Maaltijdservice Middelburg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Middelburg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Middelburg? Geholpen door www.seniorenmaaltijd.nl achterhaalt u overzichtelijk verschillende bedrijven die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een bezorgmaaltijd die nog even in de magnetron moeten: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €4,75 per keer. Aanschuiven voor Heldere kippensoep en Drumsticks met vleesjus, wilde rijst, witte kool en kerriesaus? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijdservice in Middelburg geniet u van verse gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieZeeland
GemeenteMiddelburg
Netnummer0118 (+31118)
Postcode4337
PrijsindicatieVanaf €6
Maaltijd suggestieTagliatelleschotel met kip

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2023

Senioren maaltijdservice in Middelburg

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices die actief zijn in Middelburg. U kunt denken aan grote aanbieders als Uitgekookt en/of Wesselius maaltijden. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich verschillende aanbieders en verswinkels. Iedere service wordt bestempeld door een “eigen” manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van onze tool kan u de aanbieders snel en makkelijk naast elkaar zetten. Het kiezen van een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket. Heeft u voorkeuren zoals kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Middelburg? Er is gelukkig een alternatief. Nogal wat maaltijden aan huis houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Maandenlang te bewaren
 • Gezond en lekker
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Middelburg. Vaak toegepast door bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

De meeste organisaties voorzien in een extra boodschappenservice voor senioren. Op die manier koop u gelijk de boodschappen zoals boter en keukenpapier. Dikwijls gratis afgeleverd tot in de keuken (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Middelburg

Bent u op zoek naar complete diepvriesmaaltijd in Middelburg? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u juist een service die zich focust op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit een hoop thuismaaltijden die mogelijk aansluiten op uw voorkeuren en mogelijke diëten. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Kip in kerriesaus, doperwten, rijst of Varkenshaasstukjes in bearnaisesaus. Spinazie à la crème. Volkoren spaghetti. Onderstaand treft u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook terecht kunt. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Zodoende kunt u verrassend voordelig heerlijke maaltijden met veel groenten en weinig koolhydraten uittesten. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een vast lidmaatschap. Bekijk ook meer over Jumbo.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Zeeuws WoongenotJ. van Sprengerlaan 54335 SJMiddelburg
SPAR BeekeWesterscheldeplein 64335 NLMiddelburg
Woonzorgcentrum Eben-HaëzerBriandlaan 24334 GPMiddelburg
Tafel Thuis – Dé Zeeuwse KeukenDiodeweg 84338 PWMiddelburg
Stichting Welzijn VeereSchoolstraat 44356 BXOostkapelle
SVRZ – SimniaSimniapad 14357 HJDomburg
SPAR KesselaarKoestraat 144361 BHWestkapelle
BuurtzorgDorpsplein 494363 ABAagtekerke
SPAR MaaltijdserviceKerkring 174364 ANGrijpskerke
SPAR MaaltijdserviceLangstraat 304374 APZoutelande
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Middelburg voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs wordt gevormd door onderdelen als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €5,35.
 • Vriesverse maaltijd als Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat is verkrijgbaar vanaf €4,55.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Procureur lapje met prei a la crème en aardappel kunt u al laten bezorgen vanaf €6,95.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Soto, extra groenten en om het compleet te maken Soesje als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Middelburg. Meer informatie kunt u teruglezen op www.middelburg.nl. Lees ook verder over Diepvriesman.

Feiten

 • Provincie: Zeeland
 • Gemeente: Middelburg
 • Regionummer: 0118 (+31118)
 • Centrale postcode: 4337
 • Lokale wijk: Middelburg-Centrum

Maaltijden suggesties

 • Procureurlapje met groenten
 • Tagliatelleschotel met kip
 • Runderhachee met rode kool
 • Heldere boerengroentesoep
 • Kippensoep met vermicelli

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Middelburg aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Check als eerst welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw leefpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk professionele bezorgservices en geef de voorkeur door. Let goed op het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele verstrekkers stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men gemakkelijknog een bestelling doen. Doorgaans doet u dat via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of online. De gerechten worden meestal tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in juni 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met om en nabij de 25 maaltijden. Als we het hebben over vriesvers is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is vers op maat ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer aanbieders werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Bloemkool met rundvlees schotel en Biogarde. Zodoende zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Via een handige bestellijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De kant-en-klaar maaltijden worden meestal door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Vriesvers: maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme maaltijd is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of gehandicapten kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij eten en drinken. Het gaat om assistentie bij boodschappen doen en koken. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2023). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Middelburg. De ontvangen subsidie kan u veel opleveren:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een concept als Open Tafel. Netjes bezorgd in o.a. Middelburg-Centrum, Middelburg-Noord, Middelburg-Zuidwest, Middelburg-Zuidoost, Nieuw- en Sint Joosland, Arnemuiden.
 • Korting op thuismaaltijden van een verstrekker waar een gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Middelburg maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Op www.middelburg.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 4330, 4331, 4332, 4333, 4334, 4335, 4336, 4337, 4338).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente