Maaltijdservice Wissenkerke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wissenkerke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Wissenkerke? Door middel van onze tool ontdekt u moeiteloos verschillende leveranciers die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een opwarmmaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €5,50 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kibbeling met ravigottesaus. Mexicomix. Gebakken krielaardappeltjes en Kalkoenschnitzel met kruidenjus, witte rijst, wokgroenten? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijdservice in Wissenkerke krijgt u gezonde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieZeeland
GemeenteNoord-Beveland
Netnummer0113 (+31113)
Postcode4491
PrijsindicatieVanaf €6,48
Maaltijd suggestieNasi babi ketjap

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Wissenkerke

Er zijn nogal wat maaltijdservices in en rondom Wissenkerke. U kunt denken aan erkende bezorgers als Vers aan tafel en EkoPlaza. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich interessante instanties en sociale voorzieningen. Iedere optie onderscheidt zich door een “eigen” manier van bereiding en bestelvoorwaarden. Door gebruik te maken van deze website kan u daardoor de bezorgdiensten rustig op een rijtje zetten. Het uitkiezen van een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan eerst een proefpakket. Heeft u specifieke wensen zoals o.a. vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Wissenkerke? Dat hoeft niet erg te zijn! Opvallend veel kant-en-klaar maaltijden aan huis kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Later wordt het eten snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wissenkerke. Een redding voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaal geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Een aantal bezorgers beschikken over een handige boodschappenservice voor ouderen. Daarmee krijgt u direct belangrijke boodschappen als volle yoghurt of slagroom. Gewoonlijk gratis bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Wissenkerke

Hebt u interesse in handige diepvriesmaaltijd in Wissenkerke? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of wenst u juist een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit verscheidene menu’s die mogelijk rijmen met uw omstandigheden en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Kibbeling met kruidendip of Spareribs met patat en salade. Op seniorenmaaltijd.nl bieden wij diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u heel voordelig smaakvolle maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig vet, zout of andere toevoegingen proeven. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt meestal geen vast contract. U kunt hier ook meer lezen over Mealhero.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR SturmHavelaarstraat 14486 AZColijnsplaat
SPAR MaaltijdserviceHoofdstraat 444484 CGKortgene
SPAR MaaltijdserviceVeerweg 48 A4471 NCWolphaartsdijk
SPAR MaaltijdserviceOostvoorstraat 174491 ENWissenkerke
Keurslagerij de MillianoMarkt 164501 CKOostburg
ZorgSaamTragelweg 24501 HLOostburg
SPAR MaaltijdserviceDorpsstraat 24507 BKSchoondijke
BuurtzorgOranjeplein 14511 CKBreskens
De Zorgbalie maaltijdenNoordstraat 104531 GGTerneuzen
ZorgSaamStadhuisplein 34531 GZTerneuzen
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wissenkerke voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht heeft te maken met onderdelen als de organisatie, kwaliteit van ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Aspergesoep met zalm is er al voor €6.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Scholfilet met kerrieroom uit de oven wordt al bezorgd vanaf €4,1.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Cordon Bleu met groenten is beschikbaar vanaf €6,45.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Misosoep, extra groenten en iets fris zoals Irish coffee om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Noord-Beveland. Meer informatie treft u op www.noord-beveland.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Diepvriesmaaltijden.

Kerngegevens

Suggesties van maaltijden

 • Kippenbout in jus
 • Macaroni met kaas
 • Nasi babi ketjap
 • Rundvlees in jus
 • Pasta carbonara

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Wissenkerke aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst welk type ouderenmaaltijd in lijn is met uw voedingspatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk beschikbare maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het assortiment, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire verstrekkers verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kan men supersnel een nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls kan dit door even te bellen, via de papieren bestellijst of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met plusminus 15 menu’s. Binnen het vriesvers-segment kunt u kiezen uit 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe krijgt men één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdservices werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsBabi ketjap, pikante groenten met ananas en bami goreng en Halskarbonade met jus en andijviestamppot met spekjes. Op die manier zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden meestal door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij gerechten maaltijden om de 3 dagen. Het vriesverse aanbod 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten draagt bij aan een goede balans en energie. Een verse warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Veel ouderen of beperkten hebben problemen met het zelfstandig koken. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij maaltijden. We hebben het over thuishulp bij koken, eten en opruimen. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Wissenkerke. Deze voorziening is een goede uitkomst voor:

 • Voordelig eten via een wooninstelling of restaurant. Levering in alle wijken zoals Kortgene, Colijnsplaat, Kats, Kamperland, Wissenkerke, Geersdijk.
 • Voordelige maaltijden aan huis van een bedrijf waar een gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Wissenkerke maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Middels www.noord-beveland.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 4490, 4491).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan