde, Hengstdijk, Ossenisse.
 • Goedkope bezorgmaaltijden van een service waar de gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Sint Jansteen maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Middels www.gemeentehulst.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 4564).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan