Maaltijdservice Woudenberg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Woudenberg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Woudenberg? D.m.v. www.seniorenmaaltijd.nl achterhaalt u supersnel verschillende leveranciers in uw regio. Een warme maaltijdvoorziening, of een magnetronmaaltijd die nog even in de magnetron moeten: er is veel mogelijk. Nu al voor €4,30 per keer. Smullen van Kabeljauwfilet met vegetarische jus, witte rijst, doperwten en Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijdservice in Woudenberg beschikt u over gezonde maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieUtrecht
GemeenteWoudenberg
Netnummer033 (+3133)
Postcode3931
PrijsindicatieVanaf €5,94
Maaltijd suggestieAjam pangang, nasi goreng

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Woudenberg

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in Woudenberg. U kunt denken aan populaire maaltijdbezorgers als Uitgekookt en De Familiebox. Maar ook lokaal zien we uitstekende instellingen en vrijwilligersorganisaties. Iedere aanbieder biedt een eigen keuken en voorwaarden. Middels deze website kunt u dus de aanbieders eenvoudig met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er dieetwensen als gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Woudenberg? Er kan meer dan u denkt! Een groot aantal bezorgmaaltijden aan huis zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Daarna wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven structuur en smaak beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Woudenberg. Perfect voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Verschillende bezorgers hebben ook een bruikbare boodschappenservice voor ouderen. Hiermee haalt u gelijk de supermarktartikelen als jam en boter. Doorgaans gratis afgeleverd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Woudenberg

Bent u specifiek op zoek naar uitstekende diepvriesmaaltijd in Woudenberg? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit meerdere mogelijkheden die mogelijk aansluiten op uw gesteldheid en diëten/allergieën. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Lasagna bolognese of Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst. Op deze pagina treft u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Dankzij deze proefbox kunt u zeer goedkoop gezonde maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelen uittesten. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een vast abonnement. Bekijk ook meer informatie over Maaltijdservice.nl.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgDorpsstraat 163931 EGWoudenberg
Catering RenswoudeBarneveldsestraat 493927 CBRenswoude
Uw Maaltijd onze ZorgBeukenlaan 663925 JLScherpenzeel
De kleine schansSchans 293931 KJWoudenberg
Charim – GroenewoudeKersentuin 13931 SRWoudenberg
Stichting Tafeltje-Dek-JeJan Steenlaan 143941 CMDoorn
Slager BenKampweg 383941 HJDoorn
QuaRijn – BeatrixJacob van Ruysdaellaan 173941 ZEDoorn
SPAR MaaltijdserviceDorpsstraat 293945 BKCothen
Maaltijdservice Kromme RijnstreekGraaf van Lynden van Sandenburgweg 13945 PACothen
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De kosten van maaltijden aan huis in Woudenberg voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt heeft te maken met elementen als de aanbieder, de grootte van de keuken, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Babi ketjap, pikante groenten met ananas en bami goreng is er al vanaf €6,1.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Pompoensoep met vermicelli is er al voor €4,95.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Kip satésaus, Tjaptjoy en witte rijst kan je kopen vanaf €6,25.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Courgettesoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Kaas als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Woudenberg. Overige informatie bekijkt u op www.woudenberg.nl. Bekijk ook meer informatie over Maaltijdservice.

Gegevens

 • Provincie: Utrecht
 • Gemeente: Woudenberg
 • (Net) nummer: 033 (+3133)
 • Postcodegebied: 3931
 • Wijk: Woudenberg

Maaltijd ideeën

 • Stamppot koolraap met appel
 • Reepjes kippenvlees in jus
 • Snijbonen met een kipfilet
 • Macaronischotel bolognese
 • Schnitzel mexico schotel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Woudenberg aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst wat voor type kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw wensenlijstje. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de aangesloten maaltijddiensten en kies een geschikte. Check vooral de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende dienstverleners stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kunt u probleemloos een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker doet u dit door even te bellen, met behulp van de menulijst, of met de computer. Het eten wordt standaard bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met ongeveer 15 maaltijden. Bij vriesvers hebt u de keuze uit 70 – 150 blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje is er vaak een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Kabeljauwfilet met vegetarische jus, witte rijst, doperwten of Wokgroenten. Daardoor krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: om de 3 dagen. Bij vriesvers spreken we van om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding is van belang voor uw algehele gesteldheid. De warme maaltijd is heel belangrijk. Sommige senioren of beperkten kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties hulp bij koken of regelen van maaltijden. U kunt denken aan hulp bij koken, eten en opruimen. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Woudenberg. Een subsidie heeft als voordeel:

 • Voordelig eten bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Levering in alle wijken zoals Woudenberg.
 • Korting op thuismaaltijden van een partij waar een gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Woudenberg maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Op www.woudenberg.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 3930, 3931).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan