Maaltijdservice Putten

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Putten voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Putten? Door middel van www.seniorenmaaltijd.nl vergelijkt u supersnel verschillende bedrijven in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of een magnetronmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €3,75 per maal. Genieten van Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen of Hollands pannetje van varkensvlees met rabarbercompote en aardappelpuree? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijdservice in Putten profiteert u van de lekkerste gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieGelderland
GemeentePutten
Netnummer0341 (+31341)
Postcode3881
PrijsindicatieVanaf €5,73
Maaltijd suggestieChili con carne

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Putten

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de omgeving van Putten. Denk aan grote bezorgers als Regiomeal en/of HelloFresh. Maar ook in de buurt zien we verscheidene instellingen en restaurants. Elke leverancier wordt bestempeld door z’n eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij deze website kan u daarom de leveranciers overzichtelijk met elkaar vergelijken. Het kiezen van een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een goedkoop proefpakket. Zijn er in uw geval menu-voorkeuren als onder andere vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Putten? Ook dan bent u welkom! Legio maaltijden aan huis voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Kleine en grote porties
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Putten. Een uitkomst voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Een aantal firma’s voorzien in een handige boodschappenservice voor hulpbehoevenden. In dat geval krijgt men direct belangrijke boodschappen als halfvolle vanille yoghurt of hopjesvla. Niet zelden kosteloos bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Putten

Gaat uw interesse uit naar voedzame diepvriesmaaltijd in Putten? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u juist een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit meerdere maaltijdservices die mogelijk aansluiten op uw situatie en mogelijke allergieën. Op die manier kunt u weer genieten van Glutenvrije spaghetti met courgette en kip of Scholfilet met kerrieroom uit de oven. Hieronder tonen wij suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Op die manier kunt een voor een lage prijs smaakvolle maaltijden met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelen uitproberen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De maaltijden worden vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een vast contract. Lees ook meer over Dieetmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Welzijn PuttenBrinkstraat 913881 BPPutten
De Ober CateringHogebrinkerweg 103871 KNHoevelaken
Keurslagerij SteltenpoolWesterdorpsstraat 93871 ATHoevelaken
Keurslager GeerseGarderenseweg 23882 AHPutten
Slagerij SchuitemanDorpsstraat 233886 ARGarderen
SPAR MaaltijdserviceSmidstraat 13886 AXGarderen
Slagerij van EngelenSpeulderweg 33886 LAGarderen
Keurslager BaarsKerkstraat 153891 ETZeewolde
Restaurant MuchaDe Sterke Arm 13901 EKVeenendaal
Vitras – Santé PartnersNijverheidslaan 3T3903 ALVeenendaal
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Putten voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door onderdelen als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Babi ketjap, pikante groenten met ananas en bami goreng is verkrijgbaar vanaf €4,8.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Witlof ovenschotel bestelt u vanaf €3,65.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Kip naar oma’s recept, gebakken aardappelen wordt al bezorgd vanaf €6,4.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Bruinebonensoep, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Chocolade ijs achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Putten. Praktische info bekijkt u op www.putten.nl. Bekijk ook meer informatie over Van Smaak.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Putten
 • (Net) nummer: 0341 (+31341)
 • Postcode: 3881
 • Populaire wijk: Putten

Maaltijden suggesties

 • Kip in roomsaus
 • Burpee Chicken
 • Runderbouillon
 • Bami kip saté
 • Thaise curry

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Putten bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst wat voor thuismaaltijd aansluit op uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de beschikbare maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Let goed op het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele maaltijdservices stunten met een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u eenvoudigweer nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen kan dat via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of via de iPad. De seniorenmaaltijden worden veelal tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met plusminus 20 maaltijden. Binnen het vriesvers-segment kunt u meestal kiezen uit 80+ blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle leveranciers gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Runderlapje met witlof a la crème gekookte aardappelen of Varkensfilet in jus, spruitjes en aardappelpuree. Daardoor kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden vaak door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod om de 4 dagen. Bij vriesvers is dat 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten vormt de basis voor een goede balans en energie. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Sommige bejaarden of mensen met een beperking lukt het niet om zelf hun potje te koken. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij eten en drinken in huis. Dit heeft te maken met een thuishulp voor koken, eten en opruimen. Deze hulp valt onder de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Putten. De regeling kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een concept als Open Tafel. Bezorging in onder andere Putten, Bosgebied en Krachtighuizen.
 • Voordelige thuismaaltijden van een maaltijdservice waar uw gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Putten maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Op www.putten.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 3853, 3880, 3881, 3882).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan