Maaltijdservice Baarn

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Baarn voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Baarn? Middels www.seniorenmaaltijd.nl treft u snel en simpel verschillende services in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of een magnetronmaaltijd die alleen maar even de magnetron in hoeven: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €3,95 per keer. Aanschuiven voor Gegrilde vegastukjes in jus. Groentestoverij met amandel-rozijnen. Gekookte aardappelen en Rookworst met vleesjus, stamppot andijvie? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijdservice in Baarn profiteert u van de lekkerste maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieUtrecht
GemeenteBaarn
Netnummer035 (+3135)
Postcode3743
PrijsindicatieVanaf €5,71
Maaltijd suggestieTomatensoep met prei vg

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2023

Senioren maaltijdservice in Baarn

Er zijn nogal wat maaltijdservices in de regio van Baarn. We hebben het over populaire bezorgers als Regiomeal en Bofrost. Maar ook lokaal kan men kiezen voor tal van initiatieven en zorginstellingen. Elk bedrijf hanteert een eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij onze tool kan u daarom de bezorgers eenvoudig op een rijtje zetten. Een keuze maken voor een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket. Spelen er speciale voorkeuren als onder andere vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Baarn? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Nogal wat maaltijden aan huis kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven structuur en smaak gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Baarn. Een redding voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In de regel op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Verschillende bezorgers bieden ook een extra boodschappenservice voor ouderen. Zodoende krijgt men snel nuttige boodschappen zoals appelsap en snoeptomaatjes. Vaak kosteloos bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Baarn

Gaat uw interesse uit naar voedzame diepvriesmaaltijd in Baarn? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een organisatie die zich focust op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit allerlei seniorenmaaltijden die mogelijk aansluiten bij uw situatie en voedingsadvies. Op die manier kunt u weer genieten van Maaltijdsalade met kip en avocado of Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes. Op deze pagina tonen wij verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Onze tip: begin met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u tegen een zeer scherpe prijs smaakvolle maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig koolhydraten beoordelen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is meestal geen sprake van een doorlopend abonnement. Bekijk ook meer informatie over Vers aan tafel.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij MatthijssenLaanstraat 102A3743 BHBaarn
Amaris – SchoonoordTromplaan 353742 ABBaarn
Restaurant van SantvoordeTroelstralaan 13741 VJBaarn
Maaltijdservice Piepers & PepersStationsplein 66 A3743 KMBaarn
Keurslagerij de GraafBroerswetering 43752 AMBunschoten-Spakenburg
De HavenOp de Ree 1613752 GMBunschoten
Restaurant Het DalzichtDalplein 23762 BPSoest
Stichting Welzijn Ouderen SoestMolenstraat 8c3764 TGSoest
Slagerij PouwSoesterbergsestraat 553768 EBSoest
Welzijn BarneveldWilhelminastraat 123771 ARBarneveld
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Baarn voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met elementen als de leverancier, de mate van versheid, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €5.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst kunt u al laten bezorgen vanaf €3,7.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Runderstooflapje met jus, bloemkool à la crème en gekookte aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,55.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Chinese tomatensoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Vlaflip achteraf. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Baarn. Aanvullende info leest u op www.baarn.nl. Lees ook verder over Mealhero.

Gegevens

 • Provincie: Utrecht
 • Gemeente: Baarn
 • Netnummer: 035 (+3135)
 • Centrale postcode: 3743
 • Lokale wijk: Baarn

Tips voor maaltijden

 • Heldere boerengroentesoep
 • Kip kerrie ananas schotel
 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Zalmfilet in mosterdsaus
 • Tomatensoep met prei vg

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Baarn bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst wat voor soort seniorenmaaltijd klopt met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de aangesloten maaltijdservices en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het assortiment, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste leveranciers hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kan men dagelijks nog een bestelling doen. In veel gevallen doet u dit telefonisch, via de papieren bestellijst of met de computer. De maaltijden voor senioren worden vaak bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in juni 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment van zo’n 25 gerechten. Als we het hebben over vriesvers hebt u de keuze uit 50 – 100 blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf mixen en combineren ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste services bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Rundergehakt, witlof, aardappelpuree of Varkenslapje in jus. Hierdoor ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Middels een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers spreken we van wekelijks. Bij vriesvers spreken we van 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd vormt het fundament van uw energie en levenslust. Elke dag een warme maaltijd is essentieel. Diverse senioren of hulpbehoevenden kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Daardoor bieden een aantal organisaties hulp bij eten en drinken in huis. Het gaat om iemand die helpt bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2023). Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Baarn. De tegemoetkoming kan u veel voordeel brengen:

 • Lagere prijzen bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Bezorging in onder andere Baarn, Baarn-Noord, Eemdal en Eemland, P.H.W.park, Buitengebied, Lage Vuursche.
 • Goedkope maaltijden voor ouderen van een partij waar een gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Baarn maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Middels www.baarn.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 3740, 3741, 3742, 3743, 3744).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente