Maaltijdservice Wolphaartsdijk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wolphaartsdijk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Wolphaartsdijk? Via www.seniorenmaaltijd.nl vergelijkt u gemakkelijk verschillende leveranciers in uw regio. Warm geleverd, of opwarmmaaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €4,55 per persoon. Aanschuiven voor Stoofpotje peer, rundvlees en puree en Rundervink met mosterdsaus, Parijse worteltjes en aardappelpuree? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Geen probleem! Via de maaltijdservice in Wolphaartsdijk krijgt u smaakvolle gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieZeeland
GemeenteGoes
Netnummer0113 (+31113)
Postcode4470
PrijsindicatieVanaf €6,4
Maaltijd suggestieGestoofde wortel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2024

Senioren maaltijdservice in Wolphaartsdijk

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices die actief zijn in Wolphaartsdijk. We hebben het over populaire maaltijdbezorgers als Kantenklaarmaaltijden.nl of Budget meals. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij verscheidene initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Iedere service onderscheidt zich door een heel eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door Seniorenmaaltijd.nl kunt u derhalve de bedrijven probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket. Zijn er in uw geval specifieke wensen zoals onder andere lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Wolphaartsdijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Veel maaltijden aan huis voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Kleine en grote porties
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wolphaartsdijk. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Veel aanbieders bieden ook een praktische boodschappenservice voor gehandicapten. Zodoende haalt men gelijk de supermarktartikelen als keukenpapier of magere kwark. Normaal zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Wolphaartsdijk

Gaat uw interesse uit naar uitstekende diepvriesmaaltijd in Wolphaartsdijk? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u juist een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit velerlei thuismaaltijden die mogelijk aansluiten bij uw eisen en diëten/allergieën. Geniet onbezorgd van maaltijden als Couscous, kip, mergueze worst of Maaltijdsalade met kip en avocado. Onderstaand vindt u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u heel voordelig uitstekende maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt meestal geen vast lidmaatschap. Op deze website leest u ook meer over Natriumarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
SVRZ – De KraayertDeltastraat 24456 BBLewedorp
BuurtzorgDorpsstraat 15 A4451 BAHeinkenszand
VrijwilligersHuis BorselePoelvoordestraat 14431 BPs-Gravenpolder
Maaltijdvoorziening op TholenHollandiaplein 14461 GTGoes
Slagerij MolOostwal 24461 JTGoes
SVRZ – Ter ValckeLouise de Colignylaan 24461 SPGoes
BuurtzorgDe Horst 2364461 WZGoes
Zorggroep Ter WeelBeukenstraat 1904462 CBGoes
Maaltijdservice VisWeidezicht 724462 VMGoes
SPAR MaaltijdserviceVeerweg 48 A4471 NCWolphaartsdijk
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wolphaartsdijk voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door zaken als het bedrijf, het type gerecht en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Peultjes met een gehaktbal en appelmoes is verkrijgbaar vanaf €5,6.
 • Diepvriesmaaltijd als Runderlapje, stoofperen, aardappelpuree, bieslook kunt u al bestellen vanaf €5,05.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Runderstooflapje met jus, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen bestelt u vanaf €5,7.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Seolleongtang, een gezonde salade en voor de volledigheid een Taart achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Goes. Meer hierover treft u op www.goes.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Koolhydraatarme maaltijden.

Stats & Facts

 • Provincie: Zeeland
 • Gemeente: Goes
 • Netnummer: 0113 (+31113)
 • Centrale postcode: 4470
 • Populaire wijk: Goes

Maaltijden suggesties

 • Lamsvlees in saus
 • Bami babi ketjap
 • Gestoofde wortel
 • Forel met venkel
 • Ossestaartsoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Wolphaartsdijk regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst welke vorm van een bezorgmaaltijd klopt met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk populaire aanbieders en kies een geschikte. Bekijk met name het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste services verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u overzichtelijk opnieuw bestellen. Meestal doet u dat via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of met de tablet. De (warme) maaltijden wordt standaard tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst met grofweg 20 gerechten. Als we het hebben over vriesvers is er een keus te maken uit 70+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje gebruikt men een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke dienstverleners werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Spaghetti Napoli of Spinazie schotel met gehaktbal. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u deze besteld heeft. Met behulp van een handige bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De verse maaltijden worden normaliter door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme maaltijd is heel belangrijk. Veel ouderen of beperkten lukt het niet om zelf hun potje te koken. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van thuishulp rondom koken en eten. Het gaat om hulp bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Wolphaartsdijk. De ontvangen voorziening kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Lagere prijzen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Netjes bezorgd in o.a. Goes, Wilhelminadorp, Kloetinge, Kattendijke, ‘s-Heer-Arendskerke, Eindewege, ‘s-Heer-Hendrikskinderen, Wolphaartsdijk, Oud-Sabbinge.
 • Gesubsidieerde maaltijden voor ouderen van een leverancier waar een gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Wolphaartsdijk maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Middels www.goes.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 4458, 4470, 4471).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan