Maaltijdservice Ommeren

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ommeren voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Ommeren? Met behulp van onze vergelijker treft u overzichtelijk verschillende services in de buurt. Tafeltje dekje, of een dagvers gerecht die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €3,90 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Varkensslavink met vleesjus, gekookte aardappelen, doperwten of Hachee met rodekool en witte rijst? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdservice in Ommeren geniet u van ambachtelijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieGelderland
GemeenteBuren
Netnummer0344 (+31344)
Postcode4033
PrijsindicatieVanaf €5,1
Maaltijd suggestieBruine bonensoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten januari 2022

Senioren maaltijdservice in Ommeren

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in de buurt van Ommeren. Neem bijv. grote organisaties als Thuisgekookt.nl en Picnic. Maar ook lokaal zien we allerlei aanbieders en slagerijen. Elke partij biedt een “eigen” type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van onze tool kan u daardoor de leveranciers snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket. Zijn er dieetwensen als onder andere veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Ommeren? Er is een oplossing! Een groot aantal maaltijden aan huis voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ommeren. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel verzorgd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Een aantal aanbieders bieden ook een nuttige boodschappenservice voor gehandicapten. Zodoende koop u gelijk de boodschappen zoals eieren of halvarine. Veelal zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Ommeren

Wilt u af en toe genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Ommeren? Of zoekt u vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u juist een service die zich concentreert op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit vele seniorenmaaltijden die mogelijk matchen met uw omstandigheden en diëten/allergieën. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Rode bieten met een speklap en jus of Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen. Onderstaand ontdekt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Hiermee kunt u verrassend voordelig complete maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig koolhydraten uitproberen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopend abonnement. Lees ook verder over: Natriumarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
De ValentijnSaffatinstraat 844021 HNMaurik
PrivaZorgTielsestraat 6A4021 HCMaurik
Keurslager NotenboomKamperfoelie 124007 TLTiel
BlommelandBlommeland 104033JLLienden
Keurslager BorSwaenenstate 2a4043 KEOpheusden
Stichting Welzijns Activiteiten Neder-BetuweVuurdoornstraat 24043 NSOpheusden
Restaurant ElimBartus van de Walstraat 24051 AKNeder-Betuwe
Keurslagerij BurggraafZandstraat 64101 EGCulemborg
Restaurant BeatrixBeatrixstraat 204101 HKCulemborg
Restaurant De BoomgaardAchter de Raaf 24102 DHCulemborg
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ommeren voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs komt tot stand door aspecten als de organisatie, het type gerecht en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd zoals Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat is er al voor €4,95.
 • Diepvriesmaaltijd als Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen vindt u vaak al vanaf €4,7.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Spaghetti Bolognese, kaas is beschikbaar vanaf €6,1.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Bonensoep, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Natas do Céu om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Buren. Aanvullende info kunt u teruglezen op www.buren.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Koolhydraatarme maaltijden.

Belangrijke info

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Buren
 • (Net) nummer: 0344 (+31344)
 • Postcode: 4033
 • Veel gezochte wijk: Buren

Tips voor maaltijden

 • Andijvie stamppot met een gehaktbal
 • Rundergehaktbal met jus en hutspot
 • Rookworst met stamppot boerenkool
 • Kippenpoot met doperwtjes wortel
 • Wisselmenu Asperge Brabanconne

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Ommeren aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst welke vorm van een ouderenmaaltijd rijmt met uw eisen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de aangesloten maaltijddiensten en kies er een. Let met name op het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de verstrekkers bieden een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kunt u zonder moeite nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker doet u dat via telefoon, met behulp van de menulijst, of via de website. Het eten wordt steeds vaker aan huis gebracht via een regionale bezorger in januari 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met om en nabij de 25 maaltijden. Binnen het vriesvers-segment is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Onder andere Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus en een Italiaanse rijstschotel en Varkenslapje met mosterdjus, andijvie en gekookte aardappelen. Op die manier zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via de menulijsten kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment elke week. Vriesvers: 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding is van belang voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is heel belangrijk. Sommige bejaarden of invaliden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp rondom de maaltijd. Dit heeft te maken met assistentie bij boodschappen doen en koken. Deze hulp valt onder de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO januari 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Ommeren. De ontvangen regeling biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een concept als Open Tafel. Inclusief levering in de wijken Buren, Beusichem, Zoelen, Lienden, Ingen, Maurik, Ravenswaaij.
 • Gesubsidieerde maaltijden voor ouderen van een service waar een gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Ommeren maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Op www.buren.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 4032, 4033).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan