Maaltijdservice Wilhelminadorp

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wilhelminadorp voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Wilhelminadorp? Via seniorenmaaltijd.nl vindt u moeiteloos verschillende bedrijven die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of diepvriesmaaltijden die nog even in de magnetron moeten: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €3,50. Aanschuiven voor Pittige sperzieboontjes en Varkenssaucijsjes in uienjus. Groentemix. Gekookte aardappelen? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijdservice in Wilhelminadorp smult u weer van uitstekende gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieZeeland
GemeenteGoes
Netnummer0113 (+31113)
Postcode4475
PrijsindicatieVanaf €6,43
Maaltijd suggestieGekruide speklap

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2023

Senioren maaltijdservice in Wilhelminadorp

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in de omgeving van Wilhelminadorp. Neem erkende partijen als Thuisgekookt.nl of Coop. Ook in deze plaats zelf zijn er tal van instellingen en speciale eetpunten. Elke service wordt bestempeld door een “eigen” assortiment en voorwaarden. Door middel van onze vergelijker kan u daardoor de bezorgdiensten probleemloos op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van allergieën of dieetwensen als bijv. kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Wilhelminadorp? Er is een oplossing! Nogal wat bezorgmaaltijden aan huis zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Later wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven voedingswaarden in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wilhelminadorp. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Een aantal aanbieders hanteren ook een praktische boodschappenservice voor chronisch zieken. Zo bestelt men eenvoudig de supermarktartikelen als afbak pistolet meergranen en kipfilet. Niet zelden zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Wilhelminadorp

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van uitstekende diepvriesmaaltijd in Wilhelminadorp? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit vele opties die mogelijk passen bij uw eisen en eventuele dieet. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen of Stamppot Hete bliksem met stroop. Onderstaand ontdekt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u tegen een aantrekkelijke prijs de lekkerste maaltijden met verse ingrediënten en weinig vet, zout of andere toevoegingen proeven. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden vaak bezorgt door een persoonlijke bezorger. U zit meestal niet vast aan een doorlopend abonnement. Bekijk ook meer informatie over Tafeltje Dekje.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR MaaltijdserviceVeerweg 48 A4471 NCWolphaartsdijk
Maaltijdservice VisWeidezicht 724462 VMGoes
Zorggroep Ter WeelBeukenstraat 1904462 CBGoes
SPAR MaaltijdserviceHoofdstraat 444484 CGKortgene
SPAR SturmHavelaarstraat 14486 AZColijnsplaat
SPAR MaaltijdserviceOostvoorstraat 174491 ENWissenkerke
Keurslagerij de MillianoMarkt 164501 CKOostburg
ZorgSaamTragelweg 24501 HLOostburg
SPAR MaaltijdserviceDorpsstraat 24507 BKSchoondijke
BuurtzorgOranjeplein 14511 CKBreskens
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wilhelminadorp voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door zaken als het bedrijf, het totale assortiment, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Stamppot prei met roomkaas is beschikbaar vanaf €6,5.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Witlof ovenschotel wordt al bezorgd vanaf €3,8.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, sperziebonen wordt al bezorgd vanaf €6.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Aardappelsoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Slagroom als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? Potentieel kan u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Goes. Overige informatie kan u lezen op www.goes.nl. Bekijk ook meer informatie over Gemalen maaltijden.

Gegevens

 • Provincie: Zeeland
 • Gemeente: Goes
 • (Net) nummer: 0113 (+31113)
 • Postcode: 4475
 • Veel gezochte wijk: Goes

Maaltijd voorbeelden

 • Champignon omelet
 • Zalm in dillesaus
 • Gekruide speklap
 • Zalm in roomsaus
 • Chicken Lunges

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Wilhelminadorp bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na welk soort seniorenmaaltijd matcht met uw omstandigheden. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de populaire bezorgservices en kies een geschikte. Let goed op de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire maaltijd-verzorgers geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kan men zonder moeite een nieuwe bestelling doorgeven. Vaak kan dat door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. Het eten wordt standaard geleverd aan huis door een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met plusminus 20 gerechten. In het aanbod van vriesvers is het assortiment beperkt tot 50 – 100 vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf ingrediënten combineren een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Kervelroomsoep of Speklapjes met jus en preistamppot. Zo kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De magnetronmaaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Binnen het koelverse segment om de 4 dagen. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten draagt bij aan uw algehele gesteldheid. Een verse warme maaltijd is heel belangrijk. Veel ouderen of gehandicapten zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij eten en drinken. We hebben het over hulp bij koken, eten en opruimen. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2023). Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Wilhelminadorp. Deze tegemoetkoming kan u veel voordeel brengen:

 • Voordelig aanschuifen bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Inclusief levering in de wijken Goes, Wilhelminadorp, Kloetinge, Kattendijke, ‘s-Heer-Arendskerke, Eindewege, ‘s-Heer-Hendrikskinderen, Wolphaartsdijk, Oud-Sabbinge.
 • Goedkope thuismaaltijden van een verstrekker waar uw gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Wilhelminadorp maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Via www.goes.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 4475).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan