Maaltijdservice Kamperland

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kamperland voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Kamperland? Met behulp van www.seniorenmaaltijd.nl doorzoekt u snel en simpel diverse aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een diepvries maaltijd die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €3,50 per persoon. Aan tafel voor Zalmfilet met bos-uitjessaus, sperziebonen en aardappelpuree of Kip kantonees, rijstmix? Maar is zelf koken geen optie meer? Geen probleem! Via de maaltijdservice in Kamperland ontvangt u uitstekende gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieZeeland
GemeenteNoord-Beveland
Netnummer0113 (+31113)
Postcode4493
PrijsindicatieVanaf €6,49
Maaltijd suggestieBami babi ketjap

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2024

Senioren maaltijdservice in Kamperland

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in Kamperland. U kunt denken aan populaire aanbieders als Freasy en/of PLUS. Ook in de gemeente zelf zijn er prima initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Elke aanbieder levert een heel eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij onze vergelijker kan u daarom de bedrijven rustig vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval voorkeuren als bijv. vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Kamperland? Er is gelukkig een alternatief. Opvallend veel maaltijden aan huis voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Nadien wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • 100% dagvers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kamperland. Perfect voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Diverse firma’s voorzien in een speciale boodschappenservice voor ouderen. Zodoende haalt u moeiteloos de boodschappen zoals druiven of sinas. Gewoonlijk zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Kamperland

Bent u specifiek op zoek naar uitstekende diepvriesmaaltijd in Kamperland? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u juist een service gericht op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden diverse maaltijdservices die mogelijk matchen met uw wensenlijstje en eventuele dieet. Geniet onbezorgd van maaltijden als Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook of Varkensfilet in jus met koolraap. Hieronder vindt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Hiermee kunt u tegen een zeer scherpe prijs uitstekende maaltijden met lekker veel groenten en weinig koolhydraten proeven. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De maaltijden worden vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer informatie over Maaltijdservice.nl.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR MaaltijdserviceOostvoorstraat 174491 ENWissenkerke
SPAR SturmHavelaarstraat 14486 AZColijnsplaat
SPAR MaaltijdserviceHoofdstraat 444484 CGKortgene
Keurslagerij de MillianoMarkt 164501 CKOostburg
ZorgSaamTragelweg 24501 HLOostburg
SPAR MaaltijdserviceDorpsstraat 24507 BKSchoondijke
BuurtzorgOranjeplein 14511 CKBreskens
De Zorgbalie maaltijdenNoordstraat 104531 GGTerneuzen
ZorgSaamStadhuisplein 34531 GZTerneuzen
De BlideAlberdingk Thijmstraat 14532 CZTerneuzen
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Kamperland voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd hangt af van o.a. de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Kipsaté, babi pangang met sajor bonen en indische rijsttafel is verkrijgbaar vanaf €5,9.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Stamppot spruitjes met chorizo wordt al bezorgd vanaf €4,45.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Rode kool met aardappel en gehaktbal in jus kan je kopen vanaf €5,55.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Paprikasoep, iets te drinken en een dessert als Croquembouche als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Noord-Beveland. Aanvullende info leest u op www.noord-beveland.nl. Bekijk ook meer informatie over Koelvers maaltijden.

Gegevens

 • Provincie: Zeeland
 • Gemeente: Noord-Beveland
 • Netnummer: 0113 (+31113)
 • Postcode: 4493
 • Veel gezochte wijk: Kortgene

Voorbeelden van maaltijden

 • Push Up Meatballs
 • Braadworst in jus
 • Bami babi ketjap
 • Runderstoofpotje
 • Macaronischotel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Kamperland aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na welke vorm van een maaltijdservice matcht met uw eisen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk populaire aanbieders en kies een geschikte. Let met name op het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de aanbieders stunten met een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kunt u zonder problemen een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls doet u dat door even te bellen, met behulp van de menukaart, of via de website. De kant-en-klaar maaltijden worden gemiddeld genomen bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met ongeveer 15 maaltijden. Gaat men voor vriesvers, dan hebt u de keuze uit 75 – 125 blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Hachee met rodekool en witte rijst of Gepaneerde kipstukjes. Hierdoor krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment wekelijks. In het geval van vriesvers: elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten stimuleert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme maaltijd is heel belangrijk. Sommige bejaarden of invaliden kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij koken of regelen van maaltijden. We hebben het over thuishulp bij koken, eten en opruimen. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2024). Heeft u een laag inkomen? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Kamperland. Deze regeling kan u veel voordeel brengen:

 • Lagere prijzen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Zij leveren in de regio, waaronder Kortgene, Colijnsplaat, Kats, Kamperland, Wissenkerke, Geersdijk.
 • Gesubsidieerde bezorgmaaltijden van een verstrekker waar de gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Kamperland maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Op www.noord-beveland.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 4493).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan