Maaltijdservice Zeewolde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zeewolde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Zeewolde? Door gebruik te maken van onze tool ontdekt u moeiteloos diverse aanbieders die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of een kant-en-klaar maaltijd die alleen maar even de magnetron in hoeven: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €3,50 per persoon. Genieten van Gehaktschotel, spinazie en aardappeltjes met mozzarella kaassaus of Rundvlees hoy sin met atjar komkommer en bami goreng? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdservice in Zeewolde hebt u toegang tot smaakvolle gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieFlevoland
GemeenteZeewolde
Netnummer036 (+3136)
Postcode3891
PrijsindicatieVanaf €5,14
Maaltijd suggestieVarkenslapje in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten februari 2023

Senioren maaltijdservice in Zeewolde

We zien meer en meer maaltijdservices in de buurt van Zeewolde. U kunt denken aan interessante bedrijven als Eet Gemak en/of Culinair Kommers. Maar ook in de buurt zien we verscheidene initiatieven en sociale voorzieningen. Iedere aanbieder levert een heel eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de bezorgers eenvoudig met elkaar vergelijken. De keuze maken voor de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket. Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren als bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Zeewolde? Dat hoeft niet erg te zijn! Veel maaltijden aan huis voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven smaak en vitamines ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Porties ruim voldoende
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zeewolde. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

De meeste bezorgers hanteren ook een premium boodschappenservice voor senioren. Op die manier haalt u direct belangrijke boodschappen als sinaasappels en dranken. Veelal zonder bezorgkosten tot in de keuken (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Zeewolde

Gaat uw interesse uit naar complete diepvriesmaaltijd in Zeewolde? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of wenst u juist een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn flink wat soorten maaltijden die mogelijk voldoen aan uw omstandigheden voedingspatroon. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen en Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst. Onderstaand treft u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Op die manier kunt u verrassend voordelig vers bereidde maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig koolhydraten keuren. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden vaak geleverd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopend abonnement. Op deze website leest u ook meer over Spar: eet smakelijk.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager BaarsKerkstraat 153891 ETZeewolde
Slagerij van EngelenSpeulderweg 33886 LAGarderen
SPAR MaaltijdserviceSmidstraat 13886 AXGarderen
Restaurant MuchaDe Sterke Arm 13901 EKVeenendaal
Vitras – Santé PartnersNijverheidslaan 3T3903 ALVeenendaal
BuurtzorgKerkewijk 923904 JGVeenendaal
Zorggroep CharimWiltonstraat 423905 KWVeenendaal
Keurslagerij HarzevoortVeenslag 53905 SHVeenendaal
Gijs van de HoefVeenslag 103905 SKVeenendaal
BuurtzorgHerenstraat 283911 JERhenen
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De kosten van maaltijden aan huis in Zeewolde voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van onderdelen als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aardappelen is er al voor €5,55.
 • Vriesverse maaltijd als Varkenshaasstukjes in bearnaisesaus. Spinazie à la crème. Volkoren spaghetti bestelt u vanaf €3,5.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Varkenslapje, pepersaus, erwten, spinazie, krieltjes kan je kopen vanaf €7,15.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Mosterdsoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Yoghurtijs om mee af te sluiten. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Zeewolde. Overige informatie kunt u vinden op www.zeewolde.nl. Of klik door voor meer informatie over Uitgekookt.

Belangrijke info

 • Provincie: Flevoland
 • Gemeente: Zeewolde
 • (Net) nummer: 036 (+3136)
 • Centrale postcode: 3891
 • Lokale wijk: Wijk

Maaltijd ideeën

 • Nasi goreng
 • Spaghetti
 • Pilav
 • Gehakt, bloemkool, aardappelpuree
 • Viergroentenstamppot, gehaktbal

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Zeewolde aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na wat voor categorie opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk professionele aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het aanbod, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De bekende dienstverleners geven een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kan men overzichtelijk een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls kan dit door te bellen, via de papieren bestellijst of met de computer. De maaltijden worden in de regel thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in februari 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 15 maaltijden. Kiest u voor vriesvers dan is het assortiment beperkt tot 80+ blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste leveranciers hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Kipfilet met kippenjus, rodekool met appeltjes en aardappelpuree en Pittige sperzieboontjes. Op die manier ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers is dat elke 3/4 dagen. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Veel bejaarden of mensen met een beperking zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van thuishulp rondom koken en eten. U kunt denken aan een thuishulp voor koken, eten en opruimen. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO februari 2023). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Zeewolde. Zo’n voorziening kan u veel opleveren:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een concept als Open Tafel. Inclusief levering in de wijken Wijk 00.
 • Voordelige seniorenmaaltijden van een bedrijf waar de gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Zeewolde maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Op www.zeewolde.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 3890, 3891, 3892, 3893, 3894, 3895, 3896, 3897, 3898, 3899).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan