Maaltijdservice Soest

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Soest voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Soest? Dankzij www.seniorenmaaltijd.nl achterhaalt u moeiteloos verschillende leveranciers in de buurt. Een warme maaltijdvoorziening, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €4,05 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kipfiletstukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni. of Spaghetti met broccoli? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is een oplossing! Door middel van de maaltijdservice in Soest geniet u van heerlijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieUtrecht
GemeenteSoest
Netnummer035 (+3135)
Postcode3762
PrijsindicatieVanaf €5,86
Maaltijd suggestieKip kerrie ananas schotel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Soest

We zien meer en meer maaltijdservices in Soest. Neem belangrijke leveranciers als Van Marle en Etume. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor prima leveranciers en zorginstellingen. Iedere leverancier wordt bestempeld door zijn eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels Seniorenmaaltijd.nl kan u de leveranciers overzichtelijk met elkaar vergelijken. Het selecteren van een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket. Heeft u allergieën of dieetwensen zoals zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Soest? Er kan meer dan u denkt! Best veel maaltijden aan huis voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Soest. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Normaal geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Meerdere aanbieders hebben daarnaast een premium boodschappenservice voor ouderen. In dat geval haalt men probleemloos verse of handige boodschappen als koeken of volle melk. Meestal gratis bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Soest

Wilt u af en toe genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Soest? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit talloze seniorenmaaltijden die mogelijk aansluiten bij uw eisen en mogelijke diëten. Geniet onbezorgd van maaltijden als Spinazie à la crème met champignons of Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten. Onderstaand bieden wij een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke maaltijden met lekker veel groenten en weinig zout en andere toevoegingen uittesten. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De menu’s worden vaak geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit meestal niet vast aan een vast contract. Lees ook verder over: Diepvriesmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Restaurant Het DalzichtDalplein 23762 BPSoest
De HavenOp de Ree 1613752 GMBunschoten
Keurslagerij de GraafBroerswetering 43752 AMBunschoten-Spakenburg
Stichting Welzijn Ouderen SoestMolenstraat 8c3764 TGSoest
Slagerij PouwSoesterbergsestraat 553768 EBSoest
Welzijn BarneveldWilhelminastraat 123771 ARBarneveld
Keurslager JoostenLangstraat 463771 BGBarneveld
Welzijn BarneveldNieuwe Markt 63771 CBBarneveld
Restaurant de MeentJohan de Wittlaan 123771 HPBarneveld
SPAR KennisKorenbloemstraat 103772 GKBarneveld
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Soest voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt komt tot stand door elementen als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes is er al voor €4,6.
 • Een vriesverse maaltijd als Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes vindt u vaak al vanaf €5,05.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Aardappelpuree is beschikbaar vanaf €6,95.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Kimchi jjigae, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Kaiserschmarren als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Vanzelfsprekend kan men maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Soest. Meer details leest u op www.soest.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Glutenvrije maaltijden.

Informatie

 • Provincie: Utrecht
 • Gemeente: Soest
 • Regionummer: 035 (+3135)
 • Postcode: 3762
 • Veel gezochte wijk: t

Maaltijd voorbeelden

 • Tortellini gevuld met kaas
 • Stamppot Hutspot met worst
 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Kipstukjes in mosterdsaus
 • Grootmoeders kippannetje

Plaatsen in de omgeving


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Soest regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na wat voor soort kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Check vooral de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele leveranciers geven een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kan men wekelijks een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders is dat mogelijk via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De seniorenmaaltijden worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ongeveer 15 menu’s. Bij vriesvers is er een keus te maken uit 75 – 125 vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel aanbieders komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Kerriesoep of Lekkerbekje in dillesaus, worteltjes en doperwten mix en aardappelpuree. Hierdoor zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme maaltijd is heel belangrijk. Veel bejaarden of hulpbehoevenden kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Hierom zijn er verschillende vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. Het betreft assistentie bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Soest. Een subsidie biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerde maaltijden via een wooninstelling of restaurant. Netjes bezorgd in o.a. t Hart-Soestdijk, Klaarwater, Boerenstreek, De Eng-Soest-Midden, Smitsveen, Overhees, Soest-Zuid, Soesterberg.
 • Goedkope kant-en-klaar maaltijden van een verstrekker waar uw gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Soest maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Op www.soest.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 3760, 3761, 3762, 3763, 3764, 3765, 3766, 3768).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente