Maaltijdservice Culemborg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Culemborg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Culemborg? Dankzij deze website ontdekt u probleemloos verschillende leveranciers die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of een koelverse maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €4,65 per gerecht. Ouderwets genieten van Bloemkoolsoep en Stoofpotje peer, rundvlees en puree? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is een oplossing! Middels de maaltijdservice in Culemborg geniet u van voedzame gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieGelderland
GemeenteCulemborg
Netnummer0345 (+31345)
Postcode4101
PrijsindicatieVanaf €5,44
Maaltijd suggestieGrootmoeders kippannetje

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Culemborg

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in Culemborg. Denk dan aan belangrijke partijen als Eet Smakelijk en Coop. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor verschillende initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Elke service hanteert een eigen keuken en voorwaarden. Geholpen door www.seniorenmaaltijd.nl kan u daarom de bezorgers snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor de beste leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een goedkoop proefpakket. Zijn er in uw geval dieetwensen als bijvoorbeeld lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Culemborg? Er kan meer dan u denkt! Steeds meer maaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Nadien wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Porties ruim voldoende
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Culemborg. Een redding voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls afgehandeld door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

De meeste firma’s bieden ook een speciale boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Op die manier koop u gelijk de supermarktartikelen als koffie of afbak broodmandje. Vaak kosteloos bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Culemborg

Op zoek naar een oplossing voor complete diepvriesmaaltijd in Culemborg? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse magnetronmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder gericht op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn vele menu’s die mogelijk rijmen met uw wensenlijstje en menu voorkeuren. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen of Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen. Verderop ziet u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u heel voordelig vers bereidde maaltijden met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is meestal geen sprake van een doorlopende afneemverplichting. Lees ook meer over Albert Heijn.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslagerij BurggraafZandstraat 64101 EGCulemborg
Restaurant ElimBartus van de Walstraat 24051 AKNeder-Betuwe
Stichting Welzijns Activiteiten Neder-BetuweVuurdoornstraat 24043 NSOpheusden
Restaurant BeatrixBeatrixstraat 204101 HKCulemborg
Restaurant De BoomgaardAchter de Raaf 24102 DHCulemborg
De BetuwehoeveEd Hoornikhof 14103 VLCulemborg
Restaurant OranjehofKasteellaan 14116 DJBuren
SPAR MaaltijdserviceDe Laak 434128 CALexmond
ZorgSpectrum – Hof van BatensteinHof van Batenstein 14131 HAVianen
BuurtzorgAchterstraat 20 – 224132 VDVianen
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Culemborg voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs hangt af van bijvoorbeeld de aanbieder, het aanbod in gerechten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Maaltijdsalade met kip en avocado kunt u al laten bezorgen vanaf €5,25.
 • Een vriesverse maaltijd als Runderstoofpotje met stamppot hutspot is er al voor €4,6.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Runderlapje in champignonsaus kunt u al laten bezorgen vanaf €5,5.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Kimchi jjigae, een stukje fruit en voor de volledigheid een Patbingsu om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Vanzelfsprekend kan men een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Culemborg. Meer daarover bekijkt u op www.culemborg.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Spar: eet smakelijk.

Informatie

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Culemborg
 • (Net) nummer: 0345 (+31345)
 • Hoofdpostcode: 4101
 • Wijk: Wijk

Maaltijden suggesties

 • Bami kip saté
 • Sperziebonen
 • Kip tandoori
 • Bami goreng
 • Pilav

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Culemborg regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst wat voor type bezorgmaaltijd aansluit op uw eisen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de populaire bezorgservices en maak een keuze. Bekijk met name het assortiment, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire maaltijdservices stunten met een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met aantrekkelijke maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kan men gemakkelijkeen nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders doet u dat door even te bellen, met behulp van de menulijst, of met de computer. De maaltijden worden in algemene zin geleverd door een behulpzame bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met plusminus 25 gerechten. In het aanbod van vriesvers kunt u kiezen uit 75 – 125 vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een daghap, zonder keuze. Soms is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle dienstverleners hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Blinde vink, bietjes, gekookte aardappelen of Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst. Hiermee ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers is dat 2 wekelijks. Bij vriesverse gerechten om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert een vitaal en energiek lichaam. De warme maaltijd is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of gehandicapten zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij eten en drinken. U kunt denken aan hulp bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Culemborg. Deze voorziening biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerd eten bij een wijkrestaurant of eetpunt. Levering in o.a. Wijk 00.
 • Gesubsidieerde kant-en-klaar maaltijden van een verstrekker waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Culemborg maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Middels www.culemborg.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 4100, 4101, 4102, 4103, 4104, 4105, 4106, 4107).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan