Maaltijdservice Barneveld

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Barneveld voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Barneveld? Via onze tool ontdekt u eenvoudig verschillende organisaties in uw regio. Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €3,75. Ouderwets genieten van Rundvleeskroket, grove appelcompote met rozijnen en gebakken aardappelen of Koolschotel met gehakt en spek en krielaardappels met peterselie? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdservice in Barneveld geniet u van heerlijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieGelderland
GemeenteBarneveld
Netnummer0342 (+31342)
Postcode3771
PrijsindicatieVanaf €5,37
Maaltijd suggestieKalkoenmedaillons in saus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2022

Senioren maaltijdservice in Barneveld

We zien meer en meer maaltijdservices die actief zijn in Barneveld. Neem grote maaltijdbezorgers als Vers aan tafel of Culinair Kommers. Maar ook in de buurt zijn er verscheidene organisaties en restaurants. Iedere aanbieder onderscheidt zich door zijn eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door Seniorenmaaltijd.nl kunt u derhalve de services overzichtelijk op een rijtje zetten. De keuze maken voor de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket. Heeft u te maken met allergieën of dieetwensen als bijvoorbeeld zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Barneveld? Er is een oplossing! Opvallend veel thuismaaltijden voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Later wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Barneveld. Vaak toegepast door bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Meerdere firma’s hanteren ook een handige boodschappenservice voor chronisch zieken. Hiermee koop u direct praktische of verse producten als dieetproducten en afbak pistolet meergranen. Veelal gratis afgeleverd tot in de keuken (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Barneveld

Op zoek naar een oplossing voor voedzame diepvriesmaaltijd in Barneveld? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of wenst u juist een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn allerlei opties die mogelijk aansluiten bij uw wensenlijstje en diëten/allergieën. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Pannekoeken met een gebakken ei of Kipsaté, babi pangang met sajor bonen en indische rijsttafel. Onderstaand bieden wij suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Met zo’n proefbox kunt u zeer goedkoop verse maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelen testen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De menu’s worden vaak geleverd door uw eigen bezorger. Er is meestal geen sprake van een doorlopende overeenkomst. Op deze website leest u ook meer over Apetito.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Welzijn BarneveldWilhelminastraat 123771 ARBarneveld
Slagerij PouwSoesterbergsestraat 553768 EBSoest
Stichting Welzijn Ouderen SoestMolenstraat 8c3764 TGSoest
Keurslager JoostenLangstraat 463771 BGBarneveld
Welzijn BarneveldNieuwe Markt 63771 CBBarneveld
Restaurant de MeentJohan de Wittlaan 123771 HPBarneveld
SPAR KennisKorenbloemstraat 103772 GKBarneveld
Zorggroep Ena – RuimzichtRozenhof 13772 JNBarneveld
BuurtzorgEssenerweg 323774 CCKootwijkerbroek
SPAR BakkerWolweg 243776 LPStroe
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Barneveld voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht komt tot stand door zaken als de leverancier, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd zoals Glutenvrije spaghetti met courgette en kip wordt al bezorgd vanaf €4,55.
 • Diepvriesmaaltijd als Varkenshaasstukjes in bearnaisesaus. Spinazie à la crème. Volkoren spaghetti kunt u al laten bezorgen vanaf €4,6.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Kip satésaus. Atjar ananas. Nasi goreng is beschikbaar vanaf €7,15.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Tomatensoep, extra groenten en iets fris zoals Custard om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Potentieel kan u een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Barneveld. Meer daarover bekijkt u op www.barneveld.nl. Bekijk ook meer informatie over Tafeltje Dekje.

Feiten

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Barneveld
 • (Regio) nummer: 0342 (+31342)
 • Centrale postcode: 3771
 • Lokale wijk: Barneveld

Suggesties van maaltijden

 • Gehakt in jus
 • Foe yong hai
 • Witte rijst
 • Kerriesoep
 • Schnitzel met gebakken aardappels

Plekken in de omgeving


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Barneveld aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast welk soort maaltijdservice in overeenkomst is met uw eisen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk populaire leveranciers en geef de voorkeur door. Check vooral de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele aanbieders bieden een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kunt u elke dag nog een bestelling doen. Dikwijls doet u dat door even te bellen, met behulp van de menulijst, of via de website. De maaltijden voor senioren worden in de regel tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in mei 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met grofweg 20 menu’s. Gaat men voor vriesvers, dan kan men kiezen uit 70 – 150 blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje treft men een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdservices hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Zalmfilet in zoete mosterdsaus of Rundersukade met vleesjus, aardappelpuree, rode bieten. Daardoor zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De opwarmmaaltijden worden vaak door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van elke 3/4 dagen. Vriesvers: maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd draagt bij aan een goede balans en energie. Een verse warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of mensen met een beperking kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Daarom zijn er een aantal vormen van thuishulp rondom koken en eten. We hebben het over assistentie bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2022). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Barneveld. De beschikbare voorziening biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een wijkrestaurant of eetpunt. Levering in o.a. Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Terschuur, Stroe, Zwartebroek, De Glind, Kootwijk, Achterveld.
 • Korting op kant-en-klaar maaltijden van een bedrijf waar een gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Barneveld maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Via www.barneveld.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 3770, 3771, 3772, 3773).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente