Maaltijdservice s-Heer Arendskerke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in s-Heer Arendskerke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in s-Heer Arendskerke? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u supersnel verschillende leveranciers in uw regio. Tafeltje dekje, of diepvriesmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €4,50 p.p. Smullen van Prei a la creme of Witte rijst? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijdservice in s-Heer Arendskerke ontvangt u verse maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieZeeland
GemeenteGoes
Netnummer0113 (+31113)
Postcode4458
PrijsindicatieVanaf €6,39
Maaltijd suggestieRunderstoofpotje

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2023

Senioren maaltijdservice in s-Heer Arendskerke

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices die bezorgen in s-Heer Arendskerke. U kunt denken aan populaire services als Royal Foods of Etume. Maar ook op regionaal niveau bestaan er interessante initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Iedere optie heeft zo een eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels deze pagina kan u daarom de bezorgers gemakkelijk naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket. Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren zoals o.a. lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in s-Heer Arendskerke? Dat hoeft niet erg te zijn! Flink wat maaltijden aan huis voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in s-Heer Arendskerke. Een prima oplossing voor bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaal geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Meerdere aanbieders beschikken over een premium boodschappenservice voor ouderen. Op die manier haalt u snel nuttige boodschappen zoals biscuits of sappen. Doorgaans gratis afgeleverd met de maaltijden (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in s-Heer Arendskerke

Wilt u af en toe genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in s-Heer Arendskerke? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of wenst u juist een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit verscheidene thuismaaltijden die mogelijk passen bij uw omstandigheden en menu voorkeuren. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Aspergesoep met zalm of Boe­ren­kool­stoof met ei. Onderstaand tonen wij bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Daarmee kunt u verrassend voordelig heerlijke maaltijden met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelen proberen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden vaak bezorgd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een vast abonnement. Bekijk ook meer informatie over Vloeibare maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SVRZ – De KraayertDeltastraat 24456 BBLewedorp
BuurtzorgDorpsstraat 15 A4451 BAHeinkenszand
VrijwilligersHuis BorselePoelvoordestraat 14431 BPs-Gravenpolder
Maaltijdvoorziening op TholenHollandiaplein 14461 GTGoes
Slagerij MolOostwal 24461 JTGoes
SVRZ – Ter ValckeLouise de Colignylaan 24461 SPGoes
BuurtzorgDe Horst 2364461 WZGoes
Zorggroep Ter WeelBeukenstraat 1904462 CBGoes
Maaltijdservice VisWeidezicht 724462 VMGoes
SPAR MaaltijdserviceVeerweg 48 A4471 NCWolphaartsdijk
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in s-Heer Arendskerke voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door aspecten als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Poffertjes met poedersuiker vindt u vaak al vanaf €5,6.
 • Diepvriesmaaltijd als Stoofpotje peer, rundvlees en puree wordt al bezorgd vanaf €4.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Erwtensoep met rookworst kunt u al bestellen vanaf €6,45.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Czernina, iets te drinken en voor de volledigheid een Griesmeelpap om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Goes. Praktische info bekijkt u op www.goes.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Eiwitrijke maaltijden.

Feiten

 • Provincie: Zeeland
 • Gemeente: Goes
 • Regionummer: 0113 (+31113)
 • Hoofdpostcode: 4458
 • Lokale wijk: Goes

Voorbeelden van maaltijden

 • Braadworst in jus
 • Nasi babi ketjap
 • Runderstoofpotje
 • Wrap kip madras
 • Aardappelrösti

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in s-Heer Arendskerke bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na welk soort seniorenmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk populaire bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de maaltijdservices werken met een voordelig proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kan men eenvoudignieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dit via de telefoon, via de papieren bestellijst of via de website. De menu’s worden veelal geleverd door een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met ongeveer 30 maaltijden. Kiest u voor vriesvers dan is er een keus te maken uit 80+ blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje kiest u voor één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel aanbieders hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Rookworst met stamppot boerenkool en Runderstoofpotje. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De magnetronmaaltijden worden normaliter door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment om de 3 dagen. Bij vriesvers spreken we van 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige ouderen of mensen met een beperking kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Mede daardoor bieden een aantal organisaties hulp bij koken of regelen van maaltijden. Dit heeft te maken met assistentie bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2023). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening s-Heer Arendskerke. Zo’n subsidie heeft als voordeel:

 • Lagere prijzen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Bezorging in onder andere Goes, Wilhelminadorp, Kloetinge, Kattendijke, ‘s-Heer-Arendskerke, Eindewege, ‘s-Heer-Hendrikskinderen, Wolphaartsdijk, Oud-Sabbinge.
 • Gesubsidieerde maaltijden aan huis van een bedrijf waar een gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje s-Heer Arendskerke maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Op www.goes.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 4458).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan