Maaltijdservice Aalburg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Aalburg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Aalburg? Met behulp van seniorenmaaltijd.nl bekijkt u probleemloos verschillende leveranciers die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of een dagvers maaltijd die nog even in de magnetron moeten: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €5,50 per maal. Aanschuiven voor Visschotel met wortel en gebakken aardappel en Varkenshaasje in pepersaus? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdservice in Aalburg smult u weer van vers bereidde maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteAalburg
Netnummer0416 (+31416)
Postcode4261
PrijsindicatieVanaf €6,41
Maaltijd suggestieKerriesoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Aalburg

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in Aalburg. Neem populaire organisaties als Meat&Meals of Chef Martin. Ook in de gemeente zelf zijn er prima partijen en speciale eetpunten. Iedere optie hanteert een eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via www.seniorenmaaltijd.nl kan u de leveranciers rustig op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket. Heeft u bepaalde voorkeuren als bijv. veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Aalburg? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Legio maaltijden aan huis voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Aalburg. Vaak toegepast door bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Diverse bedrijven beschikken over een handige boodschappenservice voor ouderen. Op die manier haalt u snel praktische of verse producten als keukenpapier of rauwe ham. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Aalburg

Gaat uw interesse uit naar heerlijke diepvriesmaaltijd in Aalburg? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit een hoop leveranciers die mogelijk passen bij uw omstandigheden en diëten/allergieën. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes of Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do. Op seniorenmaaltijd.nl tonen wij diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Zodoende kunt u extra voordelig smaakvolle maaltijden gemaakt met verse producten en weinig zout en andere toevoegingen proeven. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger. Er is meestal geen sprake van een doorlopende overeenkomst. Lees ook verder over: Apetito.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij SchoonKortestraat 284261 AAWijk en Aalburg
BuurtzorgDaltenaer 9a4251 TXWerkendam
Keurslager BartenHoogstraat 83b4251 CJWerkendam
WijkesteinAzaleastraat 264261 CWWijk en Aalburg
BuurtzorgVeldstraat 16c4261 TBWijk en Aalburg
Slagerij VosWitboomstraat 234264 RTVeen
SPAR MaaltijdserviceHoofdstraat 374265 HJGenderen
SPAR de RuyterVan der Dussenlaan 24271 APDussen
Keurslagerij de KwantMariapolder 1A4273 CHHank
SPAR MaaltijdserviceBurgemeester van der Schansstraat 184281 LJAndel
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Aalburg voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van o.a. de organisatie, het type gerecht en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen bestelt u vanaf €6,5.
 • Een vriesverse maaltijd als Tortellini gevuld met kaas is beschikbaar vanaf €5,45.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Lamsvlees in saus is er al vanaf €7,15.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Tom kha kai, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Tiramisu na. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Aalburg. Aanvullende info kunt u teruglezen op www.aalburg.nl. Bekijk ook meer informatie over Tafeltje Dekje.

Kerngegevens

 • Provincie: Noord-Brabant
 • Gemeente: Aalburg
 • (Net) nummer: 0416 (+31416)
 • Centrale postcode: 4261
 • Lokale wijk: Wijk

Tips voor maaltijden

 • Verse worst in jus
 • Sukadelapje in jus
 • Witlof ovenschotel
 • Rundvlees in saus
 • Knoflookgarnalen

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Aalburg aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst wat voor type ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk aangesloten bezorgdiensten en maak een keuze. Check vooral het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de maaltijd-verzorgers hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met geschikte maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kan men zonder problemen nog een bestelling doen. Doorgaans kan dit via telefoon, door gerechten in te vullen, of via internet. Uw bestelling wordt gemiddeld genomen bezorgd middels een lokale leverancier in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met grofweg 25 gerechten. In het aanbod van vriesvers is er een keus te maken uit 80+ blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje is er vaak een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf samenstellen ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel aanbieders gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Linzensoep met bleekselderij en Kip, sperziebonen, aardappelpuree. Hierdoor kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden worden meestal door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van om de 4 dagen. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Diverse ouderen of hulpbehoevenden zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden thuishulp rondom koken en eten. Denk aan hulp bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Aalburg. De ontvangen tegemoetkoming biedt enkele voordelen:

 • Voordelig aanschuifen via een wooninstelling of restaurant. Bezorging in onder meer Wijk en Aalburg, Veen, Genderen, Eethen, Meeuwen, Drongelen, Babyloniënbroek.
 • Korting op thuismaaltijden van een bedrijf waar een gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Aalburg maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Op www.aalburg.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 4265).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente