Maaltijdservice Leerdam

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Leerdam voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Leerdam? Dankzij seniorenmaaltijd.nl vergelijkt u overzichtelijk verschillende leveranciers die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of koelverse maaltijden die nog even in de magnetron moeten: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €4,45. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Alaska-koolvis en Reepjes varkensvlees in jus? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijdservice in Leerdam smult u weer van heerlijke gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteLeerdam
Netnummer0345 (+31345)
Postcode4141
PrijsindicatieVanaf €6,35
Maaltijd suggestieHete Bliksem met een speklapje

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Leerdam

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices die actief zijn in Leerdam. Denk dan aan grote aanbieders als Van Smaak of Gooise Tafel. Maar ook lokaal kan men kiezen voor verschillende instellingen en wijkrestaurants. Elke optie hanteert een heel eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. www.seniorenmaaltijd.nl kan u de bezorgdiensten op uw gemak naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van de beste leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u allergieën of dieetwensen zoals lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Leerdam? Er is een oplossing! Meer en meer bezorgmaaltijden aan huis passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Leerdam. Een redding voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Verschillende bedrijven beschikken over een nuttige boodschappenservice voor gehandicapten. Hierdoor bestelt u zonder moeite praktische of verse producten als filterzakjes en volle kwark. Meestal zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Leerdam

Op zoek naar een oplossing voor complete diepvriesmaaltijd in Leerdam? Of zoekt u vers bereidde koelverse magnetronmaaltijden? Of heeft u liever een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn relatief veel maaltijdservices die mogelijk passen bij uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Geniet onbezorgd van maaltijden als Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen of Spinazie à la crème met champignons. Op deze pagina treft u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Zodoende kunt u heel voordelig vers bereidde maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Het eten wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is meestal geen sprake van een vast lidmaatschap. U kunt hier ook meer lezen over Lactosevrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgAchterstraat 20 – 224132 VDVianen
ZorgSpectrum – Hof van BatensteinHof van Batenstein 14131 HAVianen
SPAR MaaltijdserviceDe Laak 434128 CALexmond
Present – EmmaRaadsliedenstraat 1204142 BVLeerdam
Keurslager BaasEuropaplein 124142 CCLeerdam
BuurtzorgVoorwaartsveld 5A4142 DALeerdam
Huis ter LeedeEiland 14143 ENLeerdam
Ad & Tineke ’s DagwinkelDorpsstraat 114145 KASchoonrewoerd
SPAR AsperenVan Langerakstraat 324147 BJAsperen
Keurslager ArisseDorpsplein 74153 AGBeesd
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De kosten van maaltijden aan huis in Leerdam voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door elementen als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd zoals Pangafilet in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,55.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Stamppot knolselderij met rucola kunt u al bestellen vanaf €4,25.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Garnalensoep bestelt u vanaf €5,6.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Samgyetang, extra groenten en een toetje als Karnemelkse bloempap na. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Leerdam. Praktische info bekijkt u op www.leerdam.nl. Of klik door voor meer informatie over Vegetarische maaltijden.

Stats & Facts

 • Provincie: Zuid-Holland
 • Gemeente: Leerdam
 • (Net) nummer: 0345 (+31345)
 • Hoofdpostcode: 4141
 • Wijk: Leerdam

Maaltijden tips

 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Hamburger, ui en champignons
 • Gehakt, prei, aardappelpuree
 • Lamsvlees in rozemarijnsaus
 • Tortellini gevuld met kaas

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Leerdam aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na wat voor categorie ouderenmaaltijd rijmt met uw wensenlijstje. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk meest gekozen maaltijdservices en kies er een. Let goed op het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de verstrekkers verstrekken een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Dan kan men direct opnieuw bestellen. Doorgaans doet u dit via telefoon, via de papieren bestellijst of via de iPad. Uw bestelling wordt vaak aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met grofweg 20 gerechten. Kiest u voor vriesvers dan kan men kiezen uit 75 – 125 vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste leveranciers bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Stamppot boerenkool of Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, broccoli. Op die manier kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Bij vriesvers: om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse senioren of invaliden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven thuishulp rondom koken en eten. Dit heeft te maken met thuishulp bij boodschappen doen en koken. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Leerdam. De tegemoetkoming is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een restaurant in de buurt. Netjes bezorgd in o.a. Leerdam.
 • Goedkope bezorgmaaltijden van een service waar de gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Leerdam maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Middels www.leerdam.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 4140, 4141, 4142, 4143).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente