Maaltijdservice Kats

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kats voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Kats? Dankzij www.seniorenmaaltijd.nl bekijkt u snel en simpel verschillende bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een dagvers gerecht die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €3,60 per gerecht. Flink uitpakken met Slavink met jus, doperwten en gekookte aardappelen of Spinazie à la crème met champignons? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdservice in Kats hebt u toegang tot vers bereidde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieZeeland
GemeenteNoord-Beveland
Netnummer0113 (+31113)
Postcode4485
PrijsindicatieVanaf €6,46
Maaltijd suggestieHollandse hachee

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Kats

Er zijn nogal wat maaltijdservices in de buurt van Kats. Bijvoorbeeld belangrijke partijen als Freasy of Jumbo. Ook binnen de gemeente zien we tal van instanties en speciale eetpunten. Iedere organisatie heeft zo een “eigen” aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van deze pagina kan u daarom de aanbieders gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket. Bestaan er specifieke wensen als gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Kats? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Veel maaltijden aan huis voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven structuur en smaak onaangeroerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kats. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Vaak op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Meerdere organisaties hanteren ook een bruikbare boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Op die manier bestelt u gelijk nuttige boodschappen zoals handzeep of afbak kaas mais broodjes. Niet zelden gratis afgeleverd tot in de keuken (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Kats

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Kats? Of prefereert u echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een organisatie gericht op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit flink wat maaltijdservices die mogelijk rijmen met uw situatie en menu voorkeuren. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Rode bieten met een speklap en jus of Kruudmoes met gortepap. Hieronder bieden wij diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Hiermee kunt u heel voordelig de lekkerste maaltijden met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden doorgaans geleverd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Uitgekookt.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR MaaltijdserviceHoofdstraat 444484 CGKortgene
SPAR MaaltijdserviceVeerweg 48 A4471 NCWolphaartsdijk
Maaltijdservice VisWeidezicht 724462 VMGoes
SPAR SturmHavelaarstraat 14486 AZColijnsplaat
SPAR MaaltijdserviceOostvoorstraat 174491 ENWissenkerke
Keurslagerij de MillianoMarkt 164501 CKOostburg
ZorgSaamTragelweg 24501 HLOostburg
SPAR MaaltijdserviceDorpsstraat 24507 BKSchoondijke
BuurtzorgOranjeplein 14511 CKBreskens
De Zorgbalie maaltijdenNoordstraat 104531 GGTerneuzen
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kats voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door aspecten als de organisatie, kwaliteit van ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Kruudmoes met gortepap wordt al bezorgd vanaf €5.
 • Diepvriesmaaltijd als Kipfilet in piri piri saus wordt al bezorgd vanaf €5,5.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Varkenslapje in jus. Gestoofde prei. Mini krieltjes paprika-tijm is beschikbaar vanaf €5,65.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Seolleongtang, een gezonde salade en iets lichts zoals Boerenjongens mousse om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Noord-Beveland. Meer daarover kan u lezen op www.noord-beveland.nl. Bekijk ook meer informatie over Vloeibare maaltijden.

Informatie

 • Provincie: Zeeland
 • Gemeente: Noord-Beveland
 • Netnummer: 0113 (+31113)
 • Centrale postcode: 4485
 • Veel gezochte wijk: Kortgene

Maaltijd voorbeelden

 • Broccoli kaassaus
 • Stamppot andijvie
 • Hollandse hachee
 • Spaghetti Napoli
 • Hutspot, hachee

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Kats regelen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst wat voor soort thuismaaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk aangeraden bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Let met name op de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire verstrekkers werken met een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde services.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kunt u direct weer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans kan dit door te bellen, met behulp van de menukaart, of online. De maaltijden voor ouderen worden standaard geleverd door een lokale leverancier in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst met om en nabij de 15 gerechten. Spreken we over vriesvers, dan kan men kiezen uit 100+ blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje is er vaak een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel dienstverleners voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Onder andere Kipgehaktballetjes in jus met stamppot prei of Beef teriyaki. Tjap tjoy. Gele rijst. Op die manier zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden worden in de regel door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van elke 3/4 dagen. Vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan uw algehele gesteldheid. Een warme maaltijd in de avond ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of beperkten kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Om die reden bieden een aantal organisaties hulp rondom de maaltijd. We hebben het over assistentie bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Kats. Zo’n subsidie kan u veel voordeel brengen:

 • Voordelig aanschuifen bij een restaurant in de buurt. Bezorging in onder andere Kortgene, Colijnsplaat, Kats, Kamperland, Wissenkerke, Geersdijk.
 • Gesubsidieerde seniorenmaaltijden van een partij waar een gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Kats maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Via www.noord-beveland.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 4485).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan