Maaltijdservice Buren

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Buren voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Buren? Door gebruik te maken van seniorenmaaltijd.nl vindt u snel en simpel verschillende organisaties in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of magnetronmaaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €4,85 p.p. Smullen van Beef Squats of Kipstoofpotje, champignonsaus, appelcompôte, patat? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijdservice in Buren hebt u toegang tot de lekkerste gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieGelderland
GemeenteBuren
Netnummer0344 (+31344)
Postcode4021
PrijsindicatieVanaf €5,43
Maaltijd suggestieReepjes kalkoenvlees in saus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2023

Senioren maaltijdservice in Buren

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices die bezorgen in Buren. Bijvoorbeeld grote maaltijdbezorgers als Vers voor Thuis en/of Buitendijk maaltijden. Echter, ook heel lokaal bestaan er verscheidene leveranciers en wijkrestaurants. Elk bedrijf wordt gekenmerkt door z’n eigen keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de bezorgers eenvoudig op een rijtje zetten. Het selecteren van een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket. Is er sprake van dieetwensen als kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Buren? Ook dan bent u welkom! Nogal wat maaltijden aan huis voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Hierna wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven structuur en smaak optimaal behouden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd volledig vers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Buren. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In de regel georganiseerd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Diverse aanbieders hebben daarnaast een extra boodschappenservice voor bejaarden. Zo bestelt u probleemloos belangrijke boodschappen als leverworst of sandwich spread. Niet zelden gratis bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Buren

Bent u op zoek naar smaakvolle diepvriesmaaltijd in Buren? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of wenst u juist een bedrijf gericht op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn relatief veel soorten maaltijden die mogelijk passen bij uw wensenlijstje en eventuele dieet. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Pulled pork zoete aardappelpuree in bonenmix of Zomerzuurkool met casselerrib. Op deze pagina bekijkt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Op deze manier kunt u tegen een zeer scherpe prijs voedzame maaltijden gemaakt met verse producten en weinig koolhydraten keuren. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt vaak geleverd door uw eigen bezorger. U zit meestal niet vast aan een doorlopende overeenkomst. Op deze website leest u ook meer over Van Smaak.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
PrivaZorgTielsestraat 6A4021 HCMaurik
Keurslager NotenboomKamperfoelie 124007 TLTiel
Slagerij KnobboutNieuwe Tielseweg 1754006 BHTiel
De ValentijnSaffatinstraat 844021 HNMaurik
BlommelandBlommeland 104033JLLienden
Keurslager BorSwaenenstate 2a4043 KEOpheusden
Stichting Welzijns Activiteiten Neder-BetuweVuurdoornstraat 24043 NSOpheusden
Restaurant ElimBartus van de Walstraat 24051 AKNeder-Betuwe
Keurslagerij BurggraafZandstraat 64101 EGCulemborg
Restaurant BeatrixBeatrixstraat 204101 HKCulemborg
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Buren voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door zaken als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd zoals Stamppot Andijvie met spekjes vindt u vaak al vanaf €6,5.
 • Een vriesverse maaltijd als Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook is beschikbaar vanaf €3,95.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Kippenvlees in kerriesaus kunt u al laten bezorgen vanaf €5,65.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Gazpacho, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Roomijs om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Buren. Praktische info kunt u vinden op www.buren.nl. Of klik door voor meer informatie over Maaltijdservice.nl.

Belangrijke info

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Buren
 • Netnummer: 0344 (+31344)
 • Hoofdpostcode: 4021
 • Veel gezochte wijk: Buren

Maaltijd ideeën

 • Nasi kip saté
 • Kipschnitzel
 • Thaise curry
 • Nasi goreng
 • Rode bieten met een speklap en jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Buren regelen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast welke vorm van een seniorenmaaltijd aansluit op uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de aangesloten maaltijddiensten en maak een keuze. Check vooral de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire leveranciers verstrekken een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kunt u gelijk een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen is dat mogelijk telefonisch, met behulp van de menukaart, of via de website. De menu’s worden dikwijls bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in juni 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 25 menu’s. Spreken we over vriesvers, dan is het assortiment beperkt tot 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje gebruikt men een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Gebonden rundvleessoep of Bami babi pangang. Op die manier kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De gerechten worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers spreken we van wekelijks. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten draagt bij aan uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige ouderen of mensen met een beperking kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Daarom bieden een aantal organisaties hulp bij koken of regelen van maaltijden. Bijvoorbeeld thuishulp bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2023). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Buren. Deze tegemoetkoming biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerd eten bij een restaurant in de buurt. Bezorging in onder meer Buren, Beusichem, Zoelen, Lienden, Ingen, Maurik, Ravenswaaij.
 • Goedkope bezorgmaaltijden van een bedrijf waar de gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Buren maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Op www.buren.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 4116, 4117).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente