Maaltijdservice Tiel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tiel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Tiel? Via de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u overzichtelijk verschillende leveranciers in de buurt. Tafeltje dekje, of een opwarmmaaltijd die alleen maar even de magnetron in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €5,10 per maaltijd. Genieten van Vegetarische pastaschotel met tomaten of Appelcompote met vanille? Maar is zelf koken geen optie meer? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijdservice in Tiel profiteert u van verse maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieGelderland
GemeenteTiel
Netnummer0344 (+31344)
Postcode4001
PrijsindicatieVanaf €5,77
Maaltijd suggestieBami goreng met kipsaté

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2023

Senioren maaltijdservice in Tiel

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de regio van Tiel. We hebben het over erkende organisaties als Royal Foods of Wesselius maaltijden. Maar ook in de buurt zien we prima instellingen en wijkrestaurants. Elk bedrijf hanteert een eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door middel van www.seniorenmaaltijd.nl kunt u dus de bedrijven op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket. Bestaan er voorkeuren als o.a. veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Tiel? Er kan meer dan u denkt! Opvallend veel maaltijden aan huis voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Vers van het land
 • Vol van smaak
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Eenvoudig op te warmen
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tiel. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Een aantal firma’s bieden ook een handige boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Op die manier haalt men moeiteloos verse of handige boodschappen als achterham en koffiepads. Vaak gratis mee bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Tiel

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Tiel? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse magnetronmaaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn verscheidene opties die mogelijk voldoen aan uw gesteldheid en eetpatroon. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Forel met venkel en Rode bieten met een speklap en jus. Hieronder bekijkt u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Zodoende kunt u heel voordelig verse maaltijden gemaakt met verse producten en weinig zout en andere toevoegingen beoordelen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De maaltijden worden doorgaans geleverd door uw eigen bezorger. U zit meestal niet vast aan een doorlopende afneemverplichting. U kunt hier ook meer lezen over Zoutarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgScheeringlaan 24001 WJTiel
BuurtzorgKloostergaarde 163998 KDSchalkwijk
SPAR LakerveldWickenburghselaan 13998 JTSchalkwijk
Restaurant LingewaardeGasthuislingelaan 24002 AGTiel
Tafeltje Dekje in TielBoerhaavelaan 724002 WDTiel
Vitras MaaltijdserviceSiependaallaan 14003 LETiel
Slagerij KnobboutNieuwe Tielseweg 1754006 BHTiel
Keurslager NotenboomKamperfoelie 124007 TLTiel
PrivaZorgTielsestraat 6A4021 HCMaurik
De ValentijnSaffatinstraat 844021 HNMaurik
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Tiel voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door aspecten als het bedrijf, de grootte van de keuken, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd zoals Kipsaté, babi pangang met sajor bonen en indische rijsttafel is beschikbaar vanaf €4,6.
 • Diepvriesmaaltijd als Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree is beschikbaar vanaf €3,9.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Kalkoen met paddenstoelenroomsaus, boterbonen en aardappelpuree is er al vanaf €7,4.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Rozenbottelsoep, iets te drinken en iets lichts zoals Dame blanche om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Tiel. Overige informatie treft u op www.tiel.nl. Of klik door voor meer informatie over Dieetmaaltijden.

Feiten

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Tiel
 • Regionummer: 0344 (+31344)
 • Centrale postcode: 4001
 • Wijk: Tiel

Maaltijd voorbeelden

 • Prei a la creme
 • Hutspot, hachee
 • Gebakken rijst
 • Spekpannenkoek
 • Pastaschotel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Tiel bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst welk type thuismaaltijd aansluit op uw wensenlijstje. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk beschikbare aanbieders en maak een keuze. Bekijk met name het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire aanbieders verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men snel en simpel opnieuw bestellen. Steeds vaker kan dat via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of online. De maaltijden worden in de regel aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in juni 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met gemiddeld 15 gerechten. Bij vriesvers is er een keus te maken uit 50 – 100 blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle aanbieders werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Rundersaucijs met jus, bruine bonen met spek en aardappelpuree en Gehakt in kappertjessaus. Op die manier kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers spreken we van elke 3/4 dagen. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten is van belang voor uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme maaltijd is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of beperkten zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Daarom zijn er verschillende vormen van hulp bij eten en drinken. Bijvoorbeeld ondersteuning bij koken, eten en opruimen. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2023). Heeft u een laag inkomen? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Tiel. De ontvangen tegemoetkoming is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een restaurant in de buurt. Inclusief levering in de wijken Tiel kern, Tiel-Noord, Adenoijen en Kapel Avezaath, Tiel-Zuid.
 • Gesubsidieerde kant-en-klaar maaltijden van een bedrijf waar uw gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Tiel maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Op www.tiel.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 4000, 4001, 4002, 4003, 4004, 4005, 4006, 4007).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente