Maaltijdservice Neerijnen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Neerijnen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Neerijnen? Met behulp van deze website vergelijkt u probleemloos diverse aanbieders die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of een kant-en-klaar maaltijd die alleen maar even de magnetron in hoeven: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €3,60 p.p. Flink uitpakken met Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst of Rundergehaktbal met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdservice in Neerijnen profiteert u van verse gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieGelderland
GemeenteNeerijnen
Netnummer0418 (+31418)
Postcode4182
PrijsindicatieVanaf €5,65
Maaltijd suggestieErwtensoep met rookworst

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2022

Senioren maaltijdservice in Neerijnen

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in Neerijnen. We hebben het over interessante services als Apetito en Ekonoom. Ook binnen de gemeente ontstaan er verschillende instanties en vrijwilligersorganisaties. Iedere organisatie biedt zijn eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. Seniorenmaaltijd.nl kunt u dus de bezorgdiensten snel en makkelijk naast elkaar zetten. Het kiezen van een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket. Heeft u te maken met specifieke wensen zoals o.a. lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Neerijnen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Veel maaltijden aan huis zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven structuur en smaak intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Neerijnen. Een redding voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Veelvuldig gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Veel aanbieders hanteren ook een handige boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Hierdoor haalt men eenvoudig verse of handige boodschappen als salades of koffieroomcups. Vaak gratis afgeleverd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Neerijnen

Bent u specifiek op zoek naar de lekkerste diepvriesmaaltijd in Neerijnen? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse magnetronmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden diverse opwarmmaaltijden die mogelijk aansluiten bij uw omstandigheden en eetpatroon. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Ertwensoep met rookworst of Stamppot Hete bliksem met stroop. Hieronder bieden wij diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. Onze tip: begin met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u extra voordelig de lekkerste maaltijden met verse ingrediënten en weinig vet, zout of andere toevoegingen beoordelen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door uw eigen bezorger. Er geldt meestal geen vast lidmaatschap. Bekijk ook meer informatie over Maaltijdservice.nl.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Petra`s maaltijdserviceKoningin Julianaplantsoen 24181 BLWaardenburg
WittenbergzorgBernhardstraat 44175 EEHaaften
Stichting zorgcentrum AvondlichtSluimerskamp 184171 BRHerwijnen
Slagerij van der BurgGeldersestraat 364191 BCGeldermalsen
Voor U Gekookt De Groentetuin RuitenbergSchoutstraat 474204 BBGorinchem
Keurslager VisserDoctor H.B. Wiardi Beckmanplein 514207 NAGorinchem
SPAR van der BeekMildijk 1114214 DRVuren
BuurtzorgMolenlaan 34214 EAVuren
Keurslagerij MuilwijkPrinsengracht 344233 EWAmeide
Tafeltje-DekjeAaksterveld 1524233 GDAmeide
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Neerijnen voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van onderdelen als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Flensjes met fruit bestelt u vanaf €5,8.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Bami goreng speciaal, kip in satésaus wordt al bezorgd vanaf €5,35.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Kip in crèmesaus, broccoli, aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,15.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Thaise soep, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Tartufo achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Neerijnen. Meer daarover leest u op www.neerijnen.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Maaltijdservice.

Informatie

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Neerijnen
 • (Net) nummer: 0418 (+31418)
 • Postcodegebied: 4182
 • Lokale wijk: Haaften

Voorbeelden van maaltijden

 • Een pizza hawai
 • Aspergesoep vg
 • Kervelroomsoep
 • Bloemkoolsoep
 • Runderlapje

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Neerijnen bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na wat voor type maaltijdservice in overeenkomst is met uw wensen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de professionele leveranciers en geef de voorkeur door. Kijk goed na het assortiment, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  De bekende maaltijdservices hebben een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kan men zonder problemen een nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls kan dit per telefoon, via een menulijst, of via internet. De thuismaaltijden worden standaard geleverd door een regionale bezorger in mei 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst van zo’n 30 gerechten. Bij vriesvers is er een keus te maken uit 50 – 100 blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Gebakken heek met béarnaisesaus en een groentenrisotto van zilvervliesrijst of Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, gekookte aardappelen, sperziebonen. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment elke 3/4 dagen. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of mensen met een beperking zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Hierdoor bieden een aantal organisaties hulp aan huis gericht op maaltijden. Bijvoorbeeld hulp bij koken, eten en opruimen. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2022). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Neerijnen. Uw subsidie is een goede uitkomst voor:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Levering in o.a. Haaften, Waardenburg en Opijnen, Varik en Ophemert.
 • Korting op thuismaaltijden van een verstrekker waar de gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Neerijnen maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Middels www.neerijnen.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 4181, 4182).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente