Maaltijdservice Kattendijke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kattendijke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Kattendijke? Door gebruik te maken van deze pagina vergelijkt u moeiteloos diverse aanbieders in de buurt. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een vriesverse gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €5,35 per maaltijd. Flink uitpakken met Gemengde groenteschotel of Doperwtenpuree? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdservice in Kattendijke profiteert u van verse gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieZeeland
GemeenteGoes
Netnummer0113 (+31113)
Postcode4474
PrijsindicatieVanaf €6,42
Maaltijd suggestieGewokte spinazie

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2023

Senioren maaltijdservice in Kattendijke

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de buurt van Kattendijke. We hebben het over populaire bedrijven als Kantenklaarmaaltijden.nl en Ekonoom. Echter, ook heel lokaal bestaan er verscheidene leveranciers en verswinkels. Iedere optie wordt gekenmerkt door een eigen manier van bereiding en bestelvoorwaarden. Met behulp van onze tool kan u de services rustig met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket. Heeft u dieetwensen als onder andere vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Kattendijke? Geen probleem! Veel maaltijden aan huis voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven structuur en smaak gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kattendijke. Ideaal voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal gedaan door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Meerdere firma’s bieden ook een bruikbare boodschappenservice voor bejaarden. Op die manier bestelt men probleemloos broodnodige boodschappen als afbak kaas mais broodjes en grillworst. Normaliter kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Kattendijke

Bent u op zoek naar gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Kattendijke? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden een hoop leveranciers die mogelijk voldoen aan uw omstandigheden en eetpatroon. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Klapstuk met hutspot of Pannekoeken met een gebakken ei. Op deze pagina bekijkt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Op die manier kunt u verrassend voordelig complete maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt vaak geleverd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een vast lidmaatschap. Lees ook meer over Koelvers maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR MaaltijdserviceVeerweg 48 A4471 NCWolphaartsdijk
Maaltijdservice VisWeidezicht 724462 VMGoes
Zorggroep Ter WeelBeukenstraat 1904462 CBGoes
SPAR MaaltijdserviceHoofdstraat 444484 CGKortgene
SPAR SturmHavelaarstraat 14486 AZColijnsplaat
SPAR MaaltijdserviceOostvoorstraat 174491 ENWissenkerke
Keurslagerij de MillianoMarkt 164501 CKOostburg
ZorgSaamTragelweg 24501 HLOostburg
SPAR MaaltijdserviceDorpsstraat 24507 BKSchoondijke
BuurtzorgOranjeplein 14511 CKBreskens
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Kattendijke voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door bijvoorbeeld het bedrijf, de mate van versheid, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Scholfilet met kerrieroom uit de oven is er al vanaf €6,4.
 • Diepvriesmaaltijd als Macaroni in tomatensaus, ham, kaas wordt al bezorgd vanaf €3,65.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Kippenvlees in kerriesaus bestelt u vanaf €6,1.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Kreeftensoep, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Irish Coffee mousse als nagerecht. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Goes. Meer hierover bekijkt u op www.goes.nl. Bekijk ook meer informatie over Zoutarme maaltijden.

Belangrijke info

 • Provincie: Zeeland
 • Gemeente: Goes
 • (Regio) nummer: 0113 (+31113)
 • Hoofdpostcode: 4474
 • Lokale wijk: Goes

Maaltijden tips

 • Rundvlees in saus
 • Lasagna bolognese
 • Gewokte spinazie
 • Speklapje in jus
 • Burpee Chicken

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Kattendijke regelen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na welk type ouderenmaaltijd rijmt met uw wensen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk professionele maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Check vooral het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de leveranciers hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kunt u direct opnieuw bestellen. Gewoonlijk is dat mogelijk via de telefoon, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De thuismaaltijden worden gewoonlijk geleverd door een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 15 maaltijden. Bij vriesvers is het aanbod gelimiteerd tot 70+ blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste aanbieders gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Snijbonen en Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus en een Italiaanse rijstschotel. Zodoende ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De menu’s worden vaak door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment 2 wekelijks. Bij vriesverse maaltijden om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd bevordert uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme maaltijd is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of invaliden hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij maaltijden. Het betreft iemand die helpt bij koken, eten en opruimen. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2023). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Kattendijke. Zo’n tegemoetkoming kan u veel opleveren:

 • Gesubsidieerde gerechten bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Zij leveren in de regio, waaronder Goes, Wilhelminadorp, Kloetinge, Kattendijke, ‘s-Heer-Arendskerke, Eindewege, ‘s-Heer-Hendrikskinderen, Wolphaartsdijk, Oud-Sabbinge.
 • Gesubsidieerde kant-en-klaar maaltijden van een bezorgdienst waar de gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Kattendijke maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Op www.goes.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 4474).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan