Maaltijdservice Kortgene

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kortgene voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Kortgene? Aan de hand van deze website bekijkt u moeiteloos diverse aanbieders die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of een bezorgmaaltijd die een paar minuten in de magnetron gaan: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €5,15 per keer. Genieten van Vegastukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni. of Aspergesoep vg? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdservice in Kortgene profiteert u van smaakvolle gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieZeeland
GemeenteNoord-Beveland
Netnummer0113 (+31113)
Postcode4484
PrijsindicatieVanaf €6,45
Maaltijd suggestieGegrilde paprika

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2024

Senioren maaltijdservice in Kortgene

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in de omgeving van Kortgene. We hebben het over belangrijke bedrijven als Thuisgekookt.nl en Albert Heijn. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor uitstekende partijen en wijkrestaurants. Elke leverancier hanteert een eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij deze pagina kan u de aanbieders gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket. Heeft u te maken met menu-voorkeuren als bijvoorbeeld zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Kortgene? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Flink wat kant-en-klaar maaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven structuur en smaak ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kortgene. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Diverse firma’s bieden ook een premium boodschappenservice voor chronisch zieken. Hierdoor bestelt u snel nuttige boodschappen zoals leverkaas of dranken. Dikwijls kosteloos bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Kortgene

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Kortgene? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of wenst u juist een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden relatief veel maaltijdservices die mogelijk passen bij uw wensen en eetpatroon. Op die manier kunt u weer genieten van Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree of Visschotel met wortel en gebakken aardappel. Hieronder tonen wij een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Op deze manier kunt u tegen een aantrekkelijke prijs verse maaltijden gemaakt met verse producten en weinig koolhydraten proeven. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt vaak geleverd door uw eigen bezorger. U zit meestal niet vast aan een vast lidmaatschap. Bekijk ook meer informatie over Maaltijdservice.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR MaaltijdserviceHoofdstraat 444484 CGKortgene
SPAR MaaltijdserviceVeerweg 48 A4471 NCWolphaartsdijk
Maaltijdservice VisWeidezicht 724462 VMGoes
SPAR SturmHavelaarstraat 14486 AZColijnsplaat
SPAR MaaltijdserviceOostvoorstraat 174491 ENWissenkerke
Keurslagerij de MillianoMarkt 164501 CKOostburg
ZorgSaamTragelweg 24501 HLOostburg
SPAR MaaltijdserviceDorpsstraat 24507 BKSchoondijke
BuurtzorgOranjeplein 14511 CKBreskens
De Zorgbalie maaltijdenNoordstraat 104531 GGTerneuzen
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kortgene voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht komt tot stand door elementen als de leverancier, de mate van versheid, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Klapstuk met hutspot is er al vanaf €4,65.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Pangafilet in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,7.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Spaghetti, tonijn, kappertjes is er al vanaf €6,95.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Okrosjka, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Tiramisu om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Noord-Beveland. Meer details treft u op www.noord-beveland.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Lactosevrije maaltijden.

Informatie

Suggesties van maaltijden

 • Zalm in dillesaus
 • Babi ketjap, bami
 • Gegrilde paprika
 • Spinaziestamppot
 • Appelpannenkoek

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Kortgene bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst wat voor categorie opwarmmaaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk meest gekozen maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De grote services stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kunt u dagelijks een nieuwe menulijst invullen. Steeds vaker kan dit door even te bellen, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met circa 15 gerechten. Spreken we over vriesvers, dan hebt u de keuze uit 75 – 125 vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje krijgt men een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer dienstverleners voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Runderboomstammetje met vleesjus, gebakken aardappelen, rode bieten en Tomatensoep met prei vg. Daardoor zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment 2 wekelijks. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd is cruciaal voor een goede balans en energie. Een verse warme maaltijd is heel belangrijk. Veel bejaarden of gehandicapten hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij maaltijden. Bijvoorbeeld assistentie bij eten bereiding, opdienen en afruimen. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2024), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Kortgene. De ontvangen subsidie kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Gesubsidieerd eten bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Levering in o.a. Kortgene, Colijnsplaat, Kats, Kamperland, Wissenkerke, Geersdijk.
 • Gesubsidieerde bezorgmaaltijden van een bedrijf waar een gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Kortgene maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Middels www.noord-beveland.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 4484).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan