Maaltijdservice Geersdijk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Geersdijk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Geersdijk? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker treft u snel en simpel verschillende services die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of magnetronmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €5,05 per maaltijd. Genieten van Tongschar-zalmrol met hollandaisesaus, gekookte aardappelen, broccoli en Wokgroenten teriyaki? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is een oplossing! Middels de maaltijdservice in Geersdijk ontvangt u smaakvolle gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieZeeland
GemeenteNoord-Beveland
Netnummer0113 (+31113)
Postcode4494
PrijsindicatieVanaf €6,5
Maaltijd suggestieHeldere uiensoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2024

Senioren maaltijdservice in Geersdijk

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de buurt van Geersdijk. Bijvoorbeeld erkende aanbieders als Van Marle of Easy Meal. Ook in deze plaats zelf bestaan er prima aanbieders en zorginstellingen. Elke optie levert zijn eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Geholpen door www.seniorenmaaltijd.nl kunt u derhalve de firma’s op uw gemak tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket. Spelen er bepaalde voorkeuren zoals bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Geersdijk? Er kan meer dan u denkt! Best veel bezorgmaaltijden aan huis kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven voedingswaarden ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Vol van smaak
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Geersdijk. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Vaak geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Verscheidenebezorgers beschikken over een speciale boodschappenservice voor bejaarden. Zo haalt u probleemloos de boodschappen zoals afbakbroodjes of abrikozenjam. Vaak zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Geersdijk

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van complete diepvriesmaaltijd in Geersdijk? Of prefereert u vers bereidde koelverse magnetronmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een service die zich concentreert op tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit velerlei thuismaaltijden die mogelijk passen bij uw voorkeuren en eetpatroon. Geniet onbezorgd van maaltijden als Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat of Pannekoeken met een gebakken ei. Op deze pagina vindt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Zodoende kunt u heel voordelig vers bereidde maaltijden gemaakt met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit meestal niet vast aan een vast abonnement. Bekijk ook meer over Spar: eet smakelijk.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR MaaltijdserviceOostvoorstraat 174491 ENWissenkerke
SPAR SturmHavelaarstraat 14486 AZColijnsplaat
SPAR MaaltijdserviceHoofdstraat 444484 CGKortgene
Keurslagerij de MillianoMarkt 164501 CKOostburg
ZorgSaamTragelweg 24501 HLOostburg
SPAR MaaltijdserviceDorpsstraat 24507 BKSchoondijke
BuurtzorgOranjeplein 14511 CKBreskens
De Zorgbalie maaltijdenNoordstraat 104531 GGTerneuzen
ZorgSaamStadhuisplein 34531 GZTerneuzen
De BlideAlberdingk Thijmstraat 14532 CZTerneuzen
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Geersdijk voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van onderdelen als de leverancier, de mate van versheid, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd zoals Stamppot spinazie a la creme is verkrijgbaar vanaf €4,75.
 • Een vriesverse maaltijd als Zomerzuurkool met casselerrib wordt al bezorgd vanaf €5,15.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Doperwtje wortel kippenpoot schotel kunt u al laten bezorgen vanaf €5,65.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Haaienvinnensoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Appelmoes achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Vanzelfsprekend kan men via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Noord-Beveland. Overige informatie bekijkt u op www.noord-beveland.nl. Lees ook verder over Tafeltje Dekje.

Gegevens

 • Provincie: Zeeland
 • Gemeente: Noord-Beveland
 • Regionummer: 0113 (+31113)
 • Centrale postcode: 4494
 • Veel gezochte wijk: Kortgene

Suggesties van maaltijden

 • Nasi babi pangang
 • Lamsvlees in saus
 • Heldere uiensoep
 • Gestoofde wortel
 • Chili sin carne

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Geersdijk bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na wat voor soort opwarmmaaltijd klopt met uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk meest gekozen maaltijdservices en maak een keuze. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele verstrekkers werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kunt u eenvoudigeen nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk doet u dit per telefoon, met behulp van de menulijst, of met de computer. De thuismaaltijden worden steeds vaker bezorgd middels een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met om en nabij de 15 gerechten. In het aanbod van vriesvers is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke services hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Tomatensoep met prei vg en Reepjes kalkoenvlees in saus. Op die manier krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De verse maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: wekelijks. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme maaltijd is essentieel. Veel bejaarden of invaliden hebben problemen met het zelfstandig koken. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van hulp bij koken of regelen van maaltijden. Dit heeft te maken met hulp bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2024) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Geersdijk. Een regeling biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een restaurant in de buurt. Inclusief levering in de wijken Kortgene, Colijnsplaat, Kats, Kamperland, Wissenkerke, Geersdijk.
 • Voordelige maaltijden voor ouderen van een bezorgdienst waar de gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Geersdijk maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Middels www.noord-beveland.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 4494).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan