Maaltijdservice Ermelo

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ermelo voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Ermelo? Geholpen door onze tool doorzoekt u moeiteloos verschillende leveranciers in de buurt. Tafeltje dekje, of dagverse maaltijden die nog even in de magnetron moeten: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €4,20 per maal. Ouderwets genieten van Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst en Vegetarische zadenburger met vegetarische jus, witte rijst, wokgroenten? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijdservice in Ermelo beschikt u over gezonde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieGelderland
GemeenteErmelo
Netnummer0341 (+31341)
Postcode3851
PrijsindicatieVanaf €5,52
Maaltijd suggestieVisburger met groenten

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Ermelo

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in en rondom Ermelo. Neem grote partijen als Uitgekookt of Buitendijk maaltijden. Maar ook in de buurt zien we interessante instanties en zorginstellingen. Iedere partij heeft zo zijn eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van onze tool kunt u dus de bezorgdiensten gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van de beste leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van speciale voorkeuren zoals o.a. lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Ermelo? Geen probleem! Meer en meer maaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven voedingswaarden ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ermelo. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Meerdere aanbieders hebben daarnaast een speciale boodschappenservice voor senioren. In dat geval haalt men gelijk broodnodige boodschappen als desem bol spelt en huzarensalade. Dikwijls zonder bezorgkosten tot in de keuken (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Ermelo

Op zoek naar een oplossing voor gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Ermelo? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er zijn vele opties die mogelijk matchen met uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Op die manier kunt u weer genieten van Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen of Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen. Onderstaand bekijkt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Hiermee kunt u zeer goedkoop verse maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig vet, zout of andere toevoegingen uitproberen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De menu’s worden vaak geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit meestal niet vast aan een vast abonnement. Bekijk ook meer over Gemalen maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
AanTafel.todaySteynlaan 933851 BPErmelo
SPAR van DrieZuiderzeestraatweg 1433849 ADHierden
YoolzDaltonstraat 173846 BXHarderwijk
Peacocks @ HomeStationsstraat 1433851 NGErmelo
BuurtzorgJulianalaan 25A3851 RAErmelo
Hugo KooktMeidoornlaan 33852 GVErmelo
Amaris – ArkemheenVetkamp 253862 JMNijkerk
SPAR WorstVan Noortstraat 29A3864 ESNijkerkerveen
BuurtzorgOosterdorpsstraat 33871 AEHoevelaken
Keurslagerij SteltenpoolWesterdorpsstraat 93871 ATHoevelaken
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Ermelo voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd hangt af van onderdelen als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Kippensoep met vermicelli is er al voor €4,8.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Stamppot spruitjes met chorizo vindt u vaak al vanaf €5,2.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Reepjes kalkoenvlees in saus kunt u al bestellen vanaf €6,45.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Spinaziesoep, een gezonde salade en iets fris zoals Advokaat ijs na. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Ermelo. Meer hierover kunt u teruglezen op www.ermelo.nl. Op deze website leest u ook meer over Eiwitrijke maaltijden.

Gegevens

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Ermelo
 • (Regio) nummer: 0341 (+31341)
 • Hoofdpostcode: 3851
 • Lokale wijk: Ermelo

Maaltijden suggesties

 • Groenteschotel
 • Pasta Venetia
 • Kipschnitzel
 • Groentensoep
 • Snijbonen

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Ermelo regelen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst wat voor categorie opwarmmaaltijd klopt met uw leefpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk professionele aanbieders en maak een keuze. Controleer goed het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de services werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kan men overzichtelijk nog een bestelling doen. Doorgaans doet u dat door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. De gerechten worden gewoonlijk aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met grofweg 30 gerechten. In het aanbod van vriesvers is het assortiment beperkt tot 80+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle services hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Gehaktbal met jus, kapucijners à la crème met bacon en mini krieltjes met tuinkruiden en Rundersukade met vleesjus, stamppot hutspot. Zodoende krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De menu’s worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij gerechten maaltijden wekelijks. Vriesvers: 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten vormt de basis voor uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme maaltijd is essentieel. Veel senioren of gehandicapten kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Hierdoor zijn er een aantal vormen van hulp bij maaltijden. We hebben het over steun bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Ermelo. Deze regeling kan u veel opleveren:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een restaurant in de buurt. Bezorging in onder andere Ermelo, Speuld.
 • Gesubsidieerde thuismaaltijden van een bedrijf waar de gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Ermelo maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Op www.ermelo.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 3850, 3851, 3852, 3853).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan