Maaltijdservice Zederik

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zederik voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Zederik? Door middel van www.seniorenmaaltijd.nl vergelijkt u moeiteloos verschillende bedrijven in uw regio. Warme gerechten, of een koelvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €5,40 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Risotto, roomsaus boschampignons, kip of Spaghetti Napoli? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Geen probleem! Via de maaltijdservice in Zederik hebt u toegang tot gezonde gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteZederik
Netnummer0183 (+31183)
Postcode4126
PrijsindicatieVanaf €6,64
Maaltijd suggestieProcureurlapje met groenten

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Zederik

We zien meer en meer maaltijdservices in en rondom Zederik. Neem populaire partijen als Uitgekookt en Kievit. Maar ook lokaal zien we tal van aanbieders en wijkrestaurants. Elke aanbieder heeft weer z’n eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van www.seniorenmaaltijd.nl kunt u de bezorgers overzichtelijk naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket. Zijn er allergieën of dieetwensen zoals lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Zederik? Er is een oplossing! Erg veel thuismaaltijden voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd verse producten. Daaropvolgend wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven geur, kleur en smaak intact. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zederik. Een redding voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Normaal geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Diverse firma’s hanteren ook een bruikbare boodschappenservice voor chronisch zieken. Op die manier koop u zonder moeite broodnodige boodschappen als koffieroomcups en snoep. Veelal zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Zederik

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van heerlijke diepvriesmaaltijd in Zederik? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden velerlei leveranciers die mogelijk passen bij uw wensen en eetpatroon. Geniet onbezorgd van maaltijden als Kipfilet in piri piri saus of Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do. Op deze pagina bieden wij een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u tegen een aantrekkelijke prijs voedzame maaltijden met dagverse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. Het eten wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een abonnement. Op deze website leest u ook meer over Diepvriesmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Restaurant OranjehofKasteellaan 14116 DJBuren
De BetuwehoeveEd Hoornikhof 14103 VLCulemborg
Restaurant De BoomgaardAchter de Raaf 24102 DHCulemborg
SPAR MaaltijdserviceDe Laak 434128 CALexmond
ZorgSpectrum – Hof van BatensteinHof van Batenstein 14131 HAVianen
BuurtzorgAchterstraat 20 – 224132 VDVianen
Present – EmmaRaadsliedenstraat 1204142 BVLeerdam
Keurslager BaasEuropaplein 124142 CCLeerdam
BuurtzorgVoorwaartsveld 5A4142 DALeerdam
Huis ter LeedeEiland 14143 ENLeerdam
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zederik voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt is afhankelijk van onderdelen als de organisatie, herkomst ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst kunt u al laten bezorgen vanaf €5,45.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kip kerrie ananas met risotto is er al voor €4,1.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Kipfilet met kippenjus, rodekool met appeltjes en aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €6,15.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Aardappelsoep, een gezonde salade en iets fris zoals Irish coffee als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Zederik. Aanvullende info bekijkt u op www.zederik.nl. Of klik door voor meer informatie over Glutenvrije maaltijden.

Kerngegevens

 • Provincie: Zuid-Holland
 • Gemeente: Zederik
 • (Regio) nummer: 0183 (+31183)
 • Centrale postcode: 4126
 • Wijk: Lexmond

Maaltijd voorbeelden

 • Varkensvlees met appel in saus
 • Macaroni, groenten-tomatensaus
 • Tortellini met gehakt en kaas
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Nasi goreng, quorn, satésaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Zederik aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na welk soort maaltijdservice klopt met uw eisen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk professionele maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote maaltijd-verzorgers hanteren een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men gemakkelijknog een bestelling doen. Dikwijls doet u dat via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of online. De maaltijden voor senioren worden altijd bezorgd middels een behulpzame bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met plusminus 20 gerechten. Gaat men voor vriesvers, dan is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Omelet in champignonsaus en Andijviestamppot, vegetarische balletjes. Zodoende zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van de menulijsten kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De gerechten worden normaliter door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers is dat maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel bejaarden of hulpbehoevenden lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij maaltijden. Bijvoorbeeld ondersteuning bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Zederik. De regeling biedt enkele voordelen:

 • Lagere prijzen bij een concept als Open Tafel. Levering in alle wijken zoals Lexmond, Ameide, Tienhoven, Meerkerk, Hei- en Boeicop, Leerbroek, Nieuwland.
 • Voordelige kant-en-klaar maaltijden van een maaltijdservice waar de gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Zederik maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Via www.zederik.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 4243, 4245).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente