Maaltijdservice Reimerswaal

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Reimerswaal voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Reimerswaal? Aan de hand van seniorenmaaltijd.nl bekijkt u overzichtelijk verschillende organisaties die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of kant-en-klaar maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. En dat al vanaf €3,95 per maaltijd. Ouderwets genieten van Vegetarische balletjes in saus of Indonesischerijsttafel,babiketjap, sambalboontjes,nasimetkip? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Geen probleem! Door middel van de maaltijdservice in Reimerswaal ontvangt u de lekkerste maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieZeeland
GemeenteReimerswaal
Netnummer0113 (+31113)
Postcode4416
PrijsindicatieVanaf €6,02
Maaltijd suggestieHutspot, gesneden rundvlees

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2024

Senioren maaltijdservice in Reimerswaal

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in de omgeving van Reimerswaal. Neem bijv. grote leveranciers als Maaltijdservice.nl en/of Bofrost. Maar ook in de buurt zijn er uitstekende instanties en vrijwilligersorganisaties. Elke optie heeft weer een eigen aanbod en bestelvoorwaarden. Middels deze website kunt u dus de firma’s gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van dieetwensen zoals o.a. lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Reimerswaal? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Nogal wat bezorgmaaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven smaak en vitamines intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Reimerswaal. Perfect voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Verscheideneorganisaties hanteren ook een nuttige boodschappenservice voor bejaarden. Zo koop men eenvoudig de supermarktartikelen als druiven of toetjes. In de regel gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Reimerswaal

Gaat uw interesse uit naar complete diepvriesmaaltijd in Reimerswaal? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden velerlei opties die mogelijk passen bij uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten en Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen. Hieronder ziet u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Op die manier kunt een voor een lage prijs complete maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De gerechten worden vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopend abonnement. Bekijk ook meer over Dieetmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Zorggroep Ter WeelWillem Kosterlaan 14413 CPKrabbendijke
Keurslager Van VelzenDorpsstraat 844413 CEKrabbendijke
BuurtzorgNoordweg 8 F4413 ACKrabbendijke
Zorggroep Ter WeelMaartenbroersweg 424417 BLHansweert
SPAR HakLeklaan 2-44417 DAHansweert
BuurtzorgWeststraat 14421 ACKapelle
Tafeltje dekje CederhofCederlaan 94421 BZKapelle
SPAR MaaltijdserviceDorpsplein 234424 CAWemeldinge
VrijwilligersHuis BorselePoelvoordestraat 14431 BPs-Gravenpolder
BuurtzorgDorpsstraat 15 A4451 BAHeinkenszand
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Reimerswaal voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van aspecten als de leverancier, de mate van versheid, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Schnitzel,tuinbonen, groentesaus, aardappelpuree, bieslook is er al vanaf €6,05.
 • Een vriesverse maaltijd als Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen is verkrijgbaar vanaf €4,15.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Runderboomstammetje met vleesjus, gebakken aardappelen, rode bieten kan je kopen vanaf €6,95.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Schaaldierensoep, een stukje fruit en een toetje als Tiramisu om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Vanzelfsprekend kan men via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Reimerswaal. Aanvullende info leest u op www.reimerswaal.nl. Op deze website leest u ook meer over Van Smaak.

Stats & Facts

 • Provincie: Zeeland
 • Gemeente: Reimerswaal
 • (Net) nummer: 0113 (+31113)
 • Postcode: 4416
 • Populaire wijk: Yerseke

Suggesties van maaltijden

 • Gepaneerde kalkoenschnitzel
 • Poffertjes met poedersuiker
 • Kipfilet in piri piri saus
 • Pompoensoep met vermicelli
 • Spaghetti Bolognese, kaas

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Reimerswaal aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na welk type seniorenmaaltijd rijmt met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk meest gekozen maaltijdservices en maak een keuze. Let met name op het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende verstrekkers hanteren een scherp geprijsd proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men elke dag nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dit via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De seniorenmaaltijden worden in algemene zin thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst van zo’n 30 gerechten. Binnen het vriesvers-segment kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje is er vaak een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Preischotel met aardappelschijfjes in kaassaus of Babi ketjap, bami. Zo zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Binnen het koelverse segment om de 4 dagen. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding bevordert een goede balans en energie. Een dagverse warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Diverse ouderen of mensen met een beperking lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij eten en drinken. Het betreft thuishulp bij koken, eten en opruimen. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2024), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Reimerswaal. De beschikbare subsidie biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerde maaltijden via een cafe of lokale eetgelegenheid. Zij leveren in de regio, waaronder Yerseke, Kruiningen, Krabbendijke, Waarde, Rilland-Bath, Hansweert, Oostdijk.
 • Goedkope thuismaaltijden van een verstrekker waar de gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Reimerswaal maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Op www.reimerswaal.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 4400, 4401).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente