Maaltijdservice Colijnsplaat

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Colijnsplaat voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Colijnsplaat? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker treft u probleemloos diverse bezorgdiensten in uw regio. Warme gerechten, of vriesverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €5,40 per maal. Smullen van Zalmfilet in zoete mosterdsaus of Zalmfilet, dillesaus, spinazie/erwten mix, aardappelpuree peterselie-bieslook? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Geen probleem! Geholpen door de maaltijdservice in Colijnsplaat smult u weer van uitstekende maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieZeeland
GemeenteNoord-Beveland
Netnummer0113 (+31113)
Postcode4486
PrijsindicatieVanaf €6,47
Maaltijd suggestiePasta kip madras

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Colijnsplaat

We zien meer en meer maaltijdservices in de regio van Colijnsplaat. Neem bijv. grote bedrijven als Eet Gemak of Handgraaf maaltijden. Ook binnen de gemeente zijn er tal van organisaties en sociale voorzieningen. Elke leverancier onderscheidt zich door zijn eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van www.seniorenmaaltijd.nl kunt u derhalve de bezorgers rustig vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Profiteer nu van eerst een proefpakket. Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren als o.a. kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Colijnsplaat? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Steeds meer kant-en-klaar maaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven voedingswaarden gegarandeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Colijnsplaat. Ideaal voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Dikwijls gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Verschillende leveranciers hebben daarnaast een bruikbare boodschappenservice voor gehandicapten. Hiermee bestelt men zonder moeite de supermarktartikelen als kaas extra belegen blaarkop en halfvolle melk. Meestal kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Colijnsplaat

Wilt u af en toe genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Colijnsplaat? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een organisatie die zich focust op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er zijn een groot aantal maaltijdservices die mogelijk aansluiten bij uw situatie en menu voorkeuren. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Broccoli rollade schotel of Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen. Hieronder bekijkt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Onze tip: begin met een proefpakket. Met deze proefbox kunt een voor een lage prijs vers bereidde maaltijden met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is meestal geen sprake van een doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer informatie over Apetito.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR SturmHavelaarstraat 14486 AZColijnsplaat
SPAR MaaltijdserviceHoofdstraat 444484 CGKortgene
SPAR MaaltijdserviceVeerweg 48 A4471 NCWolphaartsdijk
SPAR MaaltijdserviceOostvoorstraat 174491 ENWissenkerke
Keurslagerij de MillianoMarkt 164501 CKOostburg
ZorgSaamTragelweg 24501 HLOostburg
SPAR MaaltijdserviceDorpsstraat 24507 BKSchoondijke
BuurtzorgOranjeplein 14511 CKBreskens
De Zorgbalie maaltijdenNoordstraat 104531 GGTerneuzen
ZorgSaamStadhuisplein 34531 GZTerneuzen
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Colijnsplaat voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door aspecten als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Bami goreng speciaal, kip in satésaus wordt al bezorgd vanaf €5,15.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kibbeling met kruidendip is verkrijgbaar vanaf €3,7.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Vegetarische pastaschotel met tomaten bestelt u vanaf €7,05.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Minosoep, een gezonde salade en een toetje als Roomijs om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Noord-Beveland. Meer informatie treft u op www.noord-beveland.nl. Op deze website leest u ook meer over Natriumarme maaltijden.

Stats & Facts

 • Provincie: Zeeland
 • Gemeente: Noord-Beveland
 • (Net) nummer: 0113 (+31113)
 • Postcodegebied: 4486
 • Veel gezochte wijk: Kortgene

Maaltijden suggesties

 • Witlof a la creme
 • Stamppot zuurkool
 • Pasta kip madras
 • Kipfilet in saus
 • Chili con carne

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Colijnsplaat bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast wat voor categorie ouderenmaaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de beschikbare maaltijdservices en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire maaltijdservices stunten met een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u overzichtelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak doet u dit via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of online. De kant-en-klaar maaltijden worden doorgaans bezorgd middels een behulpzame bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met pakweg 25 menu’s. Kiest u voor vriesvers dan hebt u de keuze uit 90+ blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Vegetarische reepjes met champignons, pikante cajunrijst of Spinaziestamppot, braadworst. Op die manier krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u deze besteld heeft. Met behulp van een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De menu’s worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd helpt mee aan een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Veel ouderen of gehandicapten lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden thuishulp rondom koken en eten. Bijvoorbeeld steun bij inkopen doen, koken en schoonmaken. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Colijnsplaat. De ontvangen voorziening biedt enkele voordelen:

 • Voordelig aanschuifen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Netjes bezorgd in o.a. Kortgene, Colijnsplaat, Kats, Kamperland, Wissenkerke, Geersdijk.
 • Voordelige thuismaaltijden van een maaltijdservice waar een gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Colijnsplaat maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Middels www.noord-beveland.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en de opties in de gemeente (postcodegebied 4486).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan