Maaltijdservice s-Heer Hendrikskinderen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in s-Heer Hendrikskinderen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in s-Heer Hendrikskinderen? Dankzij onze tool achterhaalt u moeiteloos verschillende services die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of een dagvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €5,55 per maaltijd. Aanschuiven voor Rundersaucijsje met vleesjus, aardappelpuree, rode bieten en Abdijbierschotel. Selderijgroenten. Aardappelschijfjes met peterselie? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdservice in s-Heer Hendrikskinderen smult u weer van heerlijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieZeeland
GemeenteGoes
Netnummer0113 (+31113)
Postcode4472
PrijsindicatieVanaf €6,41
Maaltijd suggestieKnoflookgarnalen

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2023

Senioren maaltijdservice in s-Heer Hendrikskinderen

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices die actief zijn in s-Heer Hendrikskinderen. We hebben het over grote services als Eet Gemak of Kievit. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor uitstekende instanties en verswinkels. Iedere optie heeft weer z’n eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels deze pagina kan u daardoor de bedrijven op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met een goedkoop proefpakket. Is er sprake van voorkeuren als bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in s-Heer Hendrikskinderen? Ook dan bent u welkom! Erg veel bezorgmaaltijden aan huis passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. Later worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven voedingswaarden gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in s-Heer Hendrikskinderen. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Meestal op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

De meeste services faciliteren daarnaast een speciale boodschappenservice voor ouderen. Daarmee bestelt men gelijk praktische of verse producten als sinas of pate’s. Meestal gratis mee bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in s-Heer Hendrikskinderen

Bent u specifiek op zoek naar voedzame diepvriesmaaltijd in s-Heer Hendrikskinderen? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn relatief veel leveranciers die mogelijk matchen met uw situatie en menu voorkeuren. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Babi ketjap, pikante groenten met ananas en bami goreng of Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes. Op deze pagina vindt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u tegen een zeer scherpe prijs uitstekende maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig vet, zout of andere toevoegingen proberen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden vaak geleverd door een persoonlijke bezorger. Er geldt meestal geen vast lidmaatschap. Bekijk ook meer informatie over Diepvriesmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR MaaltijdserviceVeerweg 48 A4471 NCWolphaartsdijk
Maaltijdservice VisWeidezicht 724462 VMGoes
Zorggroep Ter WeelBeukenstraat 1904462 CBGoes
SPAR MaaltijdserviceHoofdstraat 444484 CGKortgene
SPAR SturmHavelaarstraat 14486 AZColijnsplaat
SPAR MaaltijdserviceOostvoorstraat 174491 ENWissenkerke
Keurslagerij de MillianoMarkt 164501 CKOostburg
ZorgSaamTragelweg 24501 HLOostburg
SPAR MaaltijdserviceDorpsstraat 24507 BKSchoondijke
BuurtzorgOranjeplein 14511 CKBreskens
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in s-Heer Hendrikskinderen voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd wordt gevormd door onderdelen als de organisatie, het totale assortiment, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Nasi goreng speciaal, kip in satésaus kunt u al bestellen vanaf €5,95.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree kan je kopen vanaf €4,9.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Kapucijners met amandel en dragon. Bladspinazie. Gekookte aardappelen is er al vanaf €6,55.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Kippensoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Hangop om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Goes. Aanvullende info kunt u vinden op www.goes.nl. Of klik door voor meer informatie over Vegetarische maaltijden.

Gegevens

 • Provincie: Zeeland
 • Gemeente: Goes
 • (Net) nummer: 0113 (+31113)
 • Centrale postcode: 4472
 • Lokale wijk: Goes

Tips voor maaltijden

 • Zalmfilet in saus
 • Heldere uiensoep
 • Knoflookgarnalen
 • Kersenpannenkoek
 • Gestoofde prei

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in s-Heer Hendrikskinderen aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na wat voor type seniorenmaaltijd klopt met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de professionele leveranciers en geef de voorkeur door. Let met name op het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste maaltijdservices hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kan men snel en simpel opnieuw bestellen. Gewoonlijk is dat mogelijk telefonisch, via de papieren bestellijst of via internet. De maaltijden voor senioren worden in de regel aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 30 gerechten. Gaat men voor vriesvers, dan kunt u kiezen uit 70 – 150 blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje treft men een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer dienstverleners bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Kaaskroketjes en Pittige Thaise soep. Zodoende ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De verse maaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse assortiment om de 4 dagen. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd bevordert uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Veel ouderen of hulpbehoevenden hebben problemen met het zelfstandig koken. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij eten en drinken. Het betreft ondersteuning bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2023). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening s-Heer Hendrikskinderen. De beschikbare subsidie heeft als voordeel:

 • Voordelig eten via een wooninstelling of restaurant. Levering in alle wijken zoals Goes, Wilhelminadorp, Kloetinge, Kattendijke, ‘s-Heer-Arendskerke, Eindewege, ‘s-Heer-Hendrikskinderen, Wolphaartsdijk, Oud-Sabbinge.
 • Gesubsidieerde bezorgmaaltijden van een maaltijdservice waar de gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje s-Heer Hendrikskinderen maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Middels www.goes.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 4471, 4472).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan