Maaltijdservice Zwartebroek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zwartebroek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Zwartebroek? Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u snel en simpel verschillende bedrijven die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of een dagvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €4,15 per maal. Aanschuiven voor Kipfilet met kruidenjus, witte rijst, wokgroenten of Gekruide speklapjes in jus. Kapucijners met amandel. Aardappelpuree met tuinkruiden? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdservice in Zwartebroek krijgt u gezonde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieGelderland
GemeenteBarneveld
Netnummer0342 (+31342)
Postcode3785
PrijsindicatieVanaf €6,79
Maaltijd suggestieRunderlapje in champignonsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten januari 2022

Senioren maaltijdservice in Zwartebroek

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in de regio van Zwartebroek. Bijvoorbeeld grote maaltijdbezorgers als Maaltijdservice.nl en Chef Martin. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor verschillende aanbieders en restaurants. Elke service biedt zijn eigen aanbod en voorwaarden. Door gebruik te maken van www.seniorenmaaltijd.nl kunt u dus de aanbieders op uw gemak tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Bestel dan eerst een proefpakket. Spelen er menu-voorkeuren als bijv. gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Zwartebroek? Dat is niet erg! Nogal wat maaltijden aan huis voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Later worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zwartebroek. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Diverse firma’s bieden ook een extra boodschappenservice voor gehandicapten. Daarmee bestelt u eenvoudig broodnodige boodschappen als dieetproducten en oploskoffie. In de regel gratis bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Zwartebroek

Hebt u interesse in heerlijke diepvriesmaaltijd in Zwartebroek? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden velerlei mogelijkheden die mogelijk aansluiten op uw wensen en diëten/allergieën. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen of Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen. Hieronder ontdekt u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Zodoende kunt u verrassend voordelig gezonde maaltijden gemaakt met verse producten en weinig koolhydraten beoordelen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden vaak geleverd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een doorlopende afneemverplichting. U kunt hier ook meer lezen over Proefpakket.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgDamweg 533785 LJZwartebroek
BuurtzorgNoordersingel 19A3781 XHVoorthuizen
Slagerij MulderijSmidsplein 133781 GRVoorthuizen
SPAR MaaltijdserviceHessenweg 188b Hessenweg3791 PNAchterveld
Home InsteadMuurhuizen 181a3811 EGAmersfoort
Restaurant van de KoperhorstPaladijnenweg 2753813 KAAmersfoort
Slagerij SchutPieter Stastokerf 33813 PPAmersfoort
Keurslager JansenEuterpeplein 48A3816 NRAmersfoort
Keurslager BlomLeusderweg 1573818 ACAmersfoort
BuurtzorgJoannes Tolliusstraat 303818 NBAmersfoort
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zwartebroek voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd is afhankelijk van aspecten als de aanbieder, het type gerecht en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Chili con carne, gehakt, rijst kunt u al laten bezorgen vanaf €6,3.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Stamppot rucola met zongedroogde tomaten is beschikbaar vanaf €5,05.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Rundersukade met vleesjus, aardappelpuree, rode bieten is er al vanaf €7,1.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Kippensoep, iets te drinken en om het compleet te maken Pannenkoekjes om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Vanzelfsprekend kan men een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Barneveld. Meer details treft u op www.barneveld.nl. Bekijk ook meer informatie over Maaltijdservice.nl.

Kerngegevens

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Barneveld
 • Regionummer: 0342 (+31342)
 • Centrale postcode: 3785
 • Wijk: Barneveld

Suggesties van maaltijden

 • Raapstelen stamppot met beenham
 • Runderhachee, stamppot hutspot
 • Kipragout met Parijse wortelen
 • Hete Bliksem met een speklapje
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Zwartebroek bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd matcht met uw situatie. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk beschikbare aanbieders en kies een geschikte. Let met name op het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele maaltijd-verzorgers hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kunt u zonder moeite een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal doet u dat door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of online. De bezorgmaaltijden worden standaard geleverd door een persoonlijke bezorger in januari 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst met om en nabij de 20 menu’s. Bij vriesvers kunt u meestal kiezen uit 80+ blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe treft men een vast weekmenu. Soms is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Rundergehaktbal in jus of Gehaktbal, bloemkool, groentesaus, gek. aardappelen. Hiermee krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De verse maaltijden worden normaliter door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: elke week. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. De warme maaltijd is essentieel. Diverse bejaarden of gehandicapten hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Daardoor zijn er een aantal vormen van hulp bij koken of regelen van maaltijden. Bijvoorbeeld assistentie bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO januari 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Zwartebroek. Een tegemoetkoming is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerd eten bij een concept als Open Tafel. Zij leveren in de regio, waaronder Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Terschuur, Stroe, Zwartebroek, De Glind, Kootwijk, Achterveld.
 • Voordelige bezorgmaaltijden van een bedrijf waar een gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Zwartebroek maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Middels www.barneveld.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 3785).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan