Maaltijdservice Eemnes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Eemnes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Eemnes? Door middel van deze pagina doorzoekt u moeiteloos diverse bezorgdiensten die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of een vriesvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €4,50 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kibbeling,Parijseworteltjes,doperwtjes,pommesmignonettes en Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdservice in Eemnes ontvangt u vers bereidde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieUtrecht
GemeenteEemnes
Netnummer035 (+3135)
Postcode3755
PrijsindicatieVanaf €5,76
Maaltijd suggestieVarkensprocureur in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Eemnes

Er zijn nogal wat maaltijdservices in de buurt van Eemnes. We hebben het over populaire bezorgers als Apetito of Spar. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij tal van partijen en wijkrestaurants. Ieder bedrijf biedt een eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van deze website kunt u derhalve de bedrijven op uw gemak naast elkaar zetten. Het uitzoeken van de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er menu-voorkeuren zoals bijv. gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Eemnes? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Legio kant-en-klaar maaltijden aan huis houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Maandenlang te bewaren
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Eemnes. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In veel gevallen georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Een aantal firma’s beschikken over een speciale boodschappenservice voor bejaarden. Op die manier koop men eenvoudig belangrijke boodschappen als desem bol grof en tofu naturel. Meestal zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Eemnes

Wilt u af en toe genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Eemnes? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit diverse mogelijkheden die mogelijk matchen met uw wensen en menu voorkeuren. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Aspergesoep met zalm of Zomerzuurkool met casselerrib. Op deze pagina bekijkt u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Op die manier kunt u heel voordelig voedzame maaltijden met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt vaak geleverd door een persoonlijke bezorger. Er is meestal geen sprake van een abonnement. Op deze website leest u ook meer over Dieetmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
De HavenOp de Ree 1613752 GMBunschoten
Keurslagerij de GraafBroerswetering 43752 AMBunschoten-Spakenburg
Maaltijdservice Piepers & PepersStationsplein 66 A3743 KMBaarn
Restaurant Het DalzichtDalplein 23762 BPSoest
Stichting Welzijn Ouderen SoestMolenstraat 8c3764 TGSoest
Slagerij PouwSoesterbergsestraat 553768 EBSoest
Welzijn BarneveldWilhelminastraat 123771 ARBarneveld
Keurslager JoostenLangstraat 463771 BGBarneveld
Welzijn BarneveldNieuwe Markt 63771 CBBarneveld
Restaurant de MeentJohan de Wittlaan 123771 HPBarneveld
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Eemnes voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief hangt af van o.a. het bedrijf, het aantal verwerkte maaltijden, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd zoals Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten vindt u vaak al vanaf €5.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Shoarma met zuurkool vindt u vaak al vanaf €3,9.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Kippenbout in jus kan je kopen vanaf €7,35.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Samgyetang, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Natas do Céu om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Eemnes. Meer details leest u op www.eemnes.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Van Smaak.

Stats & Facts

 • Provincie: Utrecht
 • Gemeente: Eemnes
 • Regionummer: 035 (+3135)
 • Postcode: 3755
 • Populaire wijk: Wijk

Tips voor maaltijden

 • Stamppot Hutspot met worst
 • Bami goreng met rundvlees
 • Kipstukjes in mosterdsaus
 • Volkoren macaronischotel
 • Varkensprocureur in jus

Plekken in de omgeving


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Eemnes aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na welk type maaltijdservice in overeenkomst is met uw eetpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk aangeraden maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Let goed op het aanbod, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire maaltijd-verzorgers hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Een vaste leverdag

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kan men moeiteloos een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen kan dat per telefoon, via een menulijst, of via internet. De maaltijden worden gemiddeld genomen aan huis gebracht via een regionale bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met circa 25 gerechten. Binnen het vriesvers-segment is het assortiment beperkt tot 50 – 100 vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje krijgt men een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer services komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Rundersaucijs in jus met bonne femme en hete bliksem en Nasi goreng. Op die manier zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: 2 wekelijks. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten heeft invloed op een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij eten en drinken. U kunt denken aan een thuishulp voor klaarmaken, klaarzetten of toediening. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Voor ouderen met een laag inkomen is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Eemnes. Zo’n subsidie kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerde gerechten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Bezorging in onder meer Wijk 00.
 • Goedkope maaltijden voor ouderen van een maaltijdservice waar de gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Eemnes maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Via www.eemnes.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 3755).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan