Maaltijdservice Noord-Beveland

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Noord-Beveland voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Noord-Beveland? Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker treft u moeiteloos verschillende organisaties in uw regio. Een warme maaltijdservice, of een koelvers gerecht die nog even in de magnetron moeten: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €4,50 per keer. Genieten van Spekpannenkoek of Witlof a la creme? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdservice in Noord-Beveland geniet u van voedzame maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieZeeland
GemeenteNoord-Beveland
Netnummer0113 (+31113)
Postcode4491
PrijsindicatieVanaf €6,01
Maaltijd suggestieSpaghettischotel bolognese

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2024

Senioren maaltijdservice in Noord-Beveland

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de omgeving van Noord-Beveland. Denk dan aan grote bedrijven als Vers voor Thuis en Etume. Maar ook in de buurt zien we tal van initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Ieder bedrijf heeft zo z’n eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door onze vergelijker kan u daardoor de leveranciers overzichtelijk naast elkaar zetten. Het kiezen van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u voorkeuren zoals veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Noord-Beveland? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Veel kant-en-klaar maaltijden aan huis passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Noord-Beveland. Een prima oplossing voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Doorgaans geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

De meeste organisaties faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappenservice voor ouderen. Zodoende bestelt men moeiteloos verse of handige boodschappen als gekookte achterham of druiven. In de regel kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Noord-Beveland

Op zoek naar een oplossing voor complete diepvriesmaaltijd in Noord-Beveland? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een service die zich concentreert op tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit talloze leveranciers die mogelijk matchen met uw gesteldheid en diëten/allergieën. Op die manier kunt u weer genieten van Kabeljauw in kruidensaus of Aspergesoep met zalm. Op deze pagina bieden wij bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Daarmee kunt u verrassend voordelig voedzame maaltijden met dagverse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen testen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een vast abonnement. Lees ook meer over Proefpakket.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR MaaltijdserviceOostvoorstraat 174491 ENWissenkerke
SPAR SturmHavelaarstraat 14486 AZColijnsplaat
SPAR MaaltijdserviceHoofdstraat 444484 CGKortgene
Keurslagerij de MillianoMarkt 164501 CKOostburg
ZorgSaamTragelweg 24501 HLOostburg
SPAR MaaltijdserviceDorpsstraat 24507 BKSchoondijke
BuurtzorgOranjeplein 14511 CKBreskens
De Zorgbalie maaltijdenNoordstraat 104531 GGTerneuzen
ZorgSaamStadhuisplein 34531 GZTerneuzen
De BlideAlberdingk Thijmstraat 14532 CZTerneuzen
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Noord-Beveland voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door onderdelen als de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Stamppot rode kool met hachee kunt u al bestellen vanaf €6.
 • Een vriesverse maaltijd als Groenteburger, prei, aardappelen vindt u vaak al vanaf €4,7.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Zalmfilet, dillesaus, spinazie/erwten mix, aardappelpuree peterselie-bieslook bestelt u vanaf €6,6.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Czernina, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Mokka ijs als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Potentieel kan u een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Noord-Beveland. Meer hierover kunt u teruglezen op www.noord-beveland.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Vers aan tafel.

Feiten

 • Provincie: Zeeland
 • Gemeente: Noord-Beveland
 • Regionummer: 0113 (+31113)
 • Postcodegebied: 4491
 • Lokale wijk: Kortgene

Maaltijden suggesties

 • Reepjes varkensvlees in jus
 • Spaghettischotel bolognese
 • Rundvlees in basilicumsaus
 • Kipfilet in piri piri saus
 • Boe­ren­kool­stoof met ei

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Noord-Beveland regelen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst welk soort kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw eetpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk professionele bezorgservices en maak een keuze. Kijk goed na het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote verstrekkers hebben een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kunt u eenvoudignieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dat via de telefoon, via de papieren bestellijst of email / internet. De maaltijden worden in algemene zin thuisbezorgd middels een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ongeveer 15 maaltijden. Binnen het vriesvers-segment kan men kiezen uit 70+ vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle aanbieders voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsDraadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes en Omelet champignon in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De magnetronmaaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat wekelijks. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten draagt bij aan uw energie en levenslust. Een uitgebalanceerde warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Diverse senioren of beperkten lukt het niet om zelf hun potje te koken. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij maaltijden. Het gaat om hulp bij koken of het toedienen van eten. Deze hulp valt onder de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2024) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Noord-Beveland. De beschikbare voorziening is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een concept als Open Tafel. Levering in alle wijken zoals Kortgene, Colijnsplaat, Kats, Kamperland, Wissenkerke, Geersdijk.
 • Voordelige maaltijden aan huis van een verstrekker waar uw gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Noord-Beveland maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Middels www.noord-beveland.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 4490, 4491).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente